Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ACE Hellas-Civiltech: Πλήρεις εκδόσεις λογισμικών δωρεάν για 60 ημέρες


Engineer

Recommended Posts

Η ACE-Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Civiltech και θέλοντας να βοηθήσουν, εσάς τους συναδέλφους μηχανικούς, σε αυτή τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, αποφάσισαν να διαθέσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις πλήρεις εκδόσεις επιλεγμένων λογισμικών τους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε νέες καινοτόμες και αξιόπιστες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από σήμερα και για 60 ημέρες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού που εμφανίζονται παρακάτω.

ACE-Hellas
 
SCADA Pro Concrete - Ανάλυση & Σχεδιασμός Νέων Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα. Περιλαμβάνει τη βασική εφαρμογή SCADA Pro Analysis και το πρόσθετο (add-on) του σχεδιασμού κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα με βάση τους ΕΑΚ 2000-ΕΚΩΣ 2000, τους Ευρωκώδικες (ΕΝ1992-1-1, ΕΝ1998-1) και τους Παλαιούς Κανονισμούς (Β.Δ. '59 & Τροποποιήσεις '84, Κανονισμός Σκυροδέματος '54).

SCADA Pro Retrofit - Αποτίμηση & Ανασχεδιασμός Υφιστάμενων Κτιρίων από Ο.Σ. και δυνατότητα Εισαγωγής Ενισχύσεων. Στο module περιλαμβάνονται όλες οι Αναλύσεις και οι Έλεγχοι του ΚΑΝ.ΕΠΕ σύμφωνα με την 2η Αναθεώρηση 2017 (Ελαστικές Μέθοδοι q & m, Pushover, Time-History).

GstarCAD - Το πιο πλήρες εναλλακτικό λογισμικό CAD υψηλής συμβατότητας με το AutoCAD. Με 25 χρόνια συνεχούς βελτίωσης και άψογης καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται πολύ μπροστά στις επιδόσεις, τη σταθερότητα και άλλους βασικούς δείκτες και καθίσταται κορυφαίο λογισμικό CAD στον κόσμο.
 
Civiltech
 
Αμοιβές Building 2020 - Το κορυφαίο πρόγραμμα αμοιβών που χρησιμοποιείται από χιλιάδες μηχανικούς και εταιρείες και με το οποίο ελέγχονται οι μελέτες των μεγαλύτερων έργων που γίνονται στην Ελλάδα. Η έκδοση Αμοιβές Building 2020 είναι απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του e-Άδειες.

Building Αυθαίρετα N.4495 - Η πληρέστερη εφαρμογή διαχείρισης δηλώσεων αυθαιρέτων, με δυνατότητα αυτόματης υποβολής της δήλωσης και λήψης στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ. Με αυτή την εφαρμοφή μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην σύνταξη του φακέλου των δικαιολογητικών χωρίς νέα πληκτρολόγηση των στοιχείων και με απόλυτη ακρίβεια στη μεταφορά των δεδομένων.  
 
Δείτε λεπτομέρειες, όρους και προϋποθέσεις και δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://www.ace-hellas.gr/special-offer/

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκανα αίτηση αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα. Μήπως  το δωρεάν είναι για ήδη κατόχους προγραμμάτων ACE που εγώ δεν έχω ? Το πήρε κάποιος που δεν ήταν κάτοχος  ?

image.thumb.png.07ddb3cbd4e9632d890858ac9655cdd4.png

Edited by venezia
Συμπλήρωση φωτογραφίας
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, venezia said:

Εγώ έκανα αίτηση αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα. Μήπως  το δωρεάν είναι για ήδη κατόχους προγραμμάτων ACE που εγώ δεν έχω ? Το πήρε κάποιος που δεν ήταν κάτοχος  ?

image.thumb.png.07ddb3cbd4e9632d890858ac9655cdd4.png

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για κατόχους.Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.κι εγώ έκανα αίτηση την Παρασκευή κι ακόμη δεν απάντησαν,σημειωτέον είμαι κάτοχος παλιότερης έκδοσης του scada.

Link to comment
Share on other sites

8 ώρες πριν, pirsogiannis said:

Υπάρχει κανείς που να έλαβε την ενεργοποίηση της άδειας των λογισμικών για 60 ημέρες?

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν ΑΦΜ και ΔΟΥ προκειμένου να ενεργοποιήσουν είπαν την προσφορά . Ίδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.