Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επικαιροποιημένη λίστα με (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού - Μέσα και μηχανικοί


Engineer

Recommended Posts

4 λεπτά πριν, Sw0rdf1sh said:

2 δελτια την ιδια μερα (26/3), 1 για τις μετακινησεις μετα το προστιμο σε συναδελφο, 1 για το επιδομα ζητωντας το 800αρι και ισοποσες ανακοινωσεις απο τα περιφερειακα τμηματα (ανεξαρτητες του κεντρικου) δεν τα λεμε και νεκρικη σιγη απο το φορεα αλλα εχεις δικιο οτι χρειαζεται περισσοτερη δυναμικη. 

Χρειαζονται περισσοτερα. Τηλεφωνα, καναλια, αποστολη σε καθε μεσο ενημερωσης, στη σελιδα του στο fb κ.λπ. 

Εγω τα βαζω με οποιον μας αδειασε ως μηχανικους. Δεν με καιει πολυ τωρα αν φωναξε ο προεδρος παραπανω η λιγοτερο. Θα τα δουμε μετα αυτα. Αυτος που μας αδειασε ειναι αλλος. Κεντρικα δεν μας τα δινουν αν και μας διαβεβαιωσαν. 

Ειμαστε σε ενα κλιμα πραγματικης διχονοιας οι συναδελφοι και ολοι λειτουργουν μονοι τους. 

Καλο βραδυ @steve aris

Έχεις δίκιο για τις 26/3.

Εδώ όμως αναφερόμαστε στην τραγική αδράνεια του ΤΕΕ  καθ' όλο το σαββατοκύριακο (28 & 29/3) ΜΕΤΑ το άδειασμα (δική σου διατύπωση) από τους κυβερνώντες.

Καμία διχόνοια δεν υπάρχει  μεταξύ τω συναδέλφων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να επικροτεί την αδράνεια του ΤΕΕ εν αντιθέσει με τον ΔΣΑ. Και μας καίει πιστεύω η μη αντίδραση του ΤΕΕ διότι απλούστατα αν δεν υπήρχαν οι δικηγόροι θα είχε υπερισχύσει το άδειασμα.......

Θεωρώ πως όταν κάποιος έχει 1 υπεύθυνη θέση πρέπει να μάχεται υπέρ των συναδέλφων του και όχι να καταπίνει αμαχητί ότι του σερβίρουν..........

 

Link to comment
Share on other sites

11 λεπτά πριν, ikaros13 said:

Τσάμπα σκάμε χωρίς λόγο πιστεύω.. Κακώς μπήκε στην κουβέντα το εισοδηματικό κριτήριο χωρίς να προκύπτει από πουθενά 

Αν ήταν έτσι θα ζητούσαν εισοδηματικά κριτήρια και από αυτούς που μέχρι τώρα λαμβάνουν τα 800€. Πχ ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να έκανε τζίρο 500.000€ ξέρω γώ η υπάλληλος να έπαιρνε 2000€ το μήνα καθαρά... Ε 800€ θα πάρουν έτσι απλά. Ούτε τους ζήτησε κανείς καταθέσεις, ακίνητα, πόσες γκόμενες έχουν. Τι βλακείες είναι αυτά;; Μας βάρεσε η καραντίνα;;

Μην τρωγόμαστε και το γρουσουζεύομε χωρίς λόγο... ΟΛΟΙ ΤΑ 800€ και τέλος 

Αν υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται για σεμινάρια ας δώσει τα 600 και με τα 200 να πάρει αντισηπτικά δικό του θέμα..

συμφωνώ, ή άλλος είχε μισθό 4ωρο 500, πώς του δίνεις 800? Ή για όλους τούς Ελληνες εισοδηματικά ή για κανέναν. 

Πιο πολύ με άγχωσε ότι μπήκε μία τέτοια συζήτηση ούτε απο κανάλια , ούτε τίποτα. Αλλά αυτο που διάβασα σε αυτο το site που μόνο το όνομα του με άγχωσε αν ξέρουν κατι

https://www.dikastiko.gr/πρωτο-θεμα/kyvernitiki-apofasi-800-eyro-me-eisodimatika-kritiria-gia-toys-dikigoroys/

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνω. Υπαρχει διχονοια. Ειμαστε ολοι ενωμενοι βριζοντας το φορεα; Γι αυτο δε υπαρχει διχονοια; 

Φωναζουν ολοι στην 1η ανακοινωση. Φωναζουν ολοι τωρα. Δεν τον υπερασπιζομαι. Απλα δεν μου αρεσει και το λεω η αντιμετωπιση αυτη. Στειλτε μηνυμα στο ΤΕΕ. Καντε προτασεις. Στειλτε μειλ στα υπουργεια. Για το παραπανω. Εγω και μονος εχω στειλει 4 mail. 108χιλ ανθρωποι ειμαστε. 

Βγαλαμε τωρα στη σεντρα το ΤΕΕ (για απραξια) γιατι η κυβερνηση δε μας δινει το 800αρι. 

Αλλος μας φταιει. Αναλωνομαστε συναδελφε σε χαζομαρες. 

Να ενωθουμε κατα του καταφορα αδικου αποκλεισμου απο την ενισχυση. Το 600αρι δεν ειναι ενισχυση. Την ενισχυση που εξαγγελθηκε. 

800€ σε καθε συναδελφο. Με οποια σχεση εργασιας επελεξε η αναγκαστηκε να εχει. Οτι ισχυει σε καθε καδ περι καταβολης. ΔΕΝ ισχυει κανενα κριτηριο. 

Edited by Sw0rdf1sh
Link to comment
Share on other sites

Βαρεθήκαμε με τους πεμπτοφαλαγγίτες..........

Η ανυπαρξία εκπροσώπησης του κλάδου δεν είναι χαζομάρες...........

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τα κεκ τα χασανε. Οχι εμεις. 

Εμεις 2 ωρες βιντεο να βγαλει ο καθενας οτι ξερει καλα στηνουμε κεντρο e-learning. 

Ps: ξερω οτι ηταν αστειο 😇 @zazeng

@ikaros13 και @katrmp πιστευω βγαινουν ανακοινωσεις σε στυλ να βολιδοσκοπησουμε την κατασταση. Και μετα εαν δεν υπαρχουν αντιδρασεις ειναι σε μια κατασταση "οκ δωστους αυτο". Αυριο η την Τριτη θα ναι κατι αλλο. 

Link to comment
Share on other sites

Παράκληση προς τους συναδέλφους, μην μπαίνετε σε αυτή τη συζήτηση εισόδημα vs καταθέσεις χωρίς να προσκύπτει από πουθενά, μη γίνουμε ο μοναδικός κλάδος με εσωτερικό κοινωνικό αυτοματισμό.

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

@steve aris κατα τα αλλα δεν σου αρεσει το σχολιο περι copy-paste αλλα εγω που σου λεω να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το τι εκανε και τι οχι ο φορεας και να επικεντρωθουμε στο πραγματικο προβλημα που ειναι:

1. αν οι συναδελφοι θα παρουν τα 800€ ωστε εστω και λιγο να βοηθηθουν και 

2. να μην κλεισει κανεις απο εμας που πονεσαμε στην κριση γιατι δεν περισσευει κανεις. Και ειδικα οι νεοι, 

ειμαι 5η φαλαγγα; Μονο προπαγανδα δεν κανω. Να εισαι σιγουρος.

Θλιβομαι μεχρι και που διαφωνουμε εμεις οι 2 τωρα. Γιατι διαφωνουμε και νομιζεις οτι γινεται για τις παραταξεις ή τον προεδρο η τα κοματα. Μηχανικος ειναι η 1η και τελευταια μου ιδιοτητα εδω.

Ναι ειναι χαζομαρες να εχει τοσα προβληματα ο κλαδος, να μην εχουμε να περασουμε, να πρεπει να συμπορευτουμε σε κοινο σκοπο και μερικους να σας νοιαζει τι εκανε το τεε, ποτε θα πεσει ο στασινος και να συμπληρωνουμε ψηφισματα για να πεσει. Ποσως με ενδιαφερει το προσωπο και οι παραταξεις. 

Οση ωρα γραφουμε θα μπορουσα να εχω στειλει και 5ο mail στα Υπουργεια και στο κεντρικο ΤΕΕ πιεζοντας ακομα παραπανω.

 No hard feelings ακομα και με το σχολιο που εκανες καθως ειναι δυσκολες οι στιγμες για ολους και καταλαβαινω. 

Link to comment
Share on other sites

13 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Επειδή από χθες βλέπω απόψεις που σιγοντάρουν τρικλοποδίες για να μην  πάρουμε όλοι ανεξαιρέτως οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί και μισθωτοί μηχανικοί του ιδιωτικού τομέα το βοήθημα των 800 Ευρώ θα πρότεινα να μας ενημερώνουν οι έχοντες την άποψη αυτή αν ζουν με τα πενιχρά χρήματα που δίνει το ελεύθερο επάγγελμα ή έχουν άλλους πόρους εισοδήματος (ενοίκια, εμπορικές δραστηριότητες κλπ) και απλώς κάνουν την κριτική και τον σχολιασμό τους. Αυτές οι απόψεις την παρούσα χρονική στιγμή δεν βοηθάνε. Τι πάει να πει εισοδηματικά κριτήρια,. καταθέσεις, έκδοση ΑΠΥ, ΤΠΥ και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Στους υπαλλήλους με την ίδια λογική θα έπρεπε να δουν αν κάποιος έπαιρνε μισθό 650 Ε/μήνα να μην πάρει τα 800 Ευρώ ή αν έχει 5.000 Ευρώ στην τράπεζα να μην τα πάρει? Προφανώς και όχι!

Τι κάθεστε και λέτε δεξιά και αριστερά. Διαβάζουν και μη μηχανικοί που δεν έχουν ιδέα τι οικονομικά ζόρια τραβάει η πλειοψηφία των ελ. επαγγελματιών ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπετε την άποψη που εσφαλμένα έχει διαμορφώσει η κοινωνία για το επάγγελμά μας, θεωρώντας μας πλούσιους, απατεώνες και ότι κακό χαρακτηρισμό τους έρχετε. Ο σκοπός μας στην παρούσα φάση πρέπει να είναι να πάρουν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι το βοήθημα έκτακτης ανάγκης. Δεν το ζητιανεύουμε. Το δικαιούμαστε. Επιπλέον θυμίζω ότι δίνουμε επί σειρά ετών 120 Ευρώ το χρόνο ο καθένα μας (με πόνο) υπέρ ΟΑΕΔ.

Αν στην παραπάνω παροχή δοθούν και σε ένα ελάχιστο ποσοστό τα 800 Ευρώ σε μηχανικούς που δεν τα έχουν ανάγκη δεν θα καθίσουμε να ψάξουμε ψύλλους στα άχυρα. Αν δεν τα έχουν ανάγκη ας αγοράσουν φόρμες και γάντια και ας τα στείλουν σε ένα νοσοκομείο να βοηθήσουν εκεί. 

Να συνέλθουμε. Δεν είναι ο καιρός για εκ του ασφαλούς κοινωνική δικαιοσύνη όταν θα πάρει το βοήθημα σχεδόν (ίσως και όλοι) κάθε εργαζόμενος και κάθε επαγγελματίας.

800 Ευρώ για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς μηχανικούς. Τελεία και παύλα!

Δεν ξέρω αν αυτό αναφέρεται σε εμένα. Όχι δεν λαμβάνω μισθώματα (στο παρών)δεν έχω πολλά χρήματα, οι καταθέσεις μου είναι ελάχιστες. Όμως συγνώμη τι πάει να πει όχι εισοδηματικά κριτήρια. Ίσα ίσα αν τα είχα όλα αυτά και είχα αυτές τις απόψεις μάλλον να επιδοκιμάζομαι θα έπρεπε. Σαφώς δεν αποφασίζω και δεν νομίζω ότι με ακούει και κανένας. Υπαρχούν δύο επιλογές

1) το κράτος επιλέγει ανεξάρτητως εισοδήματος να καλύψει όλη την ζημια που υφίσταται ο καθένας ανάλογα με την ζημιά του και επιπλέον στήριξη για αυτούς που δεν έχουν-->Αυτό στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης είναι ουτοπικό

2)Η άλλη επιλογή είναι επειδή δεν μπορεί να δώσει σε όλους να επιλέξει σε ποιους μπορεί. Τι περιέργο επικύνδυνο η μη δημοκρατικό έχει η άποψη σε μία πολυ δύσκολη συγκιρια να βοηθηθούν πρώτα αυτοί που δεν θα μπορούν ίσως να καλύψουν βασικές ανάγκες. Και ναι κάποια στιγμή πρέπει να δουν τις καταθέσεις και να εμφανίζονται αυτόματα στην φορολογική δήλωση. Επίσης ναι το ίδιο θα έπρεπε να ισχυεί και για τους μισθωτούς. Φόρουμ είναι ελεύθερες απόψεις λέμε και δεν είναι άσχετες από το θέμα. Σαφώς αν εμαπιναν εισοδηματικά κριτήρια έπρεπε να υπάρχουν και στους μισθωτούς. Εγώ όμως δεν αναφερόμουν σε φορολογική δήλωση αναφερομουν σε διαθέσιμα που έχει ο καθένας. Και να και σε εργαζόμενους ξέρω άτομα από το περιβάλλον που εισπράτουν επίδομα ανεργίας που παρατείνετε λόγω κατάστασης και έχουν τεράστιες κααθέσεις.

 

Εξαρτάται πως οργανώνονται τα επιδόματα και ποια είναι η λογική τους. Επίσης απλά ανέφερα κάτι που ακούγεται και διαβάζεται λογω της φοροδιαφυγής που είναι κάτι σαν άδικη ταμπέλα για τους ελευθέρους επαγγελματίες και απλά είπα ότι είναι εντελώς άτοπο και δεν έχει σχέση με το επίδομα. Και απλά ανέφερα ότι χαμηλά έσοδα δεν σημαίνει απλά φοροφδιαφυγη γιατι πάλι έχει χαμηλό εισόδημα. Τπτ δεν ανέφερα για απύ. Αλλά επειδή το τλτ  διάστημα έχω αρκετές δικαστικές υποθέσεις. απυ από δικηγόρο δεν έχω πάρει. Όμως σίγουρα γνωρίζω ότι δεν έχουν μεγάλα εισοδήματα από την φοροδιαφυγή και σαφώς πλήττονται σε θέμα διαβίωσης

Το τι αποφασίζει κάθε φορά η κυβέρνηση δεν μπορώ να ξέρω. Σαφώς και υποστηρίζω ότι πρέπει να πάρουμε τα 800 ευρώ και σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστο το δικαιούται γιατί δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Όμως επειδή μπορεί να ξανά τύχουν παρόμοιες καταστάσεις καλό είναι κάποια στιγμή αν θέλουμε να πάμε και μπροστά και να τελειώνουμε με όλο αυτό να μπουν όρια.

 

Αν στην παραπάνω παροχή δοθούν και σε ένα ελάχιστο ποσοστό τα 800 Ευρώ σε μηχανικούς που δεν τα έχουν ανάγκη δεν θα καθίσουμε να ψάξουμε ψύλλους στα άχυρα. Αν δεν τα έχουν ανάγκη ας αγοράσουν φόρμες και γάντια και ας τα στείλουν σε ένα νοσοκομείο να βοηθήσουν εκεί. 

--->Συμφωνώ εννοείται αλλά το να έμπαιναν σωστά κριτήρια δεν είναι άδικο για κανέναν. Ναι είναι ίσως ψύλλοι στα άχυρα. Ωστόσο ξέρω πολλούς και μάλλον όλους με τεράστιες καταθέσεις που θα εισέπρατταν κανονικά και τίποτα δεν θα έδιναν.

 

Να συνέλθουμε. Δεν είναι ο καιρός για εκ του ασφαλούς κοινωνική δικαιοσύνη όταν θα πάρει το βοήθημα σχεδόν (ίσως και όλοι) κάθε εργαζόμενος και κάθε επαγγελματίας.

Αν ήταν εκ του ασφαλούς μάλλον να επικροτούμαι για τις απόψεις μου θα έπρεπε όχι το ανάποδο. Ωστόσο μετέφερα κάτι που άκουσα σε δελτίο ειδήσεων. Αν τα κριτήρια δεν είναι σωστά ναι καλύτερα να το πάρει κάποιος που δεν το δικαιούται παρά το αντίθετο. Η άποψη μου σε όλα τα ποστ αυτή είναι. Άλλωστε δεν αναφέρομαι σε μηχανικούς μόνο. ΟΙ μηχανικοί πλέον δεν συμπεριλαμβανόνται σε ευνοϊκή τάξη. Ξέρουμε όλοι πόσα βγάζουμε τόσα που ακόμα και η φοροδιαφυγή δεν έχει νόημα. Απλά όμως εξαρτάται μιλάμε για στήριξη η επίδομα. Όταν αντί για στήριξη της ζημιάς μιλάς για επίδομα και αν το μέχρι τώρα τοπίο είναι ότι δεν το παίρνουμε, ναι τότε μίλησα τουλάχιστον για εισοδηματικά κριτήρια γιατί κάποιοι το έχουν σίγουρα ανάγκη. Αν αυτό αναφέρεται στο ότι ανεξαρτητως εισοδήματος όλοι χάνουν χρήματα να το πάρουν όλοι. Αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω δει. Επίσης ανέφερα και αυτό που ζητάνε οι δικηγόροι την παροχή ρεύματος, αναστολή πληρωμων για ένα έτος χωρις κατασχέσεις για τις οφειλές  μαρτίου απριλίου. Θα πω και εδώ σίγουρα θα πρέπει να μπει κάποιο όριο --ισορροπία ώστε να μην καταλήξουμε στο δεν πληρώνουμε σκόπιμα. Το τι όριο θα οριστεί δεν το αποφασίζω εγώ. Σίγουρα αυτό που έχω ακούσει μέχρι στιγμής δεν με ικανοποιεί γιατί δίνει αναστολή μόνο για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Δεν είναι ικανοποιητικό, τουλάχιστον ας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία παράταση που θα αποφασίσει ο καθένας μέσα στο διάστημα τι θα πληρώσει. Δεν είναι μόνο τα 800 ευρώ. Οι δικηγόροι ζητάνε και άλλα που έχω αναφέρει νωρίτερα και εγώ. Όποιοι μπορούν ας ασκήσουν πιέσεις που δεν είναι απλά ζητάω είναι πίεση που επιβάλει η ΛΟΓΙΚΗ.

 

Απόψεις λέμε απλά στο κάτω κάτω.

 

Προτείνω ακόμη , έλεγχο Ε9 , Ε2 , Ε1 , Ε3 ,  ποινικό μητρώο , αν έχεις πρώτη κατοικία , αν έχεις η ΄είχες στο παρελθόν μετοχές , υπεύθυνη δήλωση  πολιτικών φρονημάτων , υπεύθυνη δήλωση αν έχεις η όχι εξωσυζυγική σχέση , τι ομάδα  είσαι κλπ κλπ ..... ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ...!!!. 

--> Θα πρέπει καταρχ΄΄ην τον κάθε συνομιλητη να τον αντιμετωπίζεται με σεβασμο..δεν το είπα εγώ στο κατώ κάτω..ούτε νομίζω ότι διάβασαν από την κυβέρνηση τα ποστ μου!!!

Ναι κάποια στιγμη για να υπάρξει αναπτυξή θα πρέπει να ελεγχονται το Ε9 το Ε2 το Ε1 και το Ε3 , η κατοικία τις μετοχλες και όλα

δήλωση πολιτικών φρονημάτων όχι..αυτό μάλλον στο φόρουμ το ελέγχετε με θαυμαστικά...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!

Αν όντως έχεις θέμα αν ελέγχονταν αυτά ίσως να μην συζητουσάμε αν θα πάρουμε επίδομα και θα ήταν ήδη στον λογαριασμό μας!!

Και εγω θα ήθελα πολλά. Ναι να υπάρξει πίεση σε λογική βάση..δεν τα έθεσα εγω τα εισοδηματικα κριτήρια και ούτε ψηφίσα!!!

 

Και κάτι τλτ ναι τα εισοδηματικά κριτήρια δεν είναι δίκαια γιατί παρόμοιο εισόδημα μπορεί να έχει και μισθωτός το οποίο παίρνουν όλοι και μάλιστα ακαθάριστα (όπως γίνεται). Ναι φυσικά τα ε1-3 και λοιπά. όμως δεν είπα αυτό (άσχετα αν πρέπει να ελέγχονται τα πραγματικά και όχι ότι δηλώνει ο καθένας)Είπα πολύ περισσότερα όπως επίσης και αιτήματα περί μη πληρωμής εισφορών εφόσον δεν δουλεύουμε όπως ζητάνε και οι δικηγόροι. Αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα έλεγα κάτι για να ικανοποιείται ο κλάδος μας και το φόρουμ ναι σε όλα..δεν είμαι αυτής της άποψης.

Οι προτάσεις και οι πιέσεις για να είναι αντικείμενο συζήτησης πρέπει να έχουν και λογική βάση και να ασκούνται πιέσεις όχι μόνο σε κρίσιμες στιγμές και σε μη κρίσιμες να ασκηθούν πιέσεις σε λογική βάση. Και νομίζω ανέφερα την διαφορά πλήττεται και κάποιος που έχει εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σαφώς. Όταν μιλάς για επίδομα και όχι για στήριξη ζημιας και δεν το δίνουν αναφέρεις αυτούς που από τον κλάδο σου το έχουν ανάγκη. Δεν είναι κοινωνικός αυτοματισμός βάσιμα επιχειρήματα είναι και ποτέ δεν είπα στα προηγουμενα ποστ δεν απαίτησα είπα τι άκουσα. Τις προηγούμενς μέρες που εξέφρασα την άποψη ότι υπαρχουν στον κλάδο μας και γενικά όχι μόνο εμείς και δικηγοροι πχ έπαγγελματίες που βγάζουν λιγότερα και αό μισθωτούς και μέχρι τότε δνε έπαιρνε κανείς το επίδομα και ανέφερα ας δοθούν σε αυτο΄ς που το χουν ανάγκη αν όχι σε όλους ( δεν το έπαιρνε κανείς τις προηγούμενς μέρες)ή πριν μία εβδομάδα το έπαιρναν μόνο οι δικηγόροι..και είπα αν όχι όλοι τουλάχιστον κάποιοι. Και τότε κάποιοι μεγαλοδικηγόροι θα το έπαιρναν και ένας μηχανικός που βγάζει 9 χιλιάδες το χρόνο ..όχι. Αλλά δεν θα απολογούμαι επειδή εκφραζω απόψεις και κάνουν ζημιά στον κλάδο των μηχανικών...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! 

Δεν με έδνιαφέρει ούτε θα λέω απόψεις που απλά αρέσουν στον κλάδο ..στήριξη των ασθενέστερων του κλάδου μας ζήτησα και οι ανακοινώσεις των δικηγόρων την ίδια λογική έχουν. Δεν θα συνεχίσω να αναλύω. 

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κλάδου..που εμείς οι μηχανικοι γενικά δεν έχουμε τους ίδιους κανόνες που έχουν άλλοι κλαδοι, τον απαιτούμενο σεβασμό..οπότε τον κλαδο μασ μην το θυμάστε μόνο για τα 800 ευρω.

Ναι τα έχω αναγκή και εγω και περισσότερο ίσως από εσάς...αλλά δεν πέφτω σε αυτό το επίπεδο. Ειρωνίες ότι να ναι..μόνο στο δικό μας κλάδο θα ακούγονταν.

 

Συγνώμη για τα πολλά ποστ.

Edited by sof2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.