Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Η τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου


Engineer

Recommended Posts

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι ειδικοί γερανοί που μετέφεραν την τεράστια πεζογέφυρα την τοποθέτησαν στη θέση της, στη συμβολή της λ. Ποσειδώνος με την Καλαμακίου.

Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά να υλοποιείται ένα αίτημα χρόνων, ώστε οι πεζοί να αποφεύγουν την πολυσύχναστη λεωφόρο υπό τον φόβο τροχαίων ατυχημάτων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τοποθέτηση της πεζογέφυρας:
 

geryfa-2.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η λ. Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστή μέχρι το βράδυ, λόγω εργασιών για την αποπεράτωση της πεζογέφυρας στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου.

gefyra-11.jpg

Εξαιτίας του κλεισίματος της λεωφόρου από χθες βράδυ υπάρχουν αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές και τραμ, ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

gefyra-10.jpg

Συγκεκριμένα, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, είναι κλειστή η Λεωφ. Ποσειδώνος από την οδό Κανάρη μέχρι και τη Λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και η Λεωφ. Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη Λεωφ. Ποσειδώνος.

gefyra-9.jpg

-Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η τροχαία κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ έχουν τροποποιηθεί και τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από τη Λεωφ. Ποσειδώνος (λεωφορεία, τραμ κλπ.).

gefyra-8.jpg

-Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων, απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών.

gefyra-7.jpg

Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

gefyra-6.jpg

Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν-Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι δυσχερής.

gefyra-5.jpg

Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

gefyra-3.jpg

Πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας. -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) υπάρχουν δυνάμεις της τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

gefyra-1.jpg

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι δυσχερής -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/topothetithike-i-nea-pezogefyra-stin-l-poseidonos-ston-alimo


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Ωραία γέφυρα.

Νομίζω ότι δεν θα τη χρησιμοποιούν οι πεζοί και θα προτιμούν το φανάρι.

Περιμένω να δω πόσες ημέρες θα παραμείνει καθαρή από graffiti.

Πάντως η προσπάθεια είναι καλή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.