Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

"Χρυσές" δουλειές για τους μάστορες το "μένουμε σπίτι"


Engineer

Recommended Posts

Υπηρεσίες καθαρισμού και "μαστορέματα" σημειώνουν ραγδαία αύξηση την τελευταία εβδομάδα όπου οι περισσότεροι πολίτες μένουν στο σπίτι τους εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και της τηλεργασίας στην προσπάθεια συγκράτησης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras, η οποία εξυπηρετεί 20.000 χρήστες σε μηνιαία βάση, το χρονικό διάστημα 10 - 17 Μαρτίου ζητήθηκαν από την πλατφόρμα περίπου 4.000 εργασίες, ενώ ολοκληρώθηκαν πάνω από 1.000 από τους επαγγελματίες του δικτύου της.

Τα περισσότερα αιτήματα που λαμβάνει και εξυπηρετεί το δίκτυο επαγγελματιών της το τρέχον διάστημα αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες καθαρισμού αλλά και επείγουσες εργασίες, όπως υδραυλικές και ηλεκτρολογικές βλάβες, επισκευές οικιακών συσκευών και απολυμάνσεις. 

Ο CEO & co-founder του Douleutaras, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει: “Το γεγονός ότι οι χρήστες προχωρούν σε αιτήματα και διεκπεραιώσεις εργασιών μέσω της πλατφόρμας μας παρά τη δύσκολη συγκυρία θεωρώ πως αποδίδεται στη μεγαλύτερη παραμονή μας στον χώρο του σπιτιού που δημιουργεί επιπλέον ανάγκες ή βλάβες που καλούμαστε να διαχειριστούμε άμεσα, στη στροφή των καταναλωτών προς το Internet και στην εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στην πλατφόρμα αναφορικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τους επαγγελματίες”. 

Ειδικός καθαρισμός λόγω κορονοϊού

Σε αυτή τη συγκυρία και για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών που χρειάζονται εργασίες για το σπίτι τους, οι επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας Douleutaras που καλύπτουν όλο το φάσμα υπηρεσιών για το σπίτι, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δεκάδες νοικοκυριά καθημερινά, ακολουθώντας προσεκτικά μία σειρά οδηγιών σύμφωνα με τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων.
 
Ακόμη, σε απάντηση των νέων αναγκών των καταναλωτών και για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού, η πλατφόρμα θα προσφέρει πολύ σύντομα μία νέα υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού, στην οποία οι οικιακές βοηθοί που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας θα προχωρούν σε απολύμανση του χώρου του πελάτη με ειδικά απολυμαντικά καθαριστικά χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Ναι τρώνε με χρυσά κουτάλια οι μάστορες αυτή την εποχή. Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. 

Link to comment
Share on other sites

Στον τίτλο είναι το λάθος. Χρυσές δουλειές για τους μάστερες που δουλεύουν μέσω ίντερνετ. Ή κατακόρυφη αύξηση στις αποδείξεις από μαστορέματα.

Απορία: πρέπει η "έξοδος" μάστορα (ή και μηχανικού) από το σπίτι του προς το σπίτι πελάτη να αποδεικνύεται με το κόψιμο απόδειξης για να μη θεωρηθεί έξοδος για βόλτα; Κι αν τελικά η δουλειά χαλάσει και φύγει άπρακτος τι γίνεται; ή αν χρειάζεται να πάει καμια δεκαριά φορές μέχρι να τελειώσει πρέπει κάθε φορά να κόβεται κάποιο παραστατικό;

Link to comment
Share on other sites

πιο ανακριβές ρεπορτάζ πεθαινεις. 8/10 κάθονται τελείως  και δε δικαιούνται και κάτι. 

Edited by sarcs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.