Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φρεάτιο αποχέτευσης μέσα σε ιδιωτική αποθήκη


georgesa

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

το σπίτι μου έχει υπόγεια αποθήκη η οποία όμως μέσα έχει ένα φρεάτιο αποχέτευσης. Επειδή κάποιες φορές στο παρελθόν έχει πλυμμηρίσει με αποτέλεσμα να γεμίσει η αποθήκη μου όμβρια(κ όχι μόνο, καθώς βγαίνουν  κάτω από την πόρτα της αποθήκης μου σε όλη την αποθήκη), πλέον δεν την χρησιμοποιώ κ την έχω πάντα ανοιχτή ώστε να υπάρχει έυκολη πρόσβαση στο φρεάτιο σε τέτοια περίπτωση. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει λύση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά την αποθήκη μου.

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, georgesa said:

..... Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει λύση...

Υδραυλικό έμπειρο κάλεσες?

 

Όταν καλέσεις τσέκ διαδικασία και κόστος για τροποποίηση να μη υπάρχει το φρεάτιο στην αποθήκη σου αλλά σε κοινόχρηστο χώρο.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έχω καλέσει κάποιον γτ δεν έχω κάποιον που να εμπιστεύομαι, είπα να πάρω πρώτα μια άποψη μέχρι να βρω κάποιον. Επίσης, ξέρει κάποιος αν το κόστος αυτής της διαδικασίας βαραίνει εμένα ή μπαίνει στα κοινόχρηστα της πολυκατοικία εφόσον είναι κοινόχρηστο φρεάτιο?

Ευχαριστώ κ πάλι

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, georgesa said:

Επίσης, ξέρει κάποιος αν το κόστος αυτής της διαδικασίας βαραίνει εμένα ή μπαίνει στα κοινόχρηστα της πολυκατοικία εφόσον είναι κοινόχρηστο φρεάτιο?

Δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει εύκολα αυτό το ερώτημα. 

Να προβλέπεται από οικοδομικής αδείας, ανοιχτό φρεάτιο περισυλλογής ομβρίων μέσα σε ιδιόκτητο χώρο, δεν υπάρχει περίπτωση. Οπότε:

α) Αποφασίσατε εκ των υστέρων να φέρετε κάποιον "μαστροχαλαστή" να κατασκευάσει ένα δεύτερο βοηθητικό δίκτυο ομβρίων, εκτός από αυτό που προέβλεπε η αρχική πολεοδομικά άδεια.

β) Υπήρχε το δίκτυο με το φρεάτιο περισυλλογής σε αυτό το σημείο που ήταν κάποιος κοινόχρηστος χώρος, και κάνατε εκεί εκ' εκ των υστέρων ιδιόκτητες αποθήκες.

γ) Αν έγινε το πρώτο, εσύ συναίνεσες σε αυτό;  

 

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, γτ αυτό το σπίτι ήταν της γιαγιάς μου κ σε εμένα ήρθε όπως είναι. Αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω. Γενικά αυτή η αποθήκη ένα μπλέξιμο είναι, αλλά επειδή είναι μικρό το σπίτι, θα βόλευε πολύ να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω..

Link to comment
Share on other sites

Λύση τεχνική, βρίσκεται με αυτοψία (και όχι τηλεδιάγνωση) έμπειρου υδραυλικού ή μηχανολόγου.

Λύση οικονομική βρίσκεται με συζήτηση με τους συνιδιοκτήτες και ίσως με δικηγόρο (αν απαιτείται).

 

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.