Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση ότι κάποια από αυτά τα σεμινάρια απευθύνονται σε πολύ αδαείς σε πολλά θέματα οπότε αν τα έκαναν φοιτητές πρωτοετείς ή άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει το λύκειο θα ήθελαν περισσότερες ώρες να τα κατανοήσουν.Το συγκεκριμένο θέμα πάντως δεν πρέπει να είχε τίτλο το BIM οπότε δικαιολογείται εκεί.

Ίσως να είχε αξία στο μέλλον το ΤΕΕ να οργανώσει κάποια σοβαρότερα μαθήματα με πιο "βαριά" ύλη και σε επίκαιρα θέματα για Μηχανικούς και ώστε να απορροφάται το ΕΣΠΑ ταυτόχρονα.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ως προς το τελευταίο σχόλιο περί ΤΕΕ και σεμιναρίων συμφωνώ αλλά η γνώμη μου για το συγκεκριμένο σεμινάριο

απέχει πολύ ως προς το σε ποιούς θα μπορούσε να απευθύνεται με τον τρόπο που είναι δομημένο (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω δομημένο).

Link to comment
Share on other sites

μήπως δομείται ακόμη? Μου έκανε εντύπωση, το πρωί βλέπω το πρώτο μαθημα της πρώτης ενότητας, η παρουσιάστρια κατανοητά κάνει την παρουσίαση, με το που τελειώνει, περιμένει και πατάω το "επόμενο" προχωράμε, το ίδιο έγινε συνεχόμενα ώσπου ολοκληρώθηκε το πρώτο μάθημα.

Βάζω το δεύτερο... ο εκφωνητής με φωνή παλιού καθηγητή που τα έχει πει πολλές φορές μιλάει πολύ γρήγορα, το μάθημα δεν περιμένει, με το που τελειώνει την παρουσίαση κάθε slide, περνάει γρήγορα στο επόμενο χωρίς να περιμένει να πατήσω "επόμενο" Μάλιστα πολλές φορές μέσα στο "slide" ;ebaze kati tab,, έλεγε "παρακαλώ επιλέξτε να δείτε κάποιο tab".. Dεν περίμενε γρήγορα γρήγορα περνούσε στην επομενη διαφανεια

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, katrmp said:

5 ενότητες σε 24 ωρες? Πατάς επόμενο?

Έχω κλείσει τον ήχο. Τα διαβάζω σα βιβλίο. Πιο γρήγορα πάω έτσι. Τα χω δει κανονικά. Το θέμα όμως ήταν ότι στην 5η και 6η δούλευα παράλληλα όσο το άκουγα σε 2η οθόνη (στο ίδιο pc). Πιθανώς κοιτάει το focus στο παράθυρο καθώς σε αυτές τις 2 τελευταίες δεν τικαρε ότι ολοκληρώθηκε. Αν και το είδα.

Link to comment
Share on other sites

Παρακολουθώ το smart buildings...

Πιο ξύλινη γλώσσα δεν έχω ακούσει... σαν προεκλογική ομιλία πολιτικού...

Επί της ουσίας τίποτα...

Edited by akaliak
Ορθογραφικό λάθος
Link to comment
Share on other sites

Γεια σου ρε Άδωνη παιχταρά με το ΕΣΠΑ σου, 3η μέρα λειτουργίας και κάνουν συντήρηση στο σύστημα. Μιλάμε για χοντρό καψόνι.

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με το κεκ και μου είπαν υπομονή σύντομα θα κάνω τους κωδικούς.. Η πληρωμή (που έχει το ενδιαφέρον για μένα) είναι ανεξάρτητη με την είσοδο η μη στο σύστημα και θα γίνει σε όλους..

Τωρα διαβάζω για κλικ και τεστ.. Επειδή δεν το κατάλαβα και δεν έχω καμία όρεξη να παρακολουθώ βλακείες, μπορεί να μου πει κάποιος αν προχωράει μόνο του και ολοκληρώνει; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.