Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στερεά στο φίλτρο του νιπτήρα.


dim1309

Recommended Posts

Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να στο πει κανείς με σιγουριά από μια οθόνη.. Εφόσον πρόκειται για θέμα ατομικής υγείας δεν χωράνε εκπτώσεις..

Ξεκίνα όπως ειπώθηκε από άλλα διαμερίσματα και προχώρα παραπέρα. Πάντως σε κάθε περίπτωση (μιας και δεν απάντησες) καλό θα ήταν να μπει τουλάχιστον ένα φίλτρο κεντρικής παροχής..

 

Link to comment
Share on other sites

η καύση μπορεί να δώσει πληροφορίες. επίσης, στο χέρι τι υφή έχουν; πλαστική; σαπωνοειδή; γαιώδη; πετρώδη; σαν σκουριά;

Link to comment
Share on other sites

"nvel", "georgios_m" : Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Επισυνάπτω ένα video που έστησα, με καύση του ιζήματος. Απ' ό,τι φαίνεται (και με τη μηδενική γνώση που έχω στο αντικείμενο), το υλικό είναι μάλλον άφλεκτο. Επίσης, με την παραμικρή τριβή στα δάκτυλα, θριμματίζεται αμέσως. Δεν ξέρω αν βοήθησα με την απάντησή μου.

Link to comment
Share on other sites

γι αυτό σας ανέφερα άλατα και ιζήματα απο το κεντρικό δίκτυο. όπως είπαμε παραπάνω. Φίλτρο κεντρικό νερού καθώς και αποσκληρυντή νερού - διασπαστή νερού κατά των αλάτων.

Link to comment
Share on other sites

τι είδους άλατα είναι αυτά που έχουν αυτό το χρώμα όμως; συγγενεύουν με τη σύσταση του υδροφόρου της περιοχής; πιθανόν να αναφέρεται στη βιβλιογραφία κάτι για τα νερά της περιοχής. ή οφείλονται στα υλικά του δικτύου;

Edited by georgios_m
Link to comment
Share on other sites

"georgios_m", ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Σ' όλη μου τη ζωή έχω δει μόνο υπόλευκα ή το πολύ γκρί άλατα. Στο σπίτι που μένω, μετακόμισα πριν 4 μήνες. Μέχρι που μέσα Φεβρουαρίου παρατήρησα ότι η πίεση της βρύσης της κουζίνας ήταν πεσμένη. Ξεβίδωσα το επιστόμιο με τη σίτα και αντίκρυσα το θέαμα των φωτογραφιών. Αμέσως έκανα το ίδιο και στις υπόλοιπες βρύσες του σπιτιού όπου βρήκα ίσες ποσότητες υλικού. Και βέβαια, το εξωφρενικό είναι η ποσότητα υλικού που διοχετεύεται καθημερινά !  (γι' αυτό και ανάρτησα φωτογραφία με τα ...ευρήματα, με χρονική απόσταση 7 έως 10 ημερών).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.