Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΓΠΠ: 18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια


Engineer

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Αναρωτιέμαι εύλογα. Τα κτήματα του μη επαγγελματία (στα χαρτιά) αγρότη, θα τα καλλιεργήσει ο Θεός; Δεν απαιτείται καλλιέργεια από τον ιδιοκτήτη τους;

έχει τεθεί σαν θέμα στην τηλεόραση και η απάντηση ήταν δυστυχώς αρνητική. προέχει η υγεία και μετά τα κτήματα (είπαν). ή ας βάλει κάποιον επαγγελματία που έχει δικαίωμα μετακίνησης να του τα φροντίσει για να κοπούν επ' ευκαιρία και τα σχετικά παραστατικά.. κι αν υπάρχουν και ζώα, να βγουν και άδειες εκτροφής..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 193
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά αυτά είναι βλακείες. Προφανώς όποιος τα είπε δεν έχει καμία ιδέα τι συμβαίνει σε κτήματα και μιλάει με το τι γίνεται στην Αθήνα  Η υγεία δεν θα κινδυνεύσει από ανθρώπους που θα εργαστούν μόνοι τους στα χωράφια τους χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους και φυσικά μόνο στα πλαίσια της αστειότητας μπορεί κάνεις να δεχτεί μια απάντηση από επίσημο μέλος "να βάλουν άλλους να τα φροντίσουν τα κτήματά τους", διότι κάθε εποχή έχει συγκεκριμένες καλλιεργητικές εργασίες και δεν θα περιμένουν τον Ιούνιο να γίνουν εργασίες που αφορούν τον Μάρτιο και Απρίλιο.  Όπως προείπα υπάρχουν κοστουμαρισμένοι τύποι σύμβουλοι στα υπουργεία που μπορεί να νομίζουν ότι το λάδι βγαίνει απλώς κοιτώντας τα δέντρα. Αναφορικά δε με τα παραστατικά που ειπαν μάλλον όποιος τα είπε ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα. Γιατί να μην μπορεί κάποιος έστω μόνος του να μεταβεί στο κτήμα του για δουλειά. Δεν θα έρθει με κανέναν σε επαφή, δεν είναι ταξίδι αναψυχής (αφού είναι μόνο ς). Πολλοί έχουν σκυλιά φύλακες που τους βάζουν μια φορά στις 15 φαγητό. Ποιός θα τα περιποιηθεί αφού δεν υπάρχει γείτονας. Αλλά και να υπήρχε γιατί θα πρέπει να επιτρέψεις να ταισει τον σκύλο ξένος?

Link to comment
Share on other sites

Είπαν εμμέσως αλλά σαφώς ότι δεν πιστεύουν ότι πολλοί θα έλεγαν την αλήθεια. Θα έβρισκαν πρόσχημα για διακοπές.

Η εποχή αναδεικνύει την ανάγκη καλύτερης πιστοποίησης αναγκών όπως των ζώων ηλεκτρονικά και χωρίς κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Η λογική (αν μπορεί  κανείς να το πει λογική) είναι ότι δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν  και μέσα στους ιδιοκτήτες καλλιεργητές θα έμπαιναν και οι τύποι "οτι να ναι" που θα έσκαγαν στα χωριά για χαβαλέ και "ζήτω η άνοιξη". Από την άλλη αν θες και τώρα "κοροιδευεις" το σύστημα αφού συμπληρώνεις το έντυπο Α ως ιδιοκτήτης αγρότης. Είπαμε, πληρώνονται από τους πολλούς τα λάθη των λίγων.

Link to comment
Share on other sites

Το ποιοι είναι οι πολλοί και ποιο οι λίγοι είναι μεγάλη κουβέντα. Πιθανόν να εξαρτάται από την Περιφέρεια και το είδος εξόδου. Κάτι μου λέει ότι λίγοι θα έφευγαν από την Ήπειρο για το χωράφι και θα έλεγαν ψέματα π.χ..

Link to comment
Share on other sites

1 λεπτό πριν, curzondax said:

Η εποχή αναδεικνύει την ανάγκη καλύτερης πιστοποίησης αναγκών όπως των ζώων ηλεκτρονικά και χωρίς κόστος.

Δηλαδή ο άνθρωπος που μένει σε μια κοντινή πόλη και κατέβαινε μια φορά ή δυο φορές την εβδομάδα, ασχολούμενος με τα κτήματά του, τις καλλιέργειες του και ενδεχομένως και είχε εκεί τα σκυλιά του και δεν ξέρω και τι άλλα ζώα, πως ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική τεχνολογία;

Να πεις για ένα πότισμα το καλοκαίρι ΟΚ το καταλαβαίνω. Να βάλει όπου ήταν δυνατόν ένα προγραμματιστή ποτίσματος (αν είχε ποτιστικά κτήματα).

Παιδιά αν δεν έχετε εργαστεί και δεν έχετε κτήματα και  καλλιέργειες μη λέτε θεωρίες. Απλώς δεν μπορούσαν να ελέγξουν και το έκαναν γαργάρα. Αυτό είναι το συμπέρασμα.

Link to comment
Share on other sites

Η επαγγελματική μου έδρα είναι στο Ναύπλιο αλλά η κατοικία μου σε Δήμο της Αττικής. Σε επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου ενημερώθηκα πως δεν μπορώ να πάω εκεί και να κάνω ένα τοπογραφικό που έσκασε και πως αν με πιάσουν θα με γράψουν. 

Τι κάνουμε? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.