kakofonixx Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Επιβεβαιώνω και εγώ, με διαδικασία Α, χωρίς να έχω λάβει τα αρχικά 400, πιστώθηκαν 600 σε λογαριασμό Εθνικής Καλά ξεμπερδέματα σε όσους γίναν μπλεξίματα με τις πιστώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPIVOLIS Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Διαδικασία Α ΔΕΝ ειχα παρει 400 και μπηκαν μονο 200 ... Μάλλον κάποιος συνεχίζει να μας δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve aris Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Alpha Bank, 600 προ 2 ωρών περίπου, διαδικασία Β, χωρίς να έχω λάβει τα 400................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 6 ώρες πριν, stayros said: Άντε να δούμε τώρα γιατί θα γκρινιάζουμε... Γκρινιάζουμε αδικα, λες ε? Έχω τύψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantsos Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 (edited) Συνάδελφοι σχετικά με το πρόβλημα που είχαν κάποιοι σαν και εμένα που τους εβαλαν 200 ευρώ χωρίς τα 400 έχω ενημέρωση από δικηγόρους που μίλησαν με υπουργείο εργασίας. Τους ενημέρωσαν ότι είναι λάθος της Πειραιώς και θα το διορθώσει από Δευτέρα. Κάποια ονόματα έπρεπε να πληρωθούν τα 400 από Μ. Πέμπτη και η Πειραιώς τα παρακαρατσησε και δεν τα απέδωσε ενώ τουε τα είχαν καταβάλει από υπουργείο. Edited May 1, 2020 by mantsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 με βάση το παρακάτω άρθρο, απο Δευτέρα ο Κούλης μοιράζει χιλιάρικα! τρέξτε να προλάβετε!!!!! 😂🤣 https://www.protothema.gr/economy/article/1001621/2000-3000-se-autoapasholoumenous-kai-epaggelmaties-apo-deutera/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 6 ώρες πριν, tzitzikas said: με βάση το παρακάτω άρθρο, απο Δευτέρα ο Κούλης μοιράζει χιλιάρικα! τρέξτε να προλάβετε!!!!! 😂🤣 Για ένα κλικ τα κάνουν όλα, για ένα κλικ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Το 800ρι του Μαΐου θα το πάρουμε η θα μας το δώσουν από φθινόπωρο με τη δεύτερη καραντίνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 58 λεπτά πριν, ikaros13 said: Το 800ρι του Μαΐου θα το πάρουμε η θα μας το δώσουν από φθινόπωρο με τη δεύτερη καραντίνα; Θα έλεγα τι θα πάρουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve aris Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 1 ώρα πριν, ikaros13 said: Το 800ρι του Μαΐου θα το πάρουμε η θα μας το δώσουν από φθινόπωρο με τη δεύτερη καραντίνα; Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts