Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πληρωμή επίβλεψης μετά από διορισμό στο δημόσιο


ΔΑΝΑΗ

Recommended Posts

Συνάδελφοι, θα ήθελα να σας συμβουλευτώ, πριν διοριστώ είχα αναλάβει την ανέγερση οικοδομής και μου είχε γίνει και η ανάθεση της επίβλεψης, μετά το διορισμό έπρεπε να κάνω λήξη επαγγέλματος, Ο πελάτης ρώτησε στην πολεοδομία και του είπαν ότι (παρόλο που διορίστηκα ) επειδή μου είχε γίνει η ανάθεση πριν μπορώ να υπογράψω την επίβλεψη κλπ. (να πάρει και ρεύμα) και να κατατεθούν οι αμοιβές με τους παλιούς υπολογισμούς, το θέμα είναι ότι όταν κατατεθούν οι αμοιβες στην τράπεζα δε μπορώ να κόψω δελτίο παροχης υπηρεσιών. γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια λύση?

Link to comment
Share on other sites

Αν όντως δεν κάνεις την επίβλεψη, τότε θα πρότεινα να παραιτηθείς και να αναλάβει άλλος μηχανικός. Το σωστό, κατά την γνώμη μου, είναι αν η άδεια έχει εκδοθεί με πληρωμένη την αμοιβή της επίβλεψης, τότε να την επιστρέψεις. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα: παραιτήσαι και αναλαμβάνει άλλος μηχανικός. Αν η οικοδομή έχει προχωρήσει και εσύ έχεις όντως κάνει την επίβλεψη, πάλι η παραιτηση σου θα απλοποιούσε τα πράγματα, κάνοντας τον αντίστοιχο οικονομικό διακανονισμό.

Link to comment
Share on other sites

k_pat έχω κάνει ήδη την επίβλεψη, και η οικοδομή έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια, αυτό που με απασχολεί είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία νόμιμα και χωρίς να έχω πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις πρώτα στην υπηρεσία/οργανισμό που εργάζεσαι , καθώς έχω την εντύπωση ότι για τέτοιες ειδικές περιπτώσεις μπορεί κατ' εξαίρεση να σου εγκριθεί από υπηρεσιακό συμβούλιο το δικαίωμα της παροχής υπηρεσίας.

 

Αν ισχύει αυτό , το επόμενο βήμα θα είναι λογιστής / εφορία για να δεις πως μπορείς να κόψεις μια (1) απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πολύ august, απλά έχω την εντύπωση ότι το υπηρεσιακό συμβούλιο εμπλέκεται όταν θέλω να αναλάβω δουλειά την περίοδο που είμαι διορισμένη, ενώ τώρα η ανάθεση έχει γίνει πριν, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το τεε, και βλέπουμε, ευχαριστώ όλους σας

Link to comment
Share on other sites

Αν η οικοδομή έχει ολοκληρωθεί πριν 2 χρονια και έχεις κόψει ΑΠΥ, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί να σου ζητηθεί μόνο μια ΥΔ ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί πριν 2 χρόνια (που δεν ησουν στο δημοσιο)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.