Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τηλεδιάσκεψη για τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής & Πολεοδομικών Θεμάτων


Engineer

Recommended Posts

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα αναφορικά με τη συγκρότηση και λειτουργία των Συμβουλίων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Α και Β (ΣΥΠΟΘΑ Α και Β) και των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής (ΣΑ).

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δημήτρη Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμη Μπακογιάννη και των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδος, κ. Πολύκαρπου Πολυχρονάκη, κ. Νικόλαου Ντίτορα κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, κ. Βασίλη Μιχελάκη, κ. Ιωάννη Σάββα, κας Μαρία Κοζυράκη και κ. Νίκου Παπαθεοδώρου. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα αναφορικά με τη συγκρότηση και λειτουργία των Συμβουλίων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Α και Β (ΣΥΠΟΘΑ Α και Β) και των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής (ΣΑ).

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώθηκε από τους Συντονιστές ότι έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση των προαναφερόμενων συμβουλίων ανά την ελληνική επικράτεια σε ποσοστό περίπου 60%. Για την αντιμετώπιση των δυσχερειών συγκρότησης για το υπολειπόμενο ποσοστό, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία τόσο με τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, όσο και με τις Περιφέρειες και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), παρέχοντάς τους κάθε δυνατή συνδρομή προς διευκόλυνση του έργου τους και επίτευξη της ολοκλήρωσης της συγκρότησης και αδιάλειπτης λειτουργίας των συμβουλίων.

Ήδη, ορισμένα συμβούλια προχώρησαν σε τηλε-συνεδριάσεις. Στον άμεσο προγραμματισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρίσκεται η δημιουργία -σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας- ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής των αιτημάτων των ενδιαφερομένων προς τα ΣΥΠΟΘΑ Α' και Β’ και τα ΣΑ, καθώς και η προώθηση της χρήσης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης στο σύνολο των συνεδριάσεων.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.