Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επικαιροποιημένη λίστα με (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού - Μέσα και μηχανικοί


Engineer

Recommended Posts

8 λεπτά πριν, gliout said:

Η αγορά θα κάνει κάμποσο να ξαναξεκινήσει. Δεν είναι μόνο οι 15 ημέρεςπου πέρασαν.

 

Απλά εμείς είμαστε σε μία κατηγορία, όπου όλοι μας σύμφωνα με πολλούς "εχουμε μαύρα"..!!!!

 

Και ξαναλέω, αυτοί που κάνουν ΠΕΑ ή ΥΔΕ με 40 θα ξανακάνουν? (Αν και ξέρω την απάντηση!)

Αν και παρακολούθησα τα σεμινάρια για να γίνω ενεργειακός επιθεωρητής, ο λόγος που αναφέρεις είναι ενας απο τους οποίους που τελικά δεν έγινα ενεργειακός επιθεωρητής. Όσο και αν είναι άδικο να μην πάρουμε τελικά το 800άρι, σε πολλές περιπτώσεις φταίμε και εμείς οι ίδιοι που ξεφτιλίζουμε το επαγγελμά μας με τιμές όπως αυτές που αναφέρεις. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως οτι δώσεις θα πάρεις παρά τους ενδιαφέρει να κάνουν τη δουλειά τους οσο πιο φτηνά γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Το φπα 6 μήνες δεν αφορά το 600€ αλλά αυτούς των 800€.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα 600€ είναι μετρητά καθαρά δικά μας. Το voucher θα έπρεπε να οριστεί ότι είναι ακατάσχετο και δεν συμψηφιζεται με οφειλές?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

3 λεπτά πριν, tzitzikas said:

το κράτος κοιμάται στην πλάτη μας. Ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός πολιτών μιας χώρας είναι μορφή ρατσισμού. οφείλεις να δίνεις το ίδιο βοήθημα σε όλους τους πολίτες. Εσύ τράβα κουπί μαζί με τον Κούλη και άσε μας εμάς. Εχεις φυσικά ελευθερία να λες τις απόψεις σου, θα ακούς όμως και την αντίστοιχη κριτική. 

Για το πισωγύρισμα του Κούλη μήπως θες να μας πείς την άποψή σου??? Ενδιαφέρον θα είχε να την ακούσουμε,,

Εσύ μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα 600€ του Κούλη αλλά ξεχνάς ότι προερχόμαστε από μία κατάσταση που ο Αλ6ς έλεγε σε πυρόπληκτους στο Μάτι ότι δε θα πάρετε φράγκο γιατί θα τα φάτε. Εσύ λοιπόν, που μάλλον δεν κάηκε το σπίτι σου τότε, μπορεί να μην βλέπεις τη βελτίωση, άλλοι όμως την βλέπουν.

  • Like 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

@stayros Αδερφέ κόψε τη προπαγάνδα.... πέρα από άστοχη είναι και προκλητική! Αν έχεις άποψη πες τη μας. Τώρα να ευλογάς τον Κούλη επειδή είτε παίρνεις
0,60 το post είτε επειδή είσαι φανατικός νεοδημοκράτης ούτε απασχολεί την πλειονότητα εδώ μέσα ούτε βοηθά καπου στη συζήτηση!  Τέλος το να χρησιμοποιείς νεκρούς
ώς αντιπαράδειγμα, πέρα απο ιεροσυλία, σε κάνει και ευάλωτο στο να δεχθείς εύλογες απορίες-ερωτήσεις πως δημιουργήθηκαν και από ποιους τα διάφορα Μάτια ώστε να φτάσουμε στο τραγικό περσινό συμβάν.....  

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

@stayros

πηγες 2 χρονια πισω για να υποστηριξεις τον κυριακο! εδω μεσα δεν μιλαμε πολιτικα, μιλαμε γι αυτα που γινονται ανεξαρτητα ποιος κυβερναει

Ναι σαν επιστημονας που σπουδασα τοσα χρονια τα 600 ευρω μου φαινονται κοροιδια! ο σερβιτορος πιο πολλα θα παρει για τον μηνα απριλιο !

Edited by mixanikos21
Link to comment
Share on other sites

14 λεπτά πριν, zazeng said:

Οι άλλοι πρέπει να διαμαρτύρονται που δεν θα κάνουν σεμινάρια!!
Κατά τα άλλα χαλαρώστε λίγο, ο εγκλεισμός ως γνωστόν αυξάνει και την επιθετικότητα!

δεν νομίζω να τους νοιάζουν τα σεμινάρια.... Ο καθένας μας θα προτιμούσε 800 μετρητά να πάει να ψωνίσει στο σούπερ για την οικογένειά του παρά 600 σε τηλεσεμινάρια και λοιπές αηδίες. Σε μία άλλη κατάσταση θα ήταν ενδιαφέρον βοήθημα ένα σεμινάριο. Αλλα τώρα που υπάρχει θέμα επιβίωσης σε εξοργίζει πραγματικά και όταν συνδυάζεται 1) με ψέμα Κούλη (όπου μετά την ομιλία είπαμε όλοι οκ το παίρνουμε και εμείς)  2) με την αδικία οτι το παίρνουν οι μισθωτοί και εμείς πάλι τον πέλεκυ στο κεφάλι. Με τι χρήματα θα ζήσουμε την οικογένειά μας? Προφανώς θα αναγκαστούμε να στραφούμε σε "δανεικά" σε οικογένεια κτλ. Και για πόσο?? Και αυτοί που η οικογένειά τους δεν μπορεί να βοηθήσει?  Ο κάθε υπουργός βέβαια θα συνεχίζει παράλληλα να τσεπώνει τα 10.000Ε/μήνα. Για αυτό έχουν δυνατότητα να "κόβουν" χρήματα Stayros. Βλέπω έχεις φιλοκυβερνητικές απόψεις, οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε παραπάνω.

Edited by tzitzikas
Link to comment
Share on other sites

@stayros

Συνάδελφε είσαι πρώτα μηχανικός και μετά  νεοδημοκράτης....... Ο κλάδος σου κάποια στιγμή θα σε στηρίξει, το κόμμα σου (το όποιο κόμμα)  ΟΧΙ!!

Το αυτό ισχύει και για τον παριστάνοντα τον πρόεδρο του ΤΕΕ...........

Link to comment
Share on other sites

2 ΕΚ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ 800αρι...αλλα 1 μηνα πολεμανε βρουτσης,αδωνης να μην παρουν 800αρι οι 150 000 επιστημονες!!!!!!!μεχρι και ψεματα 2 φορες ειπαν............το θεμα δεν ειναι οικονομικο προφανως.

Link to comment
Share on other sites

Πλάκα κάνετε; Εδώ βγήκε συντονιστής του φόρουμ και κάλεσε σε μουτζωμα  στη κυβέρνηση, και δεν μιλάμε πολιτικά;

Και δεν πήγα 2 χρόνια πίσω, πήγα πίσω στην τελευταία καταστροφή και συνέκρινα κυβερνητικές αντιδράσεις. Αυτά είναι τα γεγονότα τι να κάνουμε.

Όσο για το ποιος ευθύνεται για το Μάτι, θα γίνει η δίκη και θα το μάθουμε.

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι πως θα βγάλουν τον Απρίλιο αρκετοί.. Αυτό καίει τώρα 

Τα 800 του Μαΐου ξεχάστε τα,  δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραμένουν τα ίδια μέτρα αποκλεισμού και φυσικά όσοι πλήττονται οι ίδιοι. 
Δεν είναι χαζοί να μοιράζουν χρήματα. Αλλιώς θα έδιναν τώρα τα 800 όπως ξαναείπα.. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι μετά το Πάσχα θα έχουν αλλάξει πολλά 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.