Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

16 ώρες πριν, Inzaghi said:

Φίλος που ξεκίνησε ήδη μου έστειλε screenshots ....

ξεκίνησε ή απλά πήρε κωδικούς και μπήκε στην πλατφόρμα ?

γιατί η ειδοποίηση που ήρθε από ΚΕΚ με τους κωδικούς αναφέρει ότι "Η λειτουργία της Πλατφόρμας  για την Τηλεκατάρτιση θα ξεκινήσει την Μ. Δευτέρα, 13/04/2020."

Edited by MoonLooP
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

4 λεπτά πριν, Arche said:

η Β γιατί είναι λάθος?

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερα επικίνδυνο αν γίνει η Β, απλά είχε λεχθεί από κάποιους ότι ως Μηχανικοί θα πρέπει να έχουμε την ικανότητα να κάνουμε την Α για να είμαστε εξασφαλισμένοι ως προς το μέρος της. Συμφωνώ μαζί τους κυρίως επειδή όλα τα ΚΕΚ μόνο συμφέρον έχουν να δεχτούν όλους τους χρήστες.

Edited by curzondax
Link to comment
Share on other sites

4 λεπτά πριν, curzondax said:

Συμφωνώ μαζί τους κυρίως επειδή όλα τα ΚΕΚ μόνο συμφέρον έχουν να δεχτούν όλους τους χρήστες.

συγνώμη αλλά εν τέλει όλοι σε κάποιο ΚΕΚ θα γραφτούμε. οπότε μονο επιπλέον γραφειοκρατεία βλέπω στο Α και τελικά "μετάπτωση" στο Β (αφου οταν θα μιλησεις με ΚΕΚ θα σου ζητησουν τα ιδια του Β) και χαμένο χρόνο και "πίσω θέση" στη σειρά προτεραιότητας (αν και όπου υπάρχει). 

τεσπα .....  ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια....

Link to comment
Share on other sites

@MoonLooP

Απλά για να ξεκαθαριστεί (εννοείται ο καθένας κινείται όπως θέλει αφού και οι δύο μέθοδοι είναι "νόμιμες").

Ισχύει ακριβώς το αντίθετο από ότι λες. Η μέθοδος Α δεν έχει καμία απολύτως γραφειοκρατία (για όσους μπορούν στοιχειωδώς να χρησιμοποιήσουν μια φόρμα εγγραφής). Η γραφειοκρατία υπάρχει στην μέθοδο Β (εξουσιοδοτήσεις, ταυτότητα κλπ).

Εάν κάποιο ΚΕΚ μου ζητούσε επιπλέον χαρτιά ενώ είχα επιλέξει μέθοδο Α, θα το αγνοούσα και θα επέλεγα άμεσα άλλο. Εγώ προσωπικά, όπου μπορώ να αποφύγω την διακίνηση προσωπικών στοιχείων/εγγράφων (πχ ταυτότητα) το αποφεύγω πάντα.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

καλα πλακα κανεις τωρα ε....?? οχι??!!!?!!!?!!

εξουσιοδοτηση και σκαναρισμα ταυτοτητας το λες γραφειοκρατεια??? 

το να μπαινεις βγαινεις σε 2-3 σουπερ ντουπερ ελληνικα συστηματα (εργανη @@νη κλπ κλπ) για να παρεις ενα κωδικο. να δεις αν με απλο μαιλ ή οχι, αν με pdf ή οχι,  κλπ κλπ, θα το στείλεις για να δείς αν θα παρεις ποτε θα παρεις κωδικους (κατσε να παρεις και κανα τηλ να δεις αν το πηραν....οοοουυυυυππππσσσσσσςςς θελουν και του Β τα χαρτια τωρα !!?!?!?!??!) ...δεν ειναι γραφειοκρατεια ????? καλα οκ ...

και συγνωμη σε χαλαει η διακινηση προσωπικων στοιχειων ταυτοτητας.....χμμμμ που ζεις????? εδω στην εποχη που ζουμε (ειδικα σημερα!) για να παρεις κολοχαρτο στελνεις sms με τα στοιχεια σου (που για να εχεις κινητο εχεις δωσει απο ταυτοτητα και αφμ ε9 κλπ κλπ κλπ κλπ).

οκ..... μην χαλιεσαι ομως.... εχεις δικιο ..... 

 Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

11 λεπτά πριν, MoonLooP said:

καλα πλακα κανεις τωρα ε....?? οχι??!!!?!!!?!!

Συνάδελφε μάλλον δεν μπορείς να αντιληφθείς τη γραφειοκρατική διαφορά ανάμεσα στις 2 διαδικασίες. Θα στείλεις σε ένα ΚΕΚ hard copy από την ταυτότητα σου, από το μητρώο του taxis σου και τον IBAN σου. Θα εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο να καταχωρήσει μια αίτηση για λογαριασμό σου (η οποία θα σου πάρει 2-3 λεπτά με τη διαδικασία Α) τραβώντας στοιχεία από τα hard copy, ο οποίος έχει λιώσει αυτές τις ημέρες από το φόρτο εργασίας. Ύστερα θα γκρινιάζεις που δεν θα μπαίνει το 400άρι στο λογαριασμό σου γιατί σου έκανε λάθος σε ένα ψηφίο του ΙΒΑΝ 

Edited by darkloop
Link to comment
Share on other sites

το hard copy που το ειδες???? ξερεις τι σημαινει hard copy ετσι??? 

απο το μητρωο taxis δεν στελνεις κατι που ειναι κρυφο. ενα κινητο ενα ταμπλετ αν πας να παρεις απο πολυκαταστημα λογω μηδενικου φπα θα σου ζητησουν περισσοτερα! 

για το ΙΒΑΝ στο χαριζω!!! 

και συ δικιο εχεις.....

 

 Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.