Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μη πληρωμή δικαιούχων τηλεκατάρτησης (ελεύθεροι επαγγελματίες και ταυτόχρονα με μισθωτή εργασία))


Recommended Posts

Καλημέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα καθώς παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί ομοιοπαθείς, αναφορές των οποίων είδα στην είδηση ''Πληρώνονται σήμερα 155.314 επιστήμονες: Αποζημίωση ύψους 600 ευρώ ή 200 ευρώ για όσους έλαβαν ήδη'' . Ο σκοπός είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες για να βρούμε λύση.

Edited by Pavlos33
αλλαγή κειμένου τίτλου σε πεζά (βλ. κανόνες συμμετοχής)
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, να ενημερώσω τους υπόλοιπους αναγνώστες ότι είμαι αυτοαπασχολούμενος, παράλληλα μισθωτός που δεν έχω λάβει την ενίσχυση. Η αίτηση έχει υποβληθεί και τα στοιχεία μου είναι ορθά. Αυτή την στιγμή έχω επικοινωνήσει με mail με το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ και με την επιτελική δομή του ΕΣΠΑ στην οποία χθες ανέβηκε ανακοίνωση για συνάδελφους που έλαβαν χαμηλότερο ποσό από το προβλεπόμενο. Προς το παρόν δεν έχω απάντηση σε κανένα εκ των δύο mail. Επιπλέον ενημερώνω ότι ο λογιστής μου με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτές είναι οι δικές μου πληροφορίες προς στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας. Δυστυχώς και εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ο λογιστής δεν μπορεί να κάνει κάτι, απο το ΚΕΚ με ενημέρωσαν ότι πλέον ούτε εκείνοι μπορούν να κάνουν κατι.

Στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχει στη σελίδα που κάνουμε την αίτηση δεν απαντάει κανείς. 

Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσω.

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Αναμένω απάντηση από το ΚΕΚ πως να κινηθώ. Για αρχή συμφωνήσανε ότι δεν προκύπτει αποκλεισμός των ΜΙΣΘ-ΕΛ.ΕΠ. από το πρόγραμμα. Προς το παρόν, η γνώριμη εικόνα των υπηρεσίων. Στην ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥ και στο υπουργείο εργασίας, δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να συνυπογράψουμε κάποιο κείμενο και να το κοινοποιήσουμε σε ΤΕΕ, τα τρία υπουργεία που εκδόσαν την πρόσκληση, στην επιτελική δομή και δε ξέρω που αλλού.

 

 
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σαφέστατα η συνυπογραφή μιας επιστολής διαμαρτυρίας είναι μια καλή προοπτικη εφόσον παρέλθει και η δεύτερη ημερομηνία πληρωμής και δεν πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς μας.

Edited by Pavlos33
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα , και σε εμένα αίτηση , στοιχεία και γενικά τα βήματα έγιναν σωστά και είμαι παράλληλα μισθωτός .

Το μόνο που υποθέτω είναι να μην έφτασαν τα λεφτά καθώς στην πρόσκληση για την κατάρτιση υπολόγιζαν περίπου 180.000 ωφελουμενους ενώ στην εντολή πληρωμής κατι λιγότερο από 160.000 .

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας και εγώ δεν έχω πάρει χρήματα, αλλά έχει γίνει και λάθος στο όνομά μου στην αίτηση από το ΚΕΚ οπότε δεν ξέρω αν φταίει η παράλληλη μισθωτή απασχόληση ή το λάθος στο όνομα της αίτησης! Τηλέφωνα που παίρνω ή δεν απαντάνε ή δεν ξέρουν. Έστειλα email στα  [email protected] και στο [email protected] αλλά απάντηση τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας.

Κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα.

Και εγώ αλλά και η γυναίκα μου στελεχώνουμε πτυχίο μελετητικό οπότε είμαστε με ΙΚΑ λίγων ωρών την εβδομάδα..

Κάναμε αιτήσεις τύπου Α αμέσως στην πρώτη Κυριακή που μπορούσαμε.

Πληρώθηκα μόνο εγώ 400 στη δεύτερη φουρνιά πληρωμών. Δεν έχω πληρωθεί από τότε ότε εγώ τα υπόλοιπα 200 αλλά ούτε και η γυναίκα μου το σύνολο του ποσού.

Επίσης φίλος με ΙΚΑ που επίσης στελεχώνει πτυχίο δεν έχει ακόμα πληρωθεί.

Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=Egn-415fOaI

Δηλώσεις υπουργού Βρούτση Ι. εχθές 4/5/20

''Μέχρι αύριο το απόγευμα όλοι οι οι επιστήμονες θα έχουν πάρει το επίδομα των 600 ευρώ δήλωσε απόψε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή "Παρεμβάσεις". Διευκρίνισε ότι το επίδομα έχει καταβληθεί ήδη σε 167.000 επιστήμονες και έχει παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα με 1424 περιπτώσεις''

Κάτι μου λέει ότι δεν αποτελούμε τεχνικό πρόβλημα. Ίδωμεν μέχρι το απόγευμα λοιπόν. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.