Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες - Κανονικά θα αποδοθούν τα 600 ευρώ


Mdim

Recommended Posts

6 ώρες πριν, stayros said:

Η ερώτηση είναι απλή. Τι λάθη βρήκες στα προγράμματα για μηχανικούς. Μπορείς να απαντήσεις;

συνάδερφε...αν θες να μάθεις πως να ανοίγεις και να κλείνεις τον υπολογιστή , ευχαρίστως να σου στείλω τους κωδικούς να τηλεκαρτιστεις....μεγαλύτερο λάθος από το να υποτιμάς τη νοημοσύνη της επιστημονικης κοινότητας των μηχανικών δεν υπάρχει...

Edited by gountas
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 329
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

7 ώρες πριν, stayros said:

Η ερώτηση είναι απλή. Τι λάθη βρήκες στα προγράμματα για μηχανικούς. Μπορείς να απαντήσεις;

Αν και δεν αναφέρεται σε εμένα το σχόλιο, θα θελα να πω για την ενότητα Smart buildings που παρακολούθησα. Δεν υπήρχαν τρανταχτά λάθη τύπου σκοιλ ελικικου αλλά κάποια κομμάτια copy-paste από διπλωματικές υπήρχαν. Ωστόσο, το περιεχόμενο κατά τη γνώμη μου ήταν ασύνδετο, χώρις συνοχή, τελείως επιφανειακό και μου έδινε την εντύπωση ότι μάζεψαν κομμάτια από δω κι από κει. Στη βιβλιογραφία, πρώτη και καλύτερη η Wikipedia μαζί με παρουσιάσεις από YouTube. Φυσικά υπήρχαν και φυσιολογικές αναφορές. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατάρτιση αυτή. Δηλαδή και πιστοποίηση να έπαιρνε κανείς θα ήταν τελείως λάθος να θεωρηθεί πιστοποιημένος κάποιος στο εν λόγω αντικείμενο έχοντας παρακολουθήσει το συγκεκριμένο υλικό.

Link to comment
Share on other sites


Βαριέμαι να κάνω αναφορές στο κάθε ένα ξεχωριστά οπότε θα τα πω όλα μαζί.

Οι επιμορφώσεις ήταν χαμηλού επιπέδου σε αρκετές ενότητες. Σκοιλ ελικικου όμως στις δικές μας ενότητες δεν είχαμε. Γιατί κράζανε μερικοί εδώ για σκοιλ ελικικου αυτοί ξέρουν.

Το πρόγραμμα θα έμπαινε σε εσπα 2014-2020, από πόρους που λιμναζανε χρονια. Λόγω βιασύνης ομως ξεκίνησε με εθνικούς πόρους. Αντί λοιπόν να χαιρόμαστε που θα μπουν στην ελληνική οικονομία πόροι από έξω, χρήμα από το πουθενά δηλαδή, προκαταβολικά αποφασίσαμε ότι δε θα μπει στο εσπα, φωνάζαμε σκοιλ ελικικου σαν καθυστερημένα , κ τελικά αντί για 600 + επιμόρφωση, που όποιος βαριόταν/δεν ενδιαφερόταν/τον χάλαγε η ύλη έβαζε autoclicker, θα πάρουμε πάλι 600 από αλλού, αφήνοντας το αρχικό κονδύλι ανέγγιχτο. Το να παιρναμε λεφτά ως οικονομία και από τα 2 κονδύλια ξεπερνάει τη φαντασία ορισμένων φαίνεται.

Μισό κουκουτσι μυαλό να είχαμε θα παίρναμε τα λεφτα από οποία δράση εσπα μπορούσαμε τώρα που η ΕΕ θέλει να δίνει λεφτά για να βοηθήσει τις οικονομίες των κρατών μελών. Οποία παρατράγουδα, σκοιλ ελικικου, απενταξη από το εσπα κτλ θα μπορούσαμε να το διαχειριστουμε σε 2ο χρόνο, αφού έχει φύγει η μπόρα του κορονοϊού, μέσω τις δικαιοσύνης. Και θα ήταν ίσως ευκαιρία να πιαναμε κ κανένα κουμπάρο με τη γίδα στη πλάτη. Τώρα και χάσαμε τα λεφτά του εσπα και οι κουμπάροι στο απυρόβλητο...

Link to comment
Share on other sites

Και τι άλλο μπορεί να κάνει; Έχει βάλει την κασέτα* να παίζει στο repeat.

*Εννοείται ότι το cd είναι πολύ νέα τεχνολογία και αδοκίμαστη.

Link to comment
Share on other sites

Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem[1] (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και αποτελεί λογική πλάνη[2], η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος[1][2][3].

Το επιχείρημα ad hominem αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες λογικές πλάνες και βρίσκει τη θέση του στα συγγράμματα εισαγωγής στη λογική και στην κριτική σκέψη. Τόσο η ίδια η πλάνη, όσο και οι κατηγορίες περί εφαρμογής της καταδικάζονται στην διαλεκτική. Είναι αποτελεσματική ρητορική τεχνική και χρησιμοποιείται συχνά, παρά το είναι εγγενώς εσφαλμένη και επιπλέον στερείται λεπτότητας.

 

Link to comment
Share on other sites

Όπως καταλάβατε παιδιά, είμαστε όλοι σε μια λογική πλάνη, γιατί ήταν τόσο ισχυρά τα επιχειρήματα, που αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε σε προσωπικές επιθέσεις που στερούνται λεπτότητας. 

Να μην ξεχάσουμε ότι φωνάζαμε σαν καθυστερημένα σκόιλ ελικίκου και ότι δεν έχουμε ούτε μισό κουκούτσι μυαλό, αφού δεν αποδεχτήκαμε αυτό το καλά μελετημένο σχέδιο. Τόσο αχάριστοι είμαστε πια!

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, stayros said:

Σκοιλ ελικικου όμως στις δικές μας ενότητες δεν είχαμε. Γιατί κράζανε μερικοί εδώ για σκοιλ ελικικου αυτοί ξέρουν.

Σκοιλ ελικικου αυτολεξεί μπορεί να μην είχαμε, αλλά όταν το "ISO" ο κύριος (ή το πρόγραμμα) το διαβάζει Γιώτα Ες Όμικρον, την "Ε.Ε." (Ευρωπαϊκή Ένωση) το διαβάζει Έψιλον Έψιλον, το "ό,τι" το διαβάζει όμικρον τόνος-τι, θεωρώ ότι είναι αντίστοιχο του σκοιλ ελικικου.

Όλα αυτά στο 06.Smart Buildings...

Edited by dionik
Link to comment
Share on other sites

On 25/4/2020 at 4:45 ΜΜ, tzitzikas said:

Με απόψεις τύπου: δεν Υπάρχουν χρήματα ίσως , ίσως δεν τους αφήνουν από έξω κτλ, δικαιολογουμε τους κυβερνώντες και δεν κάνουμε δουλειά συνάδελφε. Μετά μην γκρινιάζουμε που τους αφήνουμε να μας γ@&€#+νε... Απλά πράγματα. Σε όλους θα δώσουν 800€. Εμάς μας κοροϊδεύουν 1μισι μήνα. Αυτό τον 1μισι μήνα μας έχουν εντελώς ξεφτυλισει. Γίναμε μαριονέτες να πατάμε 10 ημέρες κλικ στο PC σαν ηλίθιοι, για το γ@μ0προγρ@μμ@ βαουτσερ και τώρα κάποιοι τους δικαιολογούν.

Υ.γ εσύ φίλε Σταύρο τ.ε που για τα επαγγελματικά δικαιώματα παλιοτερα ησουν λαλιστατος και πριν λίγες ημέρες μας έλεγες και αχάριστους που καταφερομασταν εναντίον της κυβέρνησης σου, που είσαι τόσες ημέρες.??? Το έκανες τουμπεκί? Ψιλοκομμένο? Ρουφηξες το αυγό σου??? Ε??? Μας ελειψε η άποψη σου.

@tzitzikas αν απευθύνεσαι σε εμένα ότι είμαι κυβερνητικός και πάω να δικαιολογήσω κάποιον είσαι μακρυά νυχτωμένος...............ήμουν ίσως ο μοναδικός εδώ μέσα που έλεγα ότι ξεχάστε τα 600€, τα 800€ και τα λοιπά κολπάκια που ρίχνουν οι άλλοι για να σε κοροίδεψουν............τώρα όσον αφορά τους αγώνες σου, είμαι σίγουρος ότι ως tzitzikas κάνεις κι εσύ την επανάσταση σου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.