Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Voucher Μηχανικών & Δωροεπιταγή 3DR


3DR ENGINEERING SOFTWARE

Recommended Posts

Στο πλαίσιο της κρίσης του COVID-19 η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προχωρά άμεσα σε μέτρα στήριξης των μηχανικών (ελευθέρων επαγγελματιών) όλων των ειδικοτήτων.

Οι δικαιούχοι μηχανικοί θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά ένα από τα Προγράμματα Κατάρτισης 100 ωρών και θα λάβουν επίδομα 600 € (400 € προκαταβολικά με την ενεργοποίηση του Voucher και 200 € με το πέρας του προγράμματος).

Η 3DR θέλοντας να ενισχύσει τους Μηχανικούς των οποίων οι ΚΑΔ πλήττονται από τον κορωνοϊό, δίνει επιπλέον δωροεπιταγή 150 Ευρώ, σε όσους μηχανικούς επιλέξουν για τα voucher των 600 Ευρώ την εταιρεία «ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΚΕ»

Για να λάβετε την δωροεπιταγή θα πρέπει να κοινοποιήσετε στο [email protected] (3DR) την αίτηση που θα υποβάλετε στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΚΕ.

  • Η δωροεπιταγή αφορά όλα τα λογισμικά και βιβλία της 3DR και θα ισχύει από την ολοκλήρωση των 100 διδακτικών ωρών και για 3 Μήνες.

  • Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.