Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παραβίαση πρασιάς ή πλάγιας απόστασης σε προ 23 οικισμό


Recommended Posts

Καλημέρα,

μόλις ήρθα γραφείο και είδα τη συζήτησή σας. Λοιπόν, το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει μπει πλέον στο σχέδιο και η οικοδομική με τη ρυμοτομική γραμμή ταυτίζονται. Με αυτό ως δεδομένο, θεωρώ ότι η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι η παραβίαση Δ. Αν δεν ταυτίζονταν και υπήρχε τώρα πρασιά τότε ναι να το έβαζα ως παραβίαση πρασιάς.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον kan62. Εφόσον ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει θέμα πρασιάς, στο πρόσωπο του οικοπέδου δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση τήρησης δ. Το κτίριο μπορεί να κατασκευάζεται είτε σε επαφή με την οικοδομική γραμμή είτε ενδότερα σε οποιαδήποτε απόσταση. Έχεις απλώς μετακίνηση σε σύννομή θέση -> κατηγορία 3.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Όταν το οικόπεδο είναι εντός οικισμού και αυτό έχει εμβαδόν μεγαλύτερο από 500,00 τμ, η οικοδομή τοποθετείται σε απόσταση 2,50 μ από τη πρόσοψη του οικόπεδου .Αν αυτό δεν έχει εφαρμοσθεί  είναι παραβίαση  Δ  ή πρασιάς;

Edited by Pavlos33
έγινε προσθήκη τονισμού (βλ. κανόνες συμμετοχής)
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα,

Σε μια οικοδομή του 2005 το υπόγειο έχει επεκταθεί εντός πρασιάς. Στην πραγματικότητα και κατα σύσταση μια αποθήκη 2τμ παράρτημα διαμερίσματος βρίσκεται εκτός ΟΓ. Φυσικά δεν υπάρχει στην ΟΑ.

Θα μπορούσε να ρυθμιστεί η αποθήκη υπογείου εκτός ΟΓ? Σε περίπτωση που δεν ρυθμίζεται πιστεύεται πως αν μπαζωθεί η αποθήκη θα μπορούσε να μεταβιβαστεί το διαμέρισμα?

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Αν το ακίνητο βρίσκεται σε οικισμό χωρίς ρυμοτομικό σχέδιο, δες σε προηγούμενα ποστ της πρώτης σελίδας. Έχει συζητηθεί το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.