Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επικαιροποιημένη λίστα με (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού - Μέσα και μηχανικοί


Engineer

Recommended Posts

Όχι, αυτή η ανακοίνωση έχει να κάνει με τις εταιρείες και τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους για το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου.

Link to comment
Share on other sites

Με παραξενεύει το "ατομικές εταιρείες" με αυτοαπασχολούμενο που δεν απασχολεί κανέναν εργαζόμενο...Συν ότι είναι σημερινή η ανακοίνωση, από πάνω γράφει για το ενοίκιο των φοιτητών...

Link to comment
Share on other sites

το πόσταρα και χθες, αλλά για την έμμεση έκπτωση κατά 25% στο ΦΠΑ Α' τριμήνου έχει κάποιος άποψη? (αν το έχω καταλάβει καλά)

https://www.taxheaven.gr/news/48411/ekptwsh-25-toy-fpa-gia-to-mhna-aprilio-h-nea-diataxh-ths-pnp-kai-oi-proypooeseis

Link to comment
Share on other sites

Έτσι φαίνεται!

μου δημιουργούνται 2 ερωτήσεις:

α) Τι γίνεται σε όσους δεν έχουν κάποια οφειλή εως σήμερα? Θα αφαιρεθεί το 25% από μελλοντική οφειλή πχ. φόρο εισοδήματος?

β) εαν στην περιοδική έχουμε βγάλει ταυτότητα οφειλής για 2 δόσεις (Απριλιο και Μάη), μπορούμε να πληρώσουμε όλο το ποσό με αυτή του Απρίλη?

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η ανακοίνωση του υπουργείου καταλαβαίνω ότι θα συμπεριλάβει 6- 20 άτομα. Αρα κάποια μέρα αργότερα  όταν υπογραφεί θα ανοίξει πλατφόρμα για αυτούς. Όμως οι εταιρείες ΟΕ  που δεν απασχολούν κανέναν μπορούν θεωρητικά να κάνουν απο τώρα? και ώς πότε? ΄ή το ΜΗΔΕΝ προσωπικό δεν είναι ούτε απο τώρα?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

https://www.taxheaven.gr/news/48480/apozhmiwsh-eidikoy-skopoy-800-eyrw-gia-epixeirhseis-oloklhrh-h-apofash-kai-epikairopoihmenoi-kad

Κατάφεραν το απίθανο! Εξαιρούνται βάση του πίνακα των ΚΑΔ οι τεχνικές εταιρείες και όσες έχουν τους ΚΑΔ 71.12. Απίστευτοι απλά.

Link to comment
Share on other sites

@katrmp λέω για τις εταιρείες ΟΕ,ΕΕ, ΙΚΕ και ΕΠΕ! Έχουν βάλει κάποια κατασκευαστικά ΚΑΔ και όλα τα υπόλοιπα έξω! Απίθανοι μιλάμε.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή τεχνική εταιρεία ΟΕ με κύριο ΚΑΔ τον 71.12 και δευτερο τον 42.12 πως ακριβώς θα πιστοποιήσουν από που ήρθε ο τζίρος;;; 

"....και έχουν ενεργό κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στις 20.03.2020 έναν από τους αναφερόμενους στον συνημμένο πίνακα, ο οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, ή των οποίων τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά την 20.03.2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στο συνημμένο πίνακα, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στον κύριο ΚΑΔ στις 20.03.2020."

;;;ό,τι νά ναι όμως.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.