Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση – Ποια τα αντικείμενα


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 804
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο χρηματισμός δεν είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κακοδιαχείριση. Π.χ. συχνά γινόταν με βολέματα μετρίων για αγορά ψήφων.

Γενικά όταν κατηγορείς για χρηματισμό καλό είναι να έχεις αποδείξεις γιατί εκτός από σοβαρό δεν είναι το συνηθέστερο. 

Link to comment
Share on other sites

50 λεπτά πριν, pao.ang said:

Ούτε το εμβόλιο να κάνουμε του Κορωνοιού καλύτερα να πεθάνουμε παρά να  βγάλουνε δισεκατομμύρια οι φαρμακευτικές....

"Καλύτερα 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή, παρά μιας ώρας ελεύθερη ζωή!", αν είναι έτσι..

Δε νομίζω ότι χρειάζονται οι υπερβολές και ο ξερός αντίλογος. Ό,τι πει κάποιος θετικό/αρνητικό, ή επικριτικό/συμπληρωματικό άλλου σχολίου, θεμιτό είναι, αν έχει τις προϋποθέσεις να ευσταθεί, έστω και λογικά. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να αποδεικνύεται, ούτε να το λαμβάνουμε τοις μετρητοίς. Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξεφύγαμε από τα τεχνικά θέματα της υπόθεσης, αλλά δεν είναι στην παρούσα προβληματικό, αλλά μάλλον δικαιολογημένο και εποικοδομητικό, έστω για το μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Κανένας μας δεν θα σωθεί με 600 € . Τα έξοδα και η χασούρα που έχουμε θα είναι μεγαλύτερη και ο κίνδυνος της επιστροφής στο 2010 και ξανα πα΄λι από την αρχή είναι πολυ πιθανός. Δεν ΄δεχομαι όμως καθόλου την μικροπολιτική και σου θυμίζω μέχρι πριν ανακοινωθεί το 600αρι η αντιπολίτευση έβριζε τους τωρινούς οτι είσαστε ανίκανοι να μας εντάξουν στο 800αρι. Κακώς έγινε έτσι όπως έγινε αλλά να με ενοχλέι να λέμε οτι συμμετέχουμε στον πλουτισμό των ΚΕΚ και των πολιτικών κάτι που γίνεται και γινόταν ΠΑΝΤΑ.

Link to comment
Share on other sites

@ pao.ang

Η σιωπή και η αποδοχή αρνητικών χρόνιων πεπραγμένων είναι ηττοπάθεια και απάθεια...............

Αν υπάρχουν 2 λόγοι ύπαρξης του forum,  ο 1 είναι για να αντιδρούμε σε οτιδήποτε που προσβάλλει και θίγει ΕΜΑΣ τους μηχανικούς!

Φυσικά ο άλλος λόγος είναι η ανταλλαγή τεχνικών-επιστημονικών πληροφοριών.

Link to comment
Share on other sites

steve

Όλοι παίζουνε στην πλάτη μας και είμαστε εμείς αυτοί που τους αναδεικνύουμε. Σπίρτζης ως προέδρος του ΤΕΕ φοβέρος υπέρ του μηχανικού με το που  έγινε υπουργος έλεγε οι μηχανικοί έχουν λέφτα δεν έχουν ανάγκη... το ίδιο θα κάνει και ο Στασινός και ο κάθε Στασινός και ο κάθε Σπίρτζης . Δυστυχώς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, αν μπορείς εσύ εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σε ακολουθήσει αλλά θα είμαστε οι ρομαντικοί δηλαδή για τους παραπάνω οι μ@λ@κες....

Τελοσπάντων δεν με θίγει στο να πάρω τα 600€ ούτε συμμετέχω στο πλουτισμό των ΚΕΚ. Τα ΚΕΚ τα πάιρνουν και χωρίς να ξέρουμε τίποτα εμείς...

Edited by pao.ang
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπήρχε η πίεση από τα διάφορα forum και κυρίως από τον δικηγορικό σύλλογο τίποτα δε θα παίρναμε. Αλλά το ότι θα πάρουμε τα 600 δε σημαίνει ότι δεν θα κρίνουμε τον τρόπο που γίνεται, με κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και με το βόλεμα ημετέρων, όταν την ίδια στιγμή το υπουργείο παιδείας δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει ικανοποιητικά τις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης, ενώ πολλοί μαθητές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές λόγω έλλειψης του κατάλληλου εξοπλισμού.

Αν με ρωτάς, εγώ ενοχλούμαι που παρά τα όσα περάσαμε τα τελευταία 10 χρόνια, δεν αλλάζουμε νοοτροπία και αποδεχόμαστε έτσι την αλητεία τους. 

Κι επειδή εμπλέκεται το εκπαιδευτικό κομμάτι, με αυτά τα επιπλέον 30 εκατομμύρια, χίλιες φορές να μοίραζαν τάμπλετ, υπολογιστές και συνδέσεις ίντερνετ στους μαθητές της χώρας που το έχουν ανάγκη, παρά στους κεκατζήδες, που δεν τα χρειάζονται και θα τα στείλουν στους λογαριασμούς στους στο εξωτερικό.

Χάνοι δεν είμαστε, ξέρουμε τι συμβαίνει, και ότι πολλοί επ' αμοιβή ψαρεύουν πελάτες για τα κεκ.

 

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνεις οτι δεν διαφωνώ μαζί σου και έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά με προσβάλει να λένε οτι επειδή θα κάνω αίτηση για τα 600€ είμαι συμμέτοχος στον πλουτισμό ΟΛΩΝ και είναι πολλοί λαμόγιων όπως και αν λέγονται αυτοί. Αν μπορούμε να κάνουμε κα΄τι για να αλλάξει πες το μου. Το να πετάμε καρφιά και να θίγουμε συναδέλφους δεν είναι σωστό. Δεν θα σωθούμε με τα 600 € τα δύσκολα έρχονται.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το λένε για εσένα βρε αδερφέ. Γι' αυτούς που έφτιαξαν έτσι το σύστημα και με πρόσχημα την ανάγκη μας, βρήκαν την ευκαιρία να μοιράσουν κοροϊδίστικα λεφτά στα φιλαράκια τους λένε. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.