Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κλήρωση για μια άδεια χρήσης του λογισμικού επιμετρήσεων ΕΔΑΦΟΣ 3


Engineer

Recommended Posts

Η Recap-survey προσφέρει εντελώς δωρεάν στα μέλη του Michanikos.gr μια άδεια χρήσης του λογισμικού επιμετρήσεων ΕΔΑΦΟΣ 3.

Το ΕΔΑΦΟΣ 3 είναι λογισμικό επιμετρήσεων (όχι οδοποιίας). Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ψηφιακά μοντέλα εδάφους, ισοϋψείς καμπύλες, μηκοτομές, διατομές, πίνακες χωματισμών και ογκομετρήσεις σύνθετων επιφανειών.

Δουλεύει ανεξάρτητα, παρέχοντας όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας της εργασίας σας. Συνδυάζεται με όλα τα γνωστά CAD, και περιλαμβάνει πανίσχυρο αυτόνομο σχεδιαστικό περιβάλλον CAD.

Στο περιβάλλον αυτό μπορείτε να “πειράξετε” το έδαφος όπως επιθυμείτε, να δημιουργήσετε και να διαγράψετε τρίγωνα, να εισάγετε γραμμές αλλαγής κλίσης, να εισάγετε άξονα μηκοτομής ή διατομών γραφικά ή και απο CAD, να εισάγετε περίμετρο ογκομέτρησης και να εκτελέσετε πλήθος λειτουργιών αλλοίωσης ή μεταβολής του μοντέλου.

Δείτε μια αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος ΕΔΑΦΟΣ 3 εδώ: https://recap-survey.com/product/εδαφος-3-λογισμικό-επιμετρήσεων/

Συμμετοχές

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε μια απάντηση (reply) στο παρόν θέμα.

Δηλώσεις συμμετοχών ως την Πέμπτη 11/06/2020 στις 17:00.

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Michanikos.gr που έχουν συμπληρώσει την ειδικότητα στο προφίλ τους, εκτός από τον Διαχειριστή και τα μέλη που ανήκουν στην ομάδα: Ιδιώτης-Μη Μηχανικός.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μόνο μιας συμμετοχής. Οι άκυρες συμμετοχές θα διαγραφούν.

Αν την άδεια χρήσης κερδίσει μέλος που αγοράσει το λογισμικό μετά την Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 θα του επιστραφεί το ποσό αγοράς.

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ των Α/Α των απαντήσεων στο παρόν θέμα και οι νικητές θα επιλεγούν με το Google Random Number Generator: https://www.google.com/search?q=random+number


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.