Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σπασμένες σφραγίδες μετρητη της ΔΕΗ


Dionisis Kefallonitis

Recommended Posts

36 λεπτά πριν, astrah said:

Το "πιο ενεργοβόρο", κατά τις περιγραφές, είναι το "πάνελ"...

Συμφωνώ.

Κάνετε σύγκριση των ίδιων τετραμήνων στα περασμένα χρόνια, και δείτε αν υπάρχουν αλλαγές στις προσωπικές συνήθειες σας, όσο αφορά την θέρμανση (ώρες λειτουργίας - AC/panel κλπ)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάντε και μια σύγκριση των παλαιών/νέων τιμών kWh (κάτω από 2000kWh αλλά κυρίως πάνω από αυτές, γιατί αλλάζει η τιμή χρέωσης) και λοιπών χρεώσεων, γιατί αν δε με απατά η μνήμη μου, υπήρξαν κάτι αλλαγές τελευταία (μετά βεβαίως ήρθαν τα έκτακτα μέτρα ελάφρυνσης λόγω κοροναϊού).

Και για να μη νοιώθετε τελείως μόνος σε αυτό, παράπονα για αυξημένο λογαριασμό χωρίς κάποιον εμφανή λόγο όπως μου είπαν έχουν εκφράσει πρόσφατα 2 γνωστές μου, καθώς και το twitter.

Link to comment
Share on other sites

@VirusX2 Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερα , τόσο ο καταναλωτής είχε βολευτεί με τα 100 € / μήνα έναντι των 300 € (ελληνάρας γαρ) , ούτε όμως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είχε αφήσει μήνυμα προς σ' αυτόν.

@astrah Πουθενά στο post δεν αναφέρω το ψυγείο ως ενεργοβόρο φορτίο . Σε περίπτωση που δε κατάλαβες τι εννοώ , γράφω σε περίπτωση που έχει θέμα και ¨δουλεύει¨ ασταμάτητα.

 

Edited by Stavros Perakis
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι τα ελληνικά μου... Αν δούλευε διαρκώς το ψυγείο ή το ac χειμώνα στην Κεφαλλονιά, ο πάγος θα είχε ξεκινήσει από το Αργοστόλι και θα είχε φτάσει στο Ληξούρι...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.