Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση – Ποια τα αντικείμενα


Engineer

Recommended Posts

"Άλλο είναι ο επιλέξιμος κύριος ΚΑΔ, άλλο είναι ο Κωδικός Αριθμός κύριας Δραστηριότητας, άλλο είναι ο Κωδικός Αριθμός δευτερεύουσας Δραστηριότητας."

Άρα georgegalaios κατα τη γνώμη σου που είναι πάντα σεβαστή, αύριο κάνουν αίτηση και όσοι έχουν Κωδικό Αριθμό δευτερεύουσας Δραστηριότητας εφόσον είναι στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Χ;

Edited by yo4
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 804
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

τελικά πόσα αντικείμενα πρέπει να παρακολουθήσουμε ( ένα ή τρία )?? Και αν είναι τρία πόσες είναι οι ώρες που θα πρέπει να συμπληρωθούν (100 ή 300 ώρες)?

Link to comment
Share on other sites

@yo4, η γνώμη μου είναι ότι εφόσον έχεις στην προσωποποιημένη πληροφόρηση στο taxis ΚΑΔ (είτε κύριας Δραστηριότητας είτε Δευτερεύουσας Δραστηριότητας) που εμπίπτει στους επιλέξιμους κύριους ΚΑΔ που υπάρχουν στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Χ της Πρόσκλησης μπορεί να γίνει αίτηση.

Σε κάθε περίπτωση "ο καιρός γαρ εγγύς" αύριο τα βράδυ (αν θυμάμαι καλά ανοίγει) οπότε είτε θα διαψευσθώ, είτε θα επιβεβαιωθώ.

 

Link to comment
Share on other sites

georgegaleos Ίδωμεν μέχρι αύριο…

 

Πάντως, τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

 

«Ωφελούμενοι (ομάδες στόχος)

Οι επιστήμονες όλης της Επικράτειας που εντάσσονται στους κάτωθι έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους: α)οικονομολόγοι/λογιστές, β) μηχανικοί, γ)δικηγόροι ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, δ)ιατροί, ε)εκπαιδευτικοί, στ)ερευνητές. Οι ενταγμένοι βάσει ΚΑΔ δραστηριότητας (κύριας/δευτερεύουσας) στους παραπάνω κλάδους, όπως αναλυτικά οι ΚΑΔ αυτοί προσδιορίζονται στην παρούσα στο παράρτημα Χ, θα εγγραφούν στο Μητρώο δικαιούχων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης.

…………………..

Να αναρτήσει στο σύστημα https//eservices.yeka.gr α) εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης

……………………………

Υποβάλω συνημμένα εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας του ωφελουμένου, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης.»

 

Σκορ: 2-1 υπέρ της κύριας δραστηριότητας, αισθάνομαι σα να ξαναδιαβάζω ερωταπαντήσεις του ΥΠΕΚΑ για τον 4014/11 που αλληλοαναιρούνταν…

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο, το παίρνω πίσω. ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που εντοπίσθηκε επίσημα στην πρόσκληση.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Αν η πρόσκληση έχει γραφτεί τόσο πρόχειρα όσο οι ερωταπαντήσεις του 4014/11 μην σου κάνει εντύπωση ότι αύριο θα μπορέσουν να μπουν και οι δευτερεύοντες ΚΑΔ...

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι. Διότι καταλαβαίνω ότι η πρόσκληση αρχικά τους εντάσσει ως ωφελούμενους :

13 minutes ago, yo4 said:

Οι ενταγμένοι βάσει ΚΑΔ δραστηριότητας (κύριας/δευτερεύουσας) στους παραπάνω κλάδους, όπως αναλυτικά οι ΚΑΔ αυτοί προσδιορίζονται στην παρούσα στο παράρτημα Χ,

και μετά για κάποιον λόγο ??????   .... τους "κόβει"  

14 minutes ago, yo4 said:

Να αναρτήσει στο σύστημα https//eservices.yeka.gr α) εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης

@||@....@||@....@||@ ... μπλέ

 

 

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Έχω πλέον συνηθίσει από τα αυθαίρετα να μετράω το σκορ (2-1) όπως προανέφερα, να αφαιρώ τη λογική που δεν υπάρχει πουθενά και να αποφασίζω με βάση το συναίσθημα, αν και από ότι φαίνεται προσωπικά είμαι εκτός από όλα τα επιδόματα μέχρι στιγμής:

Κύρια δραστηριότητα

41200000: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ

(Μέλος σε Ο.Ε. που έχει μηδενικές ΦΠΑ το τελευταίο εξάμηνο και δεν απασχολεί προσωπικό, άρα είμαι εκτός από τα 800)

 Δευτερεύουσα δραστηριότητα

71120000: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

(απορρίπτεται με σκορ 2-1 από την πρόσκληση λόγω δευτερεύουσας, άρα είμαι εκτός από τα 600).

 

Περιμένοντας διευρκινήσεις...

 

Edited by yo4
Link to comment
Share on other sites

Για αρχή, εύγε στον συνάδελφο tettris που εντόπισε ότι οι δηλωμένοι επτά πάροχοι ΟΣΤΚ είναι πρακτικά μάλλον πέντε, άρα οι τελικοί υπερ-κερδισμένοι είναι ακόμα λιγότεροι (στη σελ. 21). Το πως και το γιατί κινείται το χρήμα μέσω ΕΣΠΑ είναι τεράστια κουβέντα, αλλά γιατί μας προκαλεί εντύπωση τώρα; Συνέχεια τρέχουν επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους, για γυναίκες, για νέους 18-29 κτλ, από τα οποία βιοπορίζονται τα ΚΕΚ και λαδώνεται το σύστημα στο όνομα της "αγοραίας" μόρφωσης. Από προσωπική εμπειρία, το γνωστικό επίπεδο των εξ αποστάσεως σεμιναρίων είναι χαμηλό και ο μόνος λόγος που υπάρχει ζήτηση είναι τα μόρια/μονάδες/χρήμα στο οποίο αντιστοιχούν.

Καθώς βομβαρδίζομαι με μέηλ και μηνύματα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι αρκετά ΚΕΚ προσφέρουν εξτρά παροχές, όπως 1+1 σεμινάρια ή 50% έκπτωση σε επόμενο κύκλο μαθημάτων. Όποιος ενδιαφέρεται, ας το ψάξει πιο διεξοδικά, για να μην κάνουμε διαφήμιση εδώ μέσα. 

Link to comment
Share on other sites

On 7/4/2020 at 5:45 ΜΜ, tettris said:

Ε ρε γέλια ή/και κλάμα που θα πέσει!....

Προς το παρόν γελάω με τα ΟΣΤΚ που ανέρτησε ένας συνάδελφος.

Που τα ανάρτησε ? Μπορείς να με βοηθήσεις να τα βρω .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.