Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση – Ποια τα αντικείμενα


Engineer

Recommended Posts

Πιστοποιήση παρέχεται σε οποιαδήποτε ενότητα και αν παρακολουθήσεις. Ουσιαστικά εμπλέκονται 3 φορείς

  1. Αυτοί που κάνουν το e-learning ΟΣΤΚ και παρέχουν τις ενότητες
  2. Αυτοί που πιστοποιούν (Κάποια ΚΕΚ μπορεί να παρέχουν πιστοποιήσεις
  3. Τα ΚΕΚ που τα υλοποιούν.

Είναι σίγουρο πιστοποίηση παίρνεις ΓΙΑ ΟΛΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 804
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

4 ώρες πριν, curzondax said:

Παίζει ρόλο η πόλη; Υπέθετα ότι αφού είναι ιντερνετικό κάτι τέτοιο είναι επουσιώδες. Επίσης κάποιες πόλεις δεν έχουν ΚΕΚ.

όπου θες το κάνεις, απλά μπορεί κάποιος να θέλει να συνεργαστεί με τοπική επιχείρηση. Εγώ αυτό έλεγα να κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Ε ρε γέλια ή/και κλάμα που θα πέσει! Μπορεί κάποιοι να είπανε πως αυτό που μας νοιάζει είναι πως θα πάρουμε το ρευστό και όχι τι πανηγύρι στήνεται από πίσω και ποιοι επωφελούνται τελικά. Αλλά κάποια στιγμή θα μας νοιάξουν και τα δύο!

Προς το παρόν γελάω με τα ΟΣΤΚ που ανέρτησε ένας συνάδελφος. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα κιόλας το θέμα σε βάθος (άλλη δουλειά δεν είχα), αλλά είδα ότι στην απόφαση γράφει ότι κάποιες προτάσεις για ΟΣΤΚ απορρίφθηκαν γιατί δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές(!), ορίστε ποιοι τις τηρούν. Εν τω μεταξύ ένα ή δύο δεν συνδέονται καν και τα υπόλοιπα είναι site που χτίστηκαν χθες ή σήμερα. Τα 2 μάλιστα με παρόμοιο όνομα έχουν και το ίδιο template ιστοσελίδας, μπορεί και τις ίδιες εικόνες και όλα έχουν και επιλογή αγγλικής γλώσσας γιατί μάλλον "έπρεπε", αλλά σε κανένα δεν αλλάζει τίποτα. Όπως είπα δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε. (-είναι απλά βάσεις δεδομένων; -γιατί δεν είναι μέρος ιστοσελίδας προϋπάρχοντος οργανισμού με ήδη οργανωμένο σάιτ και φαίνεται λες και στήνονται τη στιγμή που μιλάμε;) Αυτό που βλέπω στην απόφαση είναι ότι θα έπρεπε και να τηρούν προϋποθέσεις ποιότητητας(!?)...

Κάτι άσχημο μυρίζει μου φαίνεται στην υπόθεση... Ίσως πιο άσχημο και από τις φωτογραφίες που κοτσάρανε.-

Edited by tettris
Link to comment
Share on other sites

Ρεζουμέ εμείς βγάζουμε κάτι ψιλά κατοσταρικά ο καθένας . ΚΕΚΑΤΖΙΔΕΣ κάτι χιλιαρικάκια ο καθένας . Και ΟΣΤΚ κάτι εκατομυριάκια , πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιοι είναι αυτοί .

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση ο καθένας θα πάρει αυτά που του αναλογούν.. Ας έκανα και εγώ κεκ η ας ήμουν πυρηνικός επιστήμονας.. Ε δεν μπόρεσα όποτε θα αρκεστώ σε αυτά που μου αναλογούν. Να κάνω τον δον Κιχώτη για πιο λόγω; 

Link to comment
Share on other sites

ikaros, δεν τίθεται θέμα, για το αν θα αποδεκτούμε το βοήθημα σαν απλοί μηχανικοί. Ούτε προσωπικά γκρινιάζω για το πόσα είναι, ούτε χαίρομαι που είναι περισσότρα από το τίποτα, ούτε το έψαξα αν τα παίρνουμε από την ΕΕ, αν θα τα γυρίσουμε κάποια στιγμή πίσω και με το παραπάνω, αν θα ζήσουμε ή αν θα πεθάνουμε και σε πόσες ημέρες. Σχόλια κάνουμε για το πως φαίνεται να στήνεται η όλη κατάσταση (ξαναείπα, δεν το έψαξα, την αντανακλαστική μου εντύπωση παρουσίασα με το που διάβασα την απόφαση και επισκέφτηκα τα sites). Το αν θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτό, αν είναι τώρα η ώρα να μας απασχολήσει κλπ. δεν ξέρω. Αλλά τα κακώς κείμενα, καλό είναι τουλάχιστον να τα ξέρουμε. Τι θα κάνουμε με αυτή τη γνώση, θα δούμε...

Edited by tettris
Link to comment
Share on other sites

Τηλεκατάρτιση (voucher 600€). Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι. Διαδικασίες, υποχρεώσεις, προθεσμίες, κ.λπ.

Μία καλή παρουσίαση από την πάντα αξιόπιστη επιστημονική ομάδα του taxheaven.

Την καταθέτω συμπληρωματικά προς όλα όσα έχουν προσφέρει πολλοί συνάδελφοι ως τώρα.

https://www.taxheaven.gr/news/48220/thlekatartish-voucher-600-ti-prepei-na-gnwrizoyn-oi-dikaioyxoi-diadikasies-ypoxrewseis-prooesmies-klp

Link to comment
Share on other sites

όπως επισήμανε ο tettris οι πλατφόρμες είναι το πολύ 5 αφού το iclass gr με το iclasscloud com και το platform.elearning-seminars gr με το elearningclass gr είναι κλώνοι.

πίσω από τις δυο πρώτες υπάρχει σίγουρα και κεκ. 

τα άλλα κεκ θα πέσουν θύματα εκβιαστικής εκχώρησης του μεγαλύτερου μέρους της αμοιβής τους για να συνδεθούν στις πλατφόρμες και τα λαμόγια των υπουργείων θα εισπράξουν τη μίζα από τις 5 πλατφόρμες του μικρού κύκλου εμπιστοσύνης.

θα τους τρολάρω εισπράττοντας τα 400 της εγγραφής και μην τον είδατε μετά

και το taxheaven έχει κάνει κολεγιά με έναν από δαύτους και κάνει τον ενδιάμεσο εγγραφής των λογιστών

Edited by zxgr
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.