Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

βεβαίωση Τσμέδε που να αναγράφεται το προστατευόμενο μέλος (τέκνο)


tzitzikas

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Η σύζυγός μου μου ζήτησε να τις δώσω βεβαίωση Τσμεδε όπου να φαίνεται οτι το παιδί μας είναι προστατευόμενό μου μέλος στο Τσμέδε για χρήση στον ΟΑΕΔ για αίτηση επιδόματος ανεργίας. Στη σελίδα του Τσμεδε https://www.tsmede.gr (αν και δεν βρήκα σχετική βεβαίωση) πατώντας στο <<Βεβαίωση Ασφάλισης μηχανικού>> μου αναφέρει οτιΛόγω αλλαγής της νομοθεσίας (άρθρο 20 του Ν.4488/2017) οι βεβαιώσεις δεν εκδίδονται πλέον ηλεκτρονικά αλλά μόνο από την υπηρεσία κατόπιν υποβολής αίτησης του ενδιαφερομένου στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Συντάξεων και  Ασφάλισης (ημιόροφος).

Θα πρέπει να πάω απο το Τσμέδε απο κοντά (είμαι Θεσσαλονίκη) για να την εκδώσω  ή μπορώ να πάρω τέτοια βεβαίωση ηλεκτρονικά με κάποιο τρόπο ή μέσω του ΕΦΚα και λόγω κορονοιού αν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη? Και τι νόμος είναι αυτός που αντι να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω? (ρητορικό το ερώτημα 😒). Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.