Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Το μελλον των νόμων αυθαίρετων


Guest

Recommended Posts

Σκέψεις εν μέσω ιού: Καθώς φαίνεται οτι η στήριξη που θα έχουμε απο το κράτος θα ειναι απειροελάχιστη (και βασικά μας έχουν γραμμένους), κάποτε θα πρεπει να ξαναδουλεψουμε για τα προς το ζην, σε ενα νεο πλέον κόσμο και μια νεα κρίση.

Θα χρειαστεί παράταση 4495; Μάλλον ναι. Εκτός αν εφαρμοστεί η ηλεκτρονική ταυτότητα και κουμπώσει τόσο καλά με όλα τα υπόλοιπα, ώστε να είναι φυσική συνέχεια τους (δε νομίζω να γίνει έτσι - μπάχαλο θα γίνει). Όμως θα πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν, καθώς οι συνθήκες και οι οικονομικές δυνατότητες του κόσμου πλέον θα αλλάξουν και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πως θα ζητάμε πχ να μπαίνουμε στα σπίτια του κόσμου (και ειδικά των μεγαλύτερων σε ηλικία) για λεπτομερείς κατόψεις και αποτυπώσεις;; Από τη στιγμή που υπάρχει τόσος δικαιολογημένος φόβος για υγειονομικά θέματα, δε μπορούμε να «αλωνίζουμε» μεσα, και για δικιά μας και για δικιά τους προστασία. Πρέπει η δουλειά μας να γίνεται «απ' 'εξω». Και για να γίνει αυτό πρέπει να αυξηθούν τα ποσοστά απόκλισης που δίνει ο νόμος και να μειωθούν και τα στοιχεία που εξετάζουμε. Έτσι ίσως πρέπει να καταργηθούν από τις απαιτήσεις του νόμου η κάτοψη (και οι τομες) και να πάμε σε μία λογική «περιγράμματος», σχεδόν σαν 3843.

Επίσης, χρειαζόμαστε άμεσα ηλεκτρονική πρόσβαση στο σύστημα του εθνικού κτηματολογίου και δυνατότητα έκδοσης διαγραμμάτων

Edited by neo83_gr
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.