Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκύκλιος με διευκρινήσεις για τις αρμοδιότητες των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής • Ορθή επανάληψη


Recommended Posts

Εγκύκλιος με διευκρινήσεις για τις αρμοδιότητες των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής • Ορθή επανάληψη

 

https://www.b2green.gr/el/post/81337/egkyklios-me-diefkriniseis-gia-tis-armodiotites-ton-symvoulion-architektonikis-orthi-epanalipsi

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Το βαθύ κράτος σε εκδικείται πάντα με τα μέσα που το χτυπάς ... απορώ με τα υπουργεία που βγάζουν τέτοια χαρτιά, απορώ με το ΤΕΕ και τον ΣΑΔΑΣ που εξακολουθούν να συμμετέχουν στον εξευτελισμό των συλλογικών οργάνων, απορώ γιατί δεν επεμβαίνουν εισαγγελείς, απορώ ...

 

Προτείνω τα ΣΑ να αντικατασταθούν με λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε πόλη και χωριό, κατά προτίμηση σε πλατείες με τουλάχιστον τρεις ιστούς, που θα συνεδριάζουν καθημερινά.

Ελλείψει αρχιτεκτόνων, χρέη μελών του συμβουλίου μπορούν να ασκήσουν αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, επιφανείς πολίτες ή ακόμη και οι τοπικοί ρουφιάνοι. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην είναι μηχανικοί.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή,

Αν το ακίνητο βρίσκεται σε ιστορικό τόπο π.χ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  και θέλει το ιδιοκτήτης να τοποθετήσει μια γλάστρα στο μπαλκόνι του, (Ν4495/13 αρθρ 30§1ια) πρέπει να πάρει έγκριση από το ΣΑ σύμφωνα με την εγκύκλιο ΥΠΕΝ/∆ΕΣΕ∆Π/48772/527 ; Καλά κατάλαβα;  :blink:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.