Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

το ανέφερα και λίγο πιο πάνω - είναι [email protected] και αφορά την πλατφόρμα elearningclass. Φυσικά ενημέρωσα και τηλεφωνικά το ΚΕΚ για να γνωρίζουν οτι θα χάσω και εγώ λεφτά αλλά και αυτοί....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Σας φαίνεται λογικό να ζητάνε φωτοτυπία ταυτότητας και τραπεζικού βιβλιαρίου τα ΚΕΚ. Νιώθω λίγο άβολα να τους δώσω τέτοια έγγραφα φωτοτυπημένα. Κατ'αρχάς είναι παράνομο, δεν είναι ?

Link to comment
Share on other sites

13 λεπτά πριν, body125z said:

το ανέφερα και λίγο πιο πάνω - είναι [email protected] και αφορά την πλατφόρμα elearningclass. Φυσικά ενημέρωσα και τηλεφωνικά το ΚΕΚ για να γνωρίζουν οτι θα χάσω και εγώ λεφτά αλλά και αυτοί....

και εγώ έστειλα e-mail γιατί είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. 

και μια ερωτησούλα:

Οι ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας είναι υποχρεωτικές να της απαντήσω για την ολοκλήρωση του προγράμματος; Εσείς τι απαντάτε;

Link to comment
Share on other sites

19 λεπτά πριν, akikos39 said:

Υπάρχουν πουθενά oi απαντήσεις 😕

Δεν ξέρω, δεν το έκανα, αν βγάζει κάτι στο τέλος. Αν κάποιος ξέρει να μας πει.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για την πλατφόρμα elearningclass.gr επιβεβαιώνω κι εγώ τα όσα πολλοί συνάδελφοι περιγράφουν παραπάνω. Πρακτικά δεν μπορείς να μπεις, τί να συζητήσουμε για παρακολούθηση... Στείλτε μαζικά mail στο [email protected] κοινοποιώντας και στο ΚΕΚ σας. Προσωπικά έστειλα το παρακάτω:

Καλημέρα σας. 
Η πλατφόρμα https://www.elearningclass.gr/ στην οποία με κατεύθυνε ο πάροχος ............. αναφορικά με το voucher ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. 
Από χθες το βράδυ πρακτικά δεν μπορούμε να συνδεθούμε...Υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί το e-learning μάθημα και συνεπώς να πληρωθούν τόσο εγώ ως ωφελούμενος όσο και το ΚΕΚ. 
Πολύ συνάδελφοι μηχανικοί στο διαδίκτυο αναφέρουν ήδη παρόμοιο πρόβλημα με την πλατφόρμα. Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Με εκτίμηση
 
 
edit: απαντάνε,πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια, ότι εργάζονται προς επίλυση των προβλημάτων...
 
 
Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

Επειδή μου μεταφέρθηκε ότι έχουν εγκριθεί αιτήσεις από άτομα που δεν έχουν ανοικτά βιβλία αλλά είχαν στο παρελθόν (πχ μπορεί να συνεχίζει να ασφαλίζεται σαν αυταπασχολούμενος στον ΕΦΚΑ) , έχει κανείς εικόνα αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο ??

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, manos79 said:

καλημέρα σε όλους,

 

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά τελικά ισχύει μόνο ο Πρωτεύον ΚΑΔ για την συμμετοχή στο voucher ή και κάποιος δευτερεύοντας? Στο Ε3 μου ο κύριος κωδικός που έχω δεν είναι στην λίστα. Υπάρχει ελπίς?

ευχαριστώ πολύ

Σύμφωνα με το από 12/4/2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών

"... 3ον.  Σε επιχειρήσεις που, λόγω σφάλματος κατά την προηγούμενη περίοδο, είχαν δηλώσει, ως κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) κάποιον που δεν ανταποκρίνονταν στη βασική και κυριότερη δραστηριότητά τους, δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσουν την ορθότητα της κατάστασης, προβαίνοντας σε αναδρομική τροποποίηση κύριου ενεργού ΚΑΔ στις αρμόδιες ΔΟΥ μέχρι και την 24η Απριλίου 2020. Η τροποποίηση είναι εφικτή υπό την προϋπόθεση ότι ο νέος κύριος ΚΑΔ που δηλώνεται ήταν ήδη δηλωμένος ως δευτερεύων ΚΑΔ στο μητρώο του φορολογούμενου και είναι ο ΚΑΔ της επιχείρησης  με τα μεγαλύτερα ακαθάριστά έσοδα του φορολογικού έτους 2019. Προς αυτή την κατεύθυνση δρομολογείται σχετική νομοθετική πρωτοβουλία. ..."

Οπότε αν εμπίπτεις στο παραπάνω  επικοινωνία με την εφορία σου να δεις το διαδικαστικό.

Edited by Pavlos33
αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς (βλ. κανόνες συμμετοχής)
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.