Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΠΕΑ σε κτίριο με κάθετη ιδιοκτησία


Euh Ptr

Recommended Posts

12 λεπτά πριν, steve aris said:

 

Δεν διαφωνώ με αυτά που καταθέτετε. Επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ παρέθεσα το τι συνέβη δις.

Εν κατακλείδι, όλοι μας -και όσο πιο παλιοί, τόσο πιο πολύ- γνωρίζουμε τι κάστα, φατρία και κλίκα είναι οι συμβολαιογράφοι. Είναι κράτος εν κράτει.

Και μέσα στο συμβολαιογραφείο θα πουν στον πελάτη ότι: "ο μηχανικός σου δεν μου φέρνει τα χαρτιά που θέλω" και σε αδειάζουν. Εσύ τι κάνεις? Παραθέτεις εγκυκλίους και νόμους στον ενδεχομένως άσχετο-ακατάρτιστο πελάτη για να αντεπιχειρηματολογήσεις??  Sorry, αλλά ο μέσος πελάτης-πολίτης (που δεν κατανοεί τις διαδικασίες-νομοθεσίες) θα συνταχθεί με τον συμβολαιογράφο γιατί αυτός είναι το πρόσωπο-κλειδί που θα του κάνει την δουλειά,  δηλ. θα του κάνει το συμβόλαιο για να πάρει τα χρήματα του ή να πάρει το ακίνητο -κατόπι θυσιών- που επιθυμεί! Το ξέρουμε το έργο...........

Δεν θα αιφνιδιαζόμουν αν μου έλεγαν πως πέταξαν την εγκύκλιο στα σκουπίδια όταν έφτασε στη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.......

 

Συντάσσομαι απολύτως για τα περί κάστας κλπ. Όμως όπου μπορείς πρέπει να την πολεμάς. Δεν πρέπει να είμαστε υποχείρια κανενός άσχετου συμβολαιογράφου που μπαίνει ως μη όφειλε στα "χωράφια" μας.

Προσωπικά σε παρόμοια "διένεξη" με δύστροπη και ξερόλα συμβολαιογράφο επειδή ο πελάτης έτυχε να είναι φίλος, κατάφερα να της τον πάρω και να τον στείλω αλλού, φροντίζοντας να μάθει την αιτία. Στον επόμενο πελάτη ήταν αρνάκι. 

Ας μην ανοίξουμε θέμα βέβαια για το τι θα έπρεπε να κάνει το ΤΕΕ και άλλοι......

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά μη γενικεύουμε κιόλας. Υπάρχουν λογιών λογιών άνθρωποι και κάποιοι καταλαβαίνουν και υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ είναι ισχυρογνώμονες μετά το δέχονται εύκολα αν τους φέρεις τεκμηρίωση. Π.χ. τους δίνεις το παραπάνω έγγραφο και σε μερικές ώρες επιστρέφει με "το ξανασκέφτηκα και περνάει και έτσι" (ή "το ξανασκέφτηκα και περνάει και έτσι αλλά για άλλο λόγο" αλλά πάλι κάνεις δουλειά)..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.