Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η διαδικασία συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης (voucher 600 ευρώ) - Προθεσμίες - Δικαιολογητικά


Engineer

Recommended Posts

5 λεπτά πριν, xbokos said:

Τα ωραία τώρα αρχίζουν.... Στην "νέα" πλατφόρμα του elearningclass απλά ξεκινάς από την αρχή.... Ότι παρακολούθησες ώς τώρα δεν υπάρχει...

εμένα κατά την σύνδεση μου βγάζει "Error: Internal script failure"

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ερώτηση: βάζοντας για 1η φορά τους κωδικούς μου (username - password) στην πλατφόρμα και έχοντας συνδεθεί για 1η φορά, αυτόματα ενεργοποιειται το username-κωδικος μου και είμαι οκ???  Ή υπαρχει μέσα στη πλατφόρμα κάποια επιπλέον διαδικασία που πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί ο κωδικός μου. Έχω συνδεθεί κανονικά μερικές φορές με αποτύχεις προσπάθειες να δω κάτι σε παρουσιάσεις κτλ, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω κάνει κάποια άλλη ενέργεια. Μην φάμε καμία φόλα για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ!

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ να συνδέομαι απο το κινητό ώστε να αφήνω ανοικτό το κινητό να φαίνομαι συνδεδεμένος μέσα. Η απο κινητό δεν θα γίνεται αποδεκτή η "παρακολούθηση"?

Η νέα πλαρφόρμα elearningclass.eu πάει καλά τώρα, αλλά δεν μπορώ κάθε μερικά δευτερόλεπτα να πατάω επόμενο, θα πρέπει μόνιμα να ασχολούμε με αυτό. υπάρχει τρόπος να παίζει τις διαφάνειες μόνο του χωρίς να χρειάζεται να πατάω επόμενο? φυσικά χωρίς να παρακαλουθώ, αλλα και χωρίς πρόγραμμα autoclick που μπορει να δημιουργει πρόβλημα στην υπόλοιπη εργασία που θα κάνω εκείνη την στιγμηστον υπολογιστή.

Ευχαριστώ!

Edited by tzitzikas
Link to comment
Share on other sites

11 ώρες πριν, Βlack μπεε said:

Κατάλαβα συνάδελφε......)) Από ότι βλέπω και από άλλους εδώ μέσα,  υπάρχουν γενικά θέματα... θα επικοινωνήσω με όποιον υπεύθυνο και όταν έχω νεώτερα για την πλατφόρμα θα ειδοποιήσω.. 

Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι !! 

Κι εγώ έχω λάβει κωδικούς από Τρίτη βράδυ, αλλά δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ούτε μια φορά στην πλατφόρμα  e-dimitra. Μου βγάζει μήνυμα  "invalid login".

Μιλώντας κάμποσες φορές με το Help Desk, μου είπαν να περιμένω 24 ώρες να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί και να ξαναμπώ. Σήμερα προσπαθώ από το πρωί να μπω και πάλι τα ίδια. Έστεια mail διαμαρτυρόμενη (με κοινοποίηση στο ΚΕΚ) και μου απάντησαν ότι για τον πάροχό μου η ενεργοποίηση των κωδικών θα γίνει μετά τις 15:00 και να δοκιμάσω πάλι τότε.

Θα δούμε...

υ.γ.: Για την πρώτη τουλάχιστον δόση, τα 400 ευρώ, αρκεί η ενεργοποίηση του voucher από τον πάροχο (που πιστεύουμε ότι το έχει ενεργοποιήσει, σύμφωνα με μέηλ που έχει στείλει) ή εξαρτάται και με το αν θα καταφέρουμε να συνδεθούμε στην πλατφόρμα. Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε αν όντως το voucher ενεργοποιήθηκε; Μπαίνοντας στην ΕΡΓΑΝΗ, απλά βλέπω την αίτησή μου (διαδικασία Α) με τον ΚΑΥΑΣ μου. 

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως είναι αδύνατον να συνδεθώ μου βγάζει Error: Internal script failure  και στις κατηγορίες δεν βγάζει καν τα προγράμματα, άλλα πράγματα βγάζει.

μιλάω για την πλατφόρμα elearningclass

 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μπήκα το πρωί 1η φορά στο e dimitra  από κινητό.Ώρα 7.20 το πρωί.

Ρόλαρε κανονικά-παραξενεύτηκα!Είδα μια 1η διαφάνεια!

Οι κωδικοί μου είχαν έρθει χτες βράδυ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.