Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

efoula πρέπει να στείλεις την αίτηση σε ένα κεκ..διάβασε λίγο και στην αρχή του θέματος έχει την διαδικασία, αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις τα 400 παρά μόνο με την ενεργοποίηση του voucher.

------------------------

Είχα επιλέξει τα προσωπικά δεδομένα θεωρώντας ότι θα αναφερεται σε κάτι ενδιαφέρον. Έχει θέματα άσχετα μέσα στην ενότητα τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτό που λέμε προσωπικά δεδομένα και την νομοθεσία γύρω από αυτό. Ναι πχ το δύκτιο σχετίζεται αλλά όχι με το αντικείμενο προσωπικά δεδομένα άσχετα αν με αυτό μεταφέρονται..τλπ. Είναι βασανιστική η παρακολούθηση του. Πίστευα ότι θα σχετίζεται περισσότερο με την νομοθεσία περι προσωπικών δεδομένων αλλά ακούω για τα τοπικα δίκτια και κάτι που μαθαίναμε στην πληροφορική του γυμνασίου..δεδομένα μεν..όχι προσωπικα δε..Αλλά δεν το παρακολουθω και παραπάνω γιατι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ..με τπτ..είναι βασανιστικό. Εκτώς των άλλων ακόμα και αυτά θα ήταν αποδεκτά να τα μάθω..δεν έχω θέμα. Όμως είναι ολύ κακή παρουσίαση σκορπιες γνώσεις απλές διαφάνιες χωρίς ουσία απλά σου διαβάζει τίτλους. Αρχικά θεωρήσα ότι είχε ενδιαφέρον,. Τις εισαγωγικες ενότητες τις θεωρήσα κακές μεν σχετικές με το θέμα δε ή μέτριες ελπίζοντας ότ θα έχει ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς δεν παλεύεται με τπτ..Αρκούν και τα 400.

 

Στον χρόνο που τελικά βρήκα ειμαι στο 46,5% και δεν πάει παραπάνω...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

58 minutes ago, efoula said:

συγνωμη παιδια ,θα κάνω την ηλιθια ερωτηση της ημέρας....έκανα τη διαδικασία Α που λεει στο σύστημα,πήρα αριθμό ΚΑΥΑΣ.....μετα τι πρέπει να κάνουμε;;;;;

πρέπει να την στείλεις με ένα email σε ένα ΚΕΚ

σε μερικά ΚΕΚ μπορείς να την στείλεις και μέσα από το site τους,

φυσικά το email σου θα πρέπει να είναι το ίδιο που δήλωσες στην αίτηση

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, panti82 said:

Και για αν το βλέπουμε η 2η δόση 200€ κυριολεκτικά εξαρτάται από τον πάροχο και μπορεί να φτάει μέχρι 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020. Ετσι ν ατο βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Just now, GregDel said:

Χαζή ερώτηση.

Δε χρειάζεται να δηλώσουμε λογαριασμό που έχουμε στο taxis ε?

εγώ δεν δήλωσα τον επαγγελματικό λογαριασμό μου

Link to comment
Share on other sites

Στην πρόσκληση λέει αυτό.. Που βλέπετε ημερομηνίες;

12.1 Όροι και Διαδικασία Πληρωμής Ωφελουμένων

Η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος στους ωφελούμενους γίνεται ως εξής:

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι αξίας 600€ (100 ώρες Χ 6€ ανά ώρα κατάρτισης), και καταβάλλεται σε δύο δόσεις ως ακολούθως:

Α. Αμέσως μετά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, καταβάλλεται προκαταβολή εκπαιδευτικού επιδόματος ύψους 400€.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η διαδικασία αυτή είναι ξεφτύλα για εμάς όντως. Κανείς δεν αξίζει να περνάει αυτό το πράγμα, δηλαδή να προσπαθεί ημέρες να συνδεθεί ενώ αυτοδικαίως επειδή απλά με αποφάσεις του κράτους η εργασία του έχει σταματήσει θα έπρεπε να πάρει και αυτός τα 800Ε. Εγώ 3η ημέρα και απλα μερικές φορές συνδέομαι στο elearningclass χωρίς να έχω καταφέρει να δώ κάτι επιτυχώς. Έχω κουραστεί ήδη πολύ. Ασχολούμαστε τοσο καιρό με αυτή τη διαδικασία. Εχουμε σπαταλήσει απίστευτο χρόνο να ψάχνουμε, να διαβάζουμε αναρτήσεις εδώ για πληροφορίες, ΠΝΠ κ.α. Απο την άλλη χρειαζόμαστε (όχι όλοι φυσικά) αυτά τα χρήματα. Οπότε δεν τίθετε θέμα βάζω πλάτη κτλ. Ο συνάδελφος που το ανέφερε αυτό πριν μερικά ποστ, αν μου καταθέσει αύριο στο λογαριασμό μου 600Ε υπόσχομαι οτι δεν θα ασχοληθώ ξανα με το θέμα. Γιατι απο 15/3 δεν έχω κάνει καμία δουλειά και συνεπώς δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ. Οντως υπάρχουν και αυτοί εδώ που το παίζουν άνετοι και επαναστάτες, αλλά μετά δηλώνουν οτι συνδέονται τα ξημερώματα που δεν έχιε κόσμο μέσα στις πλατφόρμες. Ελεοςςςςς. 

Παρεπιπτόντως, κάτι παπαγαλάκια φιλοκυβερνητικούς συναδέλφους που παρουσίαζαν μεγάλη προσφορά τα 600Ε με σεμινάριο μετά την ξεφτύλα που θα μας δίναν τα 800 και το πήραν πίσω, έχω καιρό να τους δω εδω μέσα. Τι απέγιναν άραγε????

Edited by tzitzikas
Link to comment
Share on other sites

Βρήκα και αυτό...για τις πληρωμές 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/295688/epidoma-600-evro-meso-voucher-se-epistimones-vgike-i-apofasi-pos-tha-ginoun-oi-pliromes
 

Συμφωνω ότι η διαδικασία είναι παρά πολύ πρόχειρη στημένη, οφείλουν μα το δούνε οι υπεύθυνοι και να δώσουν άμεσα τα 600€ να τελειώνουμε..

Ελπιζω τα 800 του Μαΐου να πιστωθούν χωρίς προβλήματα όταν έρθει η ώρα 

Link to comment
Share on other sites

από το support της πλατφόρμας μου είπαν ότι θα πρέπει να βλέπω συνέχεια τις διαφάνειες μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος 

δηλαδή να κάνω συνέχεια επανάληψη

και τότε η πλατφόρμα θα μου στείλει ΡΜ

@georgegaleos κάτι τέτοιο νομίζω είχες πει και εσύ, σωστά ;;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.