Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΕΜ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΘΑΝΑΤΟΥ


nenulita

Recommended Posts

Πρόκειται για Οικοδομική Άδεια της οποίας ο επιβλέπων μηχανικός έχει πεθάνει χωρίς έχει πληρωθεί αμοιβή του και αντίστοιχα και το ΦΕΜ.

Προκειμένου να κλείσει οριστικά η άδεια η πολεοδομία μεταξύ άλλων ζητάει βεβαίωση από την εφορία στην οποία υπαγόταν ο μηχανικός ότι δεν έχει καταβληθεί ο προκαταβλητέος φόρος. Η εφορία (Κιλκίς) ζήτησε ΥΔ ιδιοκτήτη πως οι εργασίες αποπερατώθηκαν μετά το θάνατό του και ότι δεν εχει πληρωθεί η αμοιβή όσο ζούσε και κατόπιν αίτησης του κληρονόμου έδωσε βεβαίωση....πέρυσι (Αύγουστος 2019). Εφέτος, λοιπόν, στην ίδια εφορία για άλλο έργο του ιδίου μηχανικού με τα ίδια δικαιολογητικά ΔΕΝ δίνει την βεβαίωση και μάλιστα ισχυρίζονται πως και η περσινή βεβαίωση δεν έπρεπε να δοθεί !!

Διότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι πως ΔΕΝ πληρώθηκε το ΦΕΜ. "και αν πληρώθηκε η αμοιβή και έχει καταβάλει ΦΕΜ χειρόγραφα, δεν το ξέρουμε" απάντησή τους.....

Εννοείται ζήτησα γραπτή απάντηση και τωρα αναμένω. Ο θανών είναι ο πατέρας μου...ξέρω πως θα προκύψουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Υπάρχει σωτηρία;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.