Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Hellenic Cables: Διασφάλιση του 100% των αναγκών της σε ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια


Engineer

Recommended Posts

Η Hellenic Cables, σε μια ακόμη προσπάθεια να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για καλωδιακές λύσεις βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον, ήρθε σε συμφωνία με την Enel Green Power για τη διασφάλιση του 100% των αναγκών της σε ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).

Η συμφωνία περιλαμβάνει όλες τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Hellenic Cables στην Ελλάδα, όπως το υπερσύγχρονο εργοστάσιο υποβρύχιων καλωδίων στην Κόρινθο και το εργοστάσιο καλωδίων υψηλής τάσης στη Θήβα. Η Enel Green Power εγγυάται την προέλευση της πράσινης ενέργειας μέσα από το εκτενές χαρτοφυλάκιο μονάδων παραγωγής από ΑΠΕ που διαθέτει στη χώρα.

Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα ακόμη βήμα από την Hellenic Cables ώστε να ελαχιστοποιήσει την επίδραση της στο περιβάλλον. Ακολουθεί δε μια σειρά από παρόμοιες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης πρακτικών κυκλικής οικονομίας καθώς και τη μείωση των αποβλήτων.

Η Hellenic Cables και η Enel Green Power σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσα από πρωτοβουλίες ενεργειακής απόδοσης και έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.