Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κτηματολόγιο: 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση


Engineer

Recommended Posts

Όλοι οι πολίτες μπορούν να πληροφορούνται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ελληνικού Κτηματολογίου, καλώντας (24 ώρες το 24ωρο) στο τετραψήφιο 1015(Αστική Χρέωση από σταθερό ΟΤΕ, ενώ κλήσεις από λοιπά σταθερά και κινητά σύμφωνα με τις εκάστοτε χρεώσεις του παρόχου).

IMG_20200325_005305-696x530.jpg

Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με το Ελληνικό Κτηματολόγιο, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο στο τηλ 2106505600  (ώρες λειτουργίας 8.30-15.30) που θα τους δίνει πρόσβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή αποστέλλοντας e-mail στο κεντρικό email του Κτηματολογίου: [email protected].

Εφόσον το Τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού κρίνει πως η υπόθεση είναι εξαιρετικα επείγουσα, θα συνεννοείται με τους πολίτες,οι οποίοι θα προσέρχονται στα γραφεία του Κτηματολογίου ΜΟΝΟ με προκαθορισμένο ραντεβού.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Πάντως τους πήρα ώρα 22:15 σήμερα, αργία,  για θέμα με λάθος διεύθυνση ακινήτου δήλωσης του 2008 και μου απάντησαν διεξοδικά.  

Χρήσιμο μου ήταν!

 

Link to comment
Share on other sites

Το να είναι διαθέσιμη η γραμμή μέχρι το απόγευμα ή και το βράδυ έχει μία χρησιμότητα δεν μπορώ να πω αλλά 24ωρο?? ποιος θα πάρει 4 το πρωί να ρωτάει για έντυπα Δ1 Δ2?

 

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος, που από τον πολύ φόρτο της τηλ.γραμμής δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί, θα έχει την ευκαιρία να τους βρει οποιαδήποτε ώρα.  Ίσως λίγο υπερβολικό ωράριο, αλλά σε καμία περίπτωση    " ....ότι πιο άχρηστο έχω δει ποτέ

  :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.