Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόλις μίλησα με το ΚΕΚ μου και τους ρώτησα το εξής: "Εφ' όσον σε 20 ώρες το πολύ θα έχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα και θα έχω PASS σε όλες τις αξιολογήσεις, χρειάζεται να είμαι ενεργός στην πλατφόρμα για να γράψω 100 ώρες"; Μου απάντησαν ότι τίποτα δεν χρειάζεται. Η παρακολούθηση είναι για μένα, η αξιολόγηση έχει ρόλο αυτοαξιολόγησης και τις ώρες παρακολούθησης θα τις συμπληρώσουν αυτοί (προφανώς σε όλους θα βάλουν 100 ώρες).

Κατά τη γνώμη μου η όλη διαδικασία είναι τυπική, τα 600€ θα τα πάρουν όλοι, παρακολουθεί όποιος θέλει για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και για να περνάει η μέρα εν μέσω κορονοϊού.

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα έτσι μου είπαν ότι είναι τυπική διαδικασία και όλοι θα πάρουν στο τέλος τα 600€ σύνολο.. Θα το παλέψω λίγο ακόμη το βράδυ αν δω ότι συνεχίζει το πρόβλημα θα το παρατήσω βαρέθηκα ήδη 

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά το πρόγραμμα που πήρα εγώ (το 8) είπα από περιέργεια να δω πόσο πραγματικά χρόνο παίρνει. Λοιπόν πήρε συνολικά περίπου 19-20 ώρες πραγματικές να το παρακολουθήσω όλο δίχως να ξεπερνάω τις καρτέλες σαν να πυροβολώ. Κυριολεκτικά άφηνα όλη την διαδικασία να κυλήσει.
Σε ερώτηση μου τόσο στον πάροχο όσω και στον ΟΣΤΚ του τι γίνεται μετά ? Μου είπαν όλοι ότι απλά πρέπει να φαίνομαι εντός της πλατφόρμας και να κάνω κάποια κλικ αν 10-15 λεπτά για να γράφει πλέον απλά τις ώρες (67 το σύνολο) που πρέπει να καλυφθούν.  Τους είαπ ότι είναι απαράδεκτο να φορτώνω άσκοπα το σύστημα ... αλλά αυτοί είπαν ότι έτσι πρέπι να γίνει.

Το παράδοξο είναι ότι η πλατφόρμα (iclass.gr) δεν έχει πουθενά ---μα πουθενά-- χρόνο που θεωρητικά θα μετρήσει στο σύνολο. Εχει κάπου μια ώρα καταγραφής αλλά απλά καταγράφει τον χρόνο που πέρασε από την πρώτη-πρώτη είσοδο ανεξάρτητα αν είσαι εντός ή εκτός.
Και σε νέα μου ερώτηση .. εγώ πως θα ξέρω τι ώρες έχουν "γραφτεί" .. μου είπαν απλά υπολογίστε το πόσες ώρες είστε μέσα ...

Δεν μου φάινεται πρόχειρη δουλειά...έχω εκπλαγεί... θα το πρότεινα ... λέμε και καμια @@@ να ... γράφει η ώρα ...

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν αποφασίσω να μην το ολοκληρώσω (που το είδα όλο) και να χάσω το 200άρι στο τέλος πόσα θα πάρουν αναλογικά από τα 400€; Τις ώρες που έχουν σε βίντεο που είναι 20; Κανείς δεν ξέρει...

Και το ανάποδο είναι πρόβλημα. Τώρα που το έχω δει όλο θα μου βάλουν ότι είδα 100ώρες; Δηλαδή θα πούμε ψέμματα και οι 2. Έχω προβληματισμούς με αυτά.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Sw0rdf1sh said:

Κανείς δεν ξέρει...

Ολοι θα είναι ευχαριστημένοι ...

Είναι 100 διδακτικές ώρες με 40 λεπτά πραγματική ώρα/διδακτική ώρα (~ 67 πραγματικές ώρες)

Οταν ηρεμήσουν λίγο από τον πανικό που έχουν θα πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.