Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο Forum Μηχανικών Τ.Ε.


pariah7

Recommended Posts

Δημιουργήθηκε απο ορισμένους αξιόλογους συνάδελφους ένα νέο φόρουμ μηχανικών που απευθύνεται κυρίως σε μηχανικούς ανώτατης τεχνολογικής Εκπαίδευσης

http://www.engineertech.gr

Link to comment
Share on other sites

Αν και τεχνολογος περα απο συζητηση περι επαγγελματικων δικαιωματων δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει ενα φορουμ αποκλειστικα για τεχνολογους.

Συγνωμη παιδια αλλα βλεπω να συνεχιζονται οι διαχωρισμοι ενω πολλοι προσπαθουν να υπαρχει ηρεμο κλιμα.

Link to comment
Share on other sites

Καλή κίνηση..Μπραβο!Οχι οτι εδω υπαρχει καποιο προβλημα, απλως σε ενα φορουμ με ειδικευση σε ΤΕ μιλας καλυτερα...Ειναι σαν ναχει εδω τομεα πληροφορικης και να ανοιξεις και φορουμ πληροφορικης.Δε σημαινει κατι για τον τομεα εδω αυτο..

Αρα καλα να παει το φορουμ..μακαρι να πετυχει...

 

Υ.Γ Εντελως πληροφοριακά ρωταω επειδη δεν εχω κοιταξει ποτε,εδω ειναι κανενας admin κτλ Τ.Ε?

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι το forum είναι αποκλειστικά για τεχνολόγους μηχανικούς. Πιστεύω δε ακράδαντα πως όσο περισσότερα forum δημιουργούνται με θέματα που αφορούν τους μηχανικούς και όχι μόνο, αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Θα συμφωνήσω επίσης με τον Ilias στην τοποθέτησή του και θα προσθέσω -διαφωνώντας με τον koulosb- ότι αν η δημιουργία ενός τεχνικού forum, του οποιουδήποτε τεχνικού forum , τεχνολόγων ή μη, συνιστά "πράξη διαχωρισμού" αλίμονό μας. Τότε θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα forum και μετά το χάος.

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη αν παρεξηγηθηκα αλλα οτι ειπα το ειπα γιατι ο pariah7 στην αρχη κανει λογο για φορουμ κυριως για τεχνολογους μηχανικους.

Σιγουρα ειναι καλυτερα να υπαρχουν κι αλλα φορουμ να δωσουν απαντησεις στα ερωτηματα καθε μηχανικου.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι κατά της διάσπασης σε κάθε επίπεδο και της δημιουργίας πολλών fora για μηχανικούς. Το να δημιουργήσει μια εταιρεία λογισμικού ένα forum για τα προϊόντα της στο οποίο υπάλληλοι της εταιρείας θα λύνουν τα προβλήματα των πελατών της το καταλαβαίνω. Το να δημιουργούνται όμως σήμερα άλλο forum για μηχανικούς ΑΕΙ, άλλο για ΤΕΙ και αύριο άλλο για δημοσίους υπαλλήλους και ελεύθερους επαγγελματίες και μεθαύριο άλλο για αρχιτέκτονες τοπίου και άλλο για "original" αρχιτέκτονες, ΟΧΙ δεν το επικροτώ και δεν θα το υποστηρίξω.

Το michanikos.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο χώρο των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, όλων των επαγγελματικών επιπέδων και όλων των μορφών απασχόλησης αυτών. Θεωρώ ότι κάλυψε και συνεχίζει να καλύπτει το κενό αυτό με μεγάλη επιτυχία. ΌΧΙ δεν θέλω να δω άλλο forum για σιδηρές κατασκευές, άλλο για φορολογικά μηχανικών, άλλο για μισθωτούς, άλλο για αποφοίτους ΤΕΙ, άλλο για αποφοίτους ιδρυμάτων της αλλοδαπής και γενικότερα πολυδιάσπαση που μπορεί να γίνει με χίλιους δυο τρόπους και μόνο καλό δεν κάνει. Θεωρώ ότι το "ισχύς εν τη ενώσει" πρέπει να είναι το σύνθημά μας όχι μόνο ως μηχανικών αλλά και ως πολιτών. Κάθε διάσπαση, ακόμα και με τη μορφή των πολλών fora, καταστρέφει την ενότητα άρα και την ισχύ, δυσκολεύει το έργο ενός μηχανικού να βρει μια πληροφορία, να ενημερώσει και να ενημερωθεί από τους συναδέλφους του, να ανταλλάξει απόψεις και γνώμες, καθότι θα πρέπει να παρακολουθεί ταυτόχρονα πολλά fora.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με τον Χαρη..

 

Προσωπικα δεν βρισκω κανενα οφελος στο να δημιουργηθει ενα δευτερο φορουμ.. Αν ο σκοπος του ειναι η ενημερωση των τεχνολογικης εκπαιδευσης αποφοιτων για τα δικαιωματα τους τοτε θα μπορουσε πολυ ευκολα να δημιουργηθει και εδω μια κοινοτητα που να επικεντρωνει σε αυτο το αντικειμενο.. Αλλα ειναι σιγουρο οτι η υπαρξη πολλων διαφορετικων χωρων μηχανικων καθε ειδους, οδηγει αργα ή γρηγορα στην καταρευση καποιων ή και ολων..

 

Αλλωστε οσο καιρο παρακολουθω το φορουμ αυτο, οι τεχνολογοι εχουν ισοτιμη φωνη και αποψη, και πολλες φορες εχουν προσφερει χρησιμοτατες πληροφοριες στο συνολο..

Link to comment
Share on other sites

το michanikos.gr δε λεει για ΠΕ και ΤΕ ειναι μηχανικος.gr και εχει και ειδικοτητες(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) αποκλειστικα για ΤΕ.

 

το νοημα του φορουμ ειναι να συζητας προβληματα, να λυνεις αποριες, να δινεις και να δεχεσαι συμβουλες...Παντως εγω εδω μεσα δεν αισθανομαι παρισακτος...

 

τωρα να χωριστουμε το θεωρω ανουσιο...οσο για το νεο φορουμ..καλη επιτυχια!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.