Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

ΤΙ να προχωρήσει μόνο του, θέλει δάχτυλο. Κλικ κάθε 5-15'' για να πας στην επόμενη καρτέλα. Σκέψου ότι κάθε καρτέλα μπορεί να γράφει μια πρόταση! και να θες να παρακολουθήσεις είναι τόσο εκνευριστικό που τα παρατάς.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από την παρασκευή το απόγευμα το ΚΕΚ που επέλεξα (και τους έστειλα το ΚΑΥΑΣ) δεν μου έχει απαντήσει (τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι μέχρι το απόγευμα σήμερα θα μου στείλουν τους κωδικούς...μάταια). Μήπως έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο ΚΕΚ (να τρέχει σε αξιόπιστη πλατφόρμα όμως).

Ευχαριστώ!

Διάβασε προηγούμενες δημοσιεύσεις αναφορικά με το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί σε κάποιες πλατφόρμες. Η δημοσιοποίηση ονομάτων ΚΕΚ δεν επιτρέπεται.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
Συνομίλησα μόλις με ΚΕΚ που είναι συνδεδεμένο με την πλατφόρμα iclass.
Μετά από μακρά συνομιλία με τον υπάλληλο, μου διεμήνυσε ότι το πρόγραμμα που δουλεύουν όλα τα ΚΕΚ μετράει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ παρακολούθησης και, ακόμα και αν συμπληρώσεις την παρακολούθηση όλων των ενοτήτων επιτυχώς, αν δε συμπληρωθούν 100 ώρες, το πρόγραμμα δε θα βεβαιώσει επιτυχή παρακολούθηση.
Επίσης, μου είπε ότι η τηλεκπαίδευση είναι με μορφή video και όχι με μορφή powerpoint, χωρίς να απαιτείται κλικ αλλά με κάποιο τρόπο μετράει χρόνο αδράνειας και παύει να μετράει χρόνο στην πλατφόρμα.
Επίσης μου είπε ότι η διαδικασία ξεκινάει 16/4 και όσοι παρακολουθούν τώρα πιθανόν είναι πιλοτικά και πιθανόν ο χρόνος να μη μετρήσει.
Σας μεταφέρω τα λεγόμενά του με πάσα επιφύλαξη. Επειδή έρχονται σε αντίθεση τα λεγόμενά του με τα όσα μεταφέρθηκαν από λοιπούς συναδέλφους, κρατάω μικρό καλάθι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα επιλέξω το συγκεκριμένο ΚΕΚ
Link to comment
Share on other sites

8 λεπτά πριν, Inzaghi said:
Επίσης μου είπε ότι η διαδικασία ξεκινάει 16/4 και όσοι παρακολουθούν τώρα πιθανόν είναι πιλοτικά και πιθανόν ο χρόνος να μη μετρήσει.

Μας δουλεύουν; Τζάμπα παρακολουθώ; Προσπάθησα να παρακολουθήσω μάθημα χωρίς να το κόψω καθόλου και πάλι το κουτάκι δεν τσεκαρίστηκε. 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και εμένα κάτι τέτοιο μου είπαν ίσως να καλύψουν το γεγονός ότι δεν μου έχουν στείλει κωδικούς δεν ξέρω... Κάτι για πλατφόρμες που δεν είναι ακόμη ανοικτές μου έλεγε που δεν κατάλαβα.. 

Μετα μου λέει κάτι για 20/4 και μετά για το χρήμα. 
ρωτηστε και εσείς στα δικά σας δεν ξέρω τι παίζει 

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, akaliak said:

Παρακολουθώ το smart buildings...

Πιο ξύλινη γλώσσα δεν έχω ακούσει... σαν προεκλογική ομιλία πολιτικού...

Επί της ουσίας τίποτα...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Κάτι τέτοιο, υλικό στο ψυγείο μέχρι να βγουν προσφορές να πουλήσουν!

Link to comment
Share on other sites

@Inzaghi με τις ώρες που κόλλησε ή όχι;

Είναι powerpoint που έχει γίνει βίντεο. Ας βάζανε τον καθηγητή σε βίντεο μαγνητοσκοπημένο ακόμα και με χωρισμένα βίντεο. Τον βάλανε τον άνθρωπο να εκφωνεί.

Το moodle είχε τέτοιες δυνατότητες (όχι βέβαια στη μορφή scorm που επέλεξαν). Αυτό βέβαια ήθελε server, χώρο, πόρους κ.λπ. Γι αυτό είναι τα 400€ που παίρνουν.

Είναι ενδιαφέρον ως εκπαιδευτικό σεμινάριο αλλά μην κοροιδευόμαστε. Μπορούσαν και καλύτερα. Απ' την άλλη και εμείς τώρα δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε. Όπως μπορούμε το κάνουμε για να εκμεταλλευτούμε το επίδομα και ενδιάμεσα ας κερδίσουμε και ότι περισσότερο μπορούμε.

Το έχω καεί δεν περιγράφει πως είμαι με τόσα κλικ.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα αυτός που μίλησα σήμερα προσπαθούσε να μου εκθειάσει την κίνηση με την εκπαίδευση και πόσο καλύτερα είναι από το να πάρουμε απλά 800€ στην τσέπη μη κάνοντας τίποτα!

Μάλιστα μου έδωσε ως παράδειγμα τους απολυμένους της ΕΡΤ που ο Τσίπρας τους ξαναπροσέλαβε σε άλλα πόστα και τους έδωσε σεμινάρια εκπαίδευσης στη νέα τους δουλειά και πόσο χρήσιμα τους ήταν... Ρε φίλε δε θα αλλάξω αντικείμενο!

Ναι αλλά αν πας σε μια δουλειά που θέλουν πιστοποίηση στη διαχείριση τεχνικών έργων κλπ κλπ κλπ....

Στο τέλος κατάλαβε και με προέτρεψε να βρω κάποιο άλλο ΚΕΚ

 

@Sw0rdf1sh

Αυτές οι ώρες πολύ πιθανόν να μη μετρήσουν πουθενά.

Υπάρχουν ένα σωρό αναφορές από συναδέλφους στο facebook ότι εξαφανίστηκαν οι ενότητες που είχαν δει και μηδενίστηκαν τα ποσοστά που είχαν παρακολουθήσει χθες και προχθές... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

Στο τέλος μας βλέπω να μένουμε με τα 400€ και πολλά μας είναι

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.