Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα  σε όλες και όλους τους συναδέλφους..

Έχω λάβει κωδικούς για την πλατφόρμα edimitra, αλλά όποια ώρα και αν δοκίμασα να μπω σήμερα , δεν τα κατάφερα..Συνέχεια αποτυχία σύνδεσης.. Μήπως κάποιος που είναι κ αυτός στην ίδια πλατφόρμα αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα? Από ότι διαπιστώνω όμως, γενικά δεν είναι κ τόσο εύχρηστο το σύστημα.. 

 

Link to comment
Share on other sites

6 ώρες πριν, civeng said:

Το περιεχόμενο μάλλον δεν το ελέγχει κανένας. Έβαλαν ό,τι βρήκαν για να καλύψουν ενότητες.

Οι παρακάτω καρτέλες είναι ολόκληρη η ενότητα "Ψηφιακή υπογραφή" του "Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί"

[..]

2.jpg

[..]

Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο με αυτό γιατί πολλοί παρατήρησαν κάτι παρόμοιο αλλά σε διαφορετικούς χρόνους. Εδώ μου έβγαζε άσχετο mini-σεμινάριο περί gov.gr στη θέση των ψηφιακών υπογραφών στο iclasscloud.com αλλά μετά από κάποια ώρα και αφού το είχα τελειώσει εμφανίστηκε όντως το θέμα των υπογραφών στη θέση του! Είχα στείλει και email να το διορθώσουν αλλά υποψιάζομαι ότι έγινε αυτόματα και έχει παίξει μπέρδεμα με το σετάρισμα από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα όσες φορές κι αν το δω, τα ίδια δείχνει. Παρόλο που έχω τελειώσει όλες τις υπόλοιπες ενότητες, η 1η ακόμη παρουσιάζει το gov.gr...

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Στείλε και email στην πλατφόρμα. Μπορεί όντως να το άλλαξαν χειροκίνητα εδώ (το οποίο θα ήταν γελοίο). 

Στο τέλος θα πάρουν τόσα παράπονα πού είτε τέλεια θα τα κάνουν ή θα πάθουν αγχωτικό σοκ.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, georgegaleos said:

Όχι ακριβώς. Μου είπαν τόσο από την iclass (τηλ. επικ. 216 000 9099) όσο και από το ΚΕΚ που επέλεξα (μάλιστα έχω ρωτήσει/μιλήσει δύο φορές σε διαφορετικά περιόδους και σε διαφορετικά πρόσωπα), ότι δεν είναι απαραίτητο εφόσον έχω ολοκληρώσει την παρακολούθηση του αντικειμένου που έχω επιλέξει (επέλεξα το Νο 8) να μπω να το ξαναπαρακολουθώ (διότι επιβαρύνω περισσότερο στην πλατφόρμα αν το κάνω αυτό). Μου είπαν (και οι δύο σε όσες φορές μίλησα) ότι ΣΚΟΠΟΣ είναι να καταγραφεί ο συνολικός χρόνος των 67 πραγματικών ωρών και ότι για να γίνει αυτό εφόσον έχω παρακολουθήσει τις ενότητες του αντικειμένου που επέλεξα αρκεί να είμαι εντός του αντικειμένου (όχι όπως είπα εντός κάποιας/οποιασδήποτε συγκεκριμένης ενότητας του αντικειμένου) εκεί που έχει δηλαδή την κοπελιά που μου εξηγεί πως να βήχω και να κάνω κάποια κλικ scroll reload (κατά προτίμηση και όχι Refresh) ανά περίπου 10-15 λεπτά, διότι μετά από τα 15λεπτά ενώ θα είμαι εντός δεν θα καταγράφεται χρόνος (κατάσταση στην οποία δεν θα έχω κάποια ειδοποίηση ότι δεν γίνεται καταγραφή χρόνου) . Κατά τα λοιπά αυτά που έγραψα για το 80% του χρόνου ... την σχετική ενημέρωση ... κλπ 

με την iclass άκρη (τουλάχιστον λογική) δεν βγαίνει. Ενότητα 4 (για την πλάκα τα office). Έχω τρέξει 3 από τις 5 (απομένουν 2 ενότητες να κλείσει το πρόγραμμα) το σύνολο των box χωρίς "tick" και το ποσοστό χρόνου 7%. Ότι να ναι. Το σύστημα σέρνεται, οι ανανεώσεις σελίδας είναι τις πιο πολλές φορές χρονοβόρες και κάποιες αδύνατες. Τώρα, τι σοι χρονόμετρο είναι αυτό που να κάνεις τα 3/5 και να σου δίνει χρόνο συμμετοχής 7% μάλλον οι ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι έχουν φτιάξει. Η απλή λογική θα ήταν κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια υποενότητα να προσθέτει το χρόνο που θα είχε προβλεφθεί για αυτή μέχρι τη συμπλήρωση. Αυτό που είπε ένας συνάδελφος στο νήμα. Μας πέτυχαν στην ανάγκη και ασχολείται ο κόσμος με τις μπούρδες τους.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή καθυστερούσε το ΚΕΚ που έστειλα το ΚΑΥΑΣ να μου στείλει κωδικούς, έστειλα την αίτηση μου (κατηγορία Α) σε άλλα 2 ΚΕΚ. Τελικά μετά από 5 μέρες, το πρώτο ΚΕΚ μου έστειλε τους κωδικούς. Δεν τους ενεργοποίησα (δεν μπήκα σε πλατφόρμα) και ωστόσο μου έστειλαν κωδικούς και τα άλλα δύο ΚΕΚ (αυτά μου έστειλαν κωδικούς σε 1 ημέρα).

Μπορώ άραγε να επιλέξω όποιο ΚΕΚ, επιθυμώ εγώ ή δεσμεύομαι από το πρώτο; Έχω διαβάσει τα παραπάνω , αλλά άκρη δεν βγάζω. 

Link to comment
Share on other sites

@Pavlos33

 

είναι κόλπο για να μας φάνε το 200άρι

θα πούνε ότι κάποιοι δεν το τελειώσατε σωστά, δεν συμπληρώσατε τις 100 ώρες αρα δεν παίρνετε το 200άρι, κλασσικά 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.