Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πληρωμή επίβλεψης μετά από διορισμό στο δημόσιο


ΔΑΝΑΗ

Recommended Posts

Αγαπητή Δανάη

 

Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν με αίτηση τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο να ζητήσουν την άδεια για περιορισμένων ωρών εργασία τη βδομάδα στην οποία μπορούν να έχουν μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Προϋπόθεση είναι, αν θυμάμαι καλά, η εργασία αυτή να μην ξεπερνά κάποιο αριθμό ωρών (μονοψήφιο/εβδομάδα) και να μην τους επηρεάζει στην απόδοσή τους. Σε κάποιους Οργανισμούς έχουν χορηγηθεί τέτοιες άδειες. Στη πράξη βέβαια, δεν φαίνεται πουθενά ο αριθμός των ωρών καθότι το αίτημα σου αφορά απλά την άδεια άσκησης αυτού του δικαιώματος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, κάποια Υπηρεσιακά δεν την δέχονται, κάποια άλλα δεν έχουν πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ όλους σας, μετα από επικοινωνία με το ΤΕΕ μου είπαν ότι θα πρέπω να πάρω άδεια από το υπηρεσιακό συμβούλιο, το θέμα είναι ότι η επίβλεψη είχε γίνει ουσιαστικά αλλά δεν είχε ποτέ κατατεθεί αμοιβή, οπότε δεν πρόκειται να λείψω από την υπηρεσία, τώρα εξαρτάται και από το υπηρεσιακό συμβούλιο προφανώς.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από τη στιγμή που η δουλεία έχει ολοκληρωθεί και έκανες την επίβλεψη πριν διοριστείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το υπηρεσιακό συμβούλι οσυνήθως δίνει την άδεια να δκόψεις απόδειξη (ανοίγεις βιβλία-κόβεις απόδειξη-κλείνεις βιβλία). Απλά μπορεί να καθυστερήσει να συνεδριάσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.