Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ανω των 10 Ετών το 88% των Ι.Χ. στους Δρόμους της Ελλάδας


Engineer

Recommended Posts

Οι Τούρκοι είχαν όμως το πλεονέκτημα θέσης, εγγύτερα στη Ρωσία. Και οι Γερμανοί εξ άλλου, λόγω της θέσης τους είχαν στηριχτεί να αναπτύξουν τόση αμυντική βιομηχανία. Έχε υπόψη ότι όλα τα ΝΑΤΟ standard συστήματα είναι στην ουσία παραλλαγές του ίδιου σχεδίου και όλοι όσοι τα παράγουν/χρησιμοποιούν δε λειτουργούν αυτόνομα μεταξύ τους.

Το ζήτημα της θωράκισης του Α4 δεν ήταν αποσπασματικό, είχε σχεδιαστεί λάθος, αλλιώς δε θα έβγαινε νέο μοντέλο. Προηγουμένως επίσης λέγαμε ότι έπρεπε να χουμε και μεις αμυντική βιομηχανία. Τώρα λες ότι κακώς είχαμε. Και έπρεπε κάπως να δουλέψει κι αυτή..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως  ξεφυγε  το  θεμα  από  τα  ρυπογονα  αυτοκίνητα  σε  ειδικα

εξοπλιστικα  προγράμματα  πραγματικα  είναι  ανεξηγητο  ,  το  θεμα  είναι  ότι  δεν  δυναται  να  

αναπτυχθεί   βιομηχανια  στην ελλαδα  για  πολλους  λογους .  ο  εκφυλισμος  ηδη  βρισκεται 

σε  προχωρημενο  σταδιο  και  θα  πρεπει  να  περιμενουμε  παραδομενοι  τα  εκθαμπτωτικα  

αποτελέσματα  της  στασης  που  κρατησαμε  τις  4  προηγούμενες  δεκαετιες . ελπιζω  απλως 

σε  οσο  το  δυνατον   λιγοτερες  απώλειες. Την  καταλληλη  στιγμη  ο  ισχυρος  θα  χτυπησει  τον  αδυνατο

είναι  νομος  της  φυσης. παντως ηδη  το  συστημα  στην  ελλαδα  δημιουργει  κοινωνικες  ανοσοτητες

στελνοντας  τα  χρηματα  από  την  δικη  μας  φορολογια  σε  ατομα  που  θα  παιξουν και  παιζουν   τον  ρολο  του  δουρειου  ιππου.

Εχουν ηδη στειλει    500  χιλιαδες  στο  εξωτερικο    αντικαθιστώντας  τους  με  ξενους  υπηκόους.  πραγματικα  είναι 

να  απορει  κανεις  πως  αυτό  το  κρατος  στέκεται  ακομα  και  εάν  στέκεται  για  ποσο  ακομα .  

 

Link to comment
Share on other sites

σε προηγούμενα ποστ δίνεται η σχέση αυτών των ζητημάτων με το θέμα. έχει να κάνει με την έννοια της παλαιότητας και της διάρκειας ζωής των προϊόντων ευρύτερα.

όσο για τη βιομηχανία δεν αρκεί απλά η ύπαρξή της. κι αυτή που είχαμε μπορεί να μην ήταν αυτή που έπρεπε να είναι - γι' αυτό δε στέριωσε..

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, georgios_m said:

Οι Τούρκοι είχαν όμως το πλεονέκτημα θέσης, εγγύτερα στη Ρωσία. Και οι Γερμανοί εξ άλλου, λόγω της θέσης τους είχαν στηριχτεί να αναπτύξουν τόση αμυντική βιομηχανία. Έχε υπόψη ότι όλα τα ΝΑΤΟ standard συστήματα είναι στην ουσία παραλλαγές του ίδιου σχεδίου και όλοι όσοι τα παράγουν/χρησιμοποιούν δε λειτουργούν αυτόνομα μεταξύ τους.

"... όλοι όσοι τα παράγουν/χρησιμοποιούν δε λειτουργούν..."...???? 

Πρόσεξε λίγο την σύνταξη σου,  γιατί κουράζεις πολύ  να σε καταλάβουμε,...

Το "λειτουργούν"  συντακτικά πάει ως ρήμα με  υποκείμενο  το "όλοι όσοι", ...

όμως το "αυτόνομα μεταξύ τους" μοιάζει να το εννοείς  για τα " ΝΑΤΟ standard συστήματα" και όχι γι αυτούς που  παράγουν.....

χώρια που το "δε", όπως το έχεις, ΔΕΝ  ξεχωρίζει ανάμεσα από το μόριο "δε=δεν"  και  τον σύνδεσμο "δε".

Αναγνωρίζω πάντως πως είναι δύσκολο να  ..... υποδεικνύεις σε κάποιον να έχει υπ΄όψη του κάτι ....

χωρίς εσύ να μπορείς να εκφραστείς.....

Το ζήτημα της θωράκισης του Α4 δεν ήταν αποσπασματικό, είχε σχεδιαστεί λάθος, αλλιώς δε θα έβγαινε νέο μοντέλο. Προηγουμένως επίσης λέγαμε ότι έπρεπε να χουμε και μεις αμυντική βιομηχανία. Τώρα λες ότι κακώς είχαμε. Και έπρεπε κάπως να δουλέψει κι αυτή..   (!!!!!)

Λοιπόν ή προβοκάρεις την συζήτηση, όπως και από άλλοτε το έχεις αποδείξει αυτό,  διαστρεβλώνοντας και ανακατασκευάζοντας τα λόγια των άλλων, ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις....!!!

Προτίμα καλύτερα να καταθέτεις τυχόν στοιχεία σου και  απόψεις σου, χωρίς απαραίτητα να προσκολλάς με αρνητική προδιάθεση ή αντίληψη σε σχόλια άλλων.....

loser, 

πράγματι κι ακόμη παραπέρα,...!

αφού η θλιβερή και αναίσχυντη αντικατάσταση που κάνουν στον πληθυσμό μας είναι και σε αναλογία 1:4 εις βάρος μας ποσοτικά (2εκ. υπολογίζονται οι  απανταχού προσερχόμενοι "κυνηγημένοι"  ), όσο δε για το ποιοτικά , εκεί το πράγμα ξεφεύγει στο αβυσσαλέο χάος (φέυγουν διπλωματούχοι, μεταπτυχιακοί, ντοκτοράδες, εξειδικευμένοι επαγγελματίες ανωτάτης βαθμίδας εκπαίδευσης  και έρχονται επιδοτούμενοι ανειδίκευτοι με όνειρο -στη καλύτερη- ένα μαγαζάκι  ρασταφάρι -περούκες- χαιμαλιά - ναργιλέδες και στη χειρότερη τη σύσταση εγκληματικών συμμοριών όπως αυτή των 135 Αλγερινών κ.λ.π που τις προάλλες εξαρθρώθηκε μας είπανε στο κέντρο της Αθήνας...  

Και ξέρουμε βέβαια ότι η Δημοκρατία βασίζεται στην εξουσία της πλειοψηφίας και όταν κάποιοι δόλιοι (δοσύλογοι, προδότες)  αλλάζουν την σύσταση του πληθυσμού = εκλογικού σώματος,  καταλαβαίνουμε ακολούθως πόσο "δημοκρατικά " και "νόμιμα" θα είμαστε σε λίγο υποχρεωμένοι να δεχόμαστε τις ριζικές αλλαγές που θα μας επιβάλουν οι Ελληνοποιημένοι πολλοί.......!!!!!

Ναι ,  ξέρω,  off topic  αλλά για τον τόπο μας ....!

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

το "λειτουργούν" έχει όντως υποκείμενο το "όλοι όσοι".

γιατί φουντώνεις έτσι; η πληροφορία που σχολίασα δεν αμφισβητεί την ουσία των τοποθετήσεών σου.

 

Edited by georgios_m
Link to comment
Share on other sites

   Το "δε" ή "δεν" , το "τι λειτουργεί αυτόνομα " ή δεν "λειτουργεί αυτόνομα"  δεν έχει ξεκαθαριστεί και εκ φύσεως προσωπικά δεν μπορώ τα συγκεχυμένα, τα  θολά, τ΄αστήριχτα, επίσης κάποια που "στηρίζονται"  στο "νομίζω" ή "δεν νομίζω".  Επ΄ευκαιρία γενικώς σε νήματα διαβάζω απαντήσεις  που προτάσσονται με το "νομίζω" ή το "δεν νομίζω".  Αυτά είναι κατά την γνώμη μου άκυρα και τζάμπα γεμίζουν ένα site,  ειδικώς αν ο ερωτών  πρέπει να στηριχτεί υπεύθυνα σε μία επιλογή.  Εγώ είμαι του ή  "έχω στοιχεία για κάτι και το στηρίζω",  ή  "δεν έχω και ψάχνω ή περιμένω".   Πάντως μη τα πάρεις στραβά κι αυτά ως "φουντωσιές"........

Επ΄ευκαιρία να σου επεξηγήσω το αντιφατικό που θεώρησες τάχα στα λεγόμενα μου περί της αμυντικής βιομηχανίας και είπες:  "Τώρα λες ότι κακώς είχαμε. Και έπρεπε κάπως να δουλέψει κι αυτή..   "

>Μεταξύ του  "αγοράζω ακριβά"  ή  του " κατασκευάζω-ανακατασκευάζω-συμπαράγω"  σαφώς προτιμώ το δεύτερο.

>Μεταξύ του "μου χαρίζουν κάποια καλύτερα από πολλά που έχω" και του "τα κατασκευάζω-ανακατασκευάζω-συμπαράγω" σαφώς προτιμώ το πρώτο

>Και κυρίαρχα, μεταξύ του "μου χαρίζουν κάποια καλύτερα από πολλά που έχω"  και του  " άστε θα αγοράσουμε  κάποια καινούργια"    σαφώς προτιμώ το πρώτο .....

Θεωρώ δε σκόπιμο να μη εκτροχιαστούμε άλλο εκτός θέματος....

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

Μήπως, λέω μήπως, η συζήτηση για άρματα μάχης και πολεμικό εξοπλισμό να πάει σε άλλο νήμα; Άλλο είναι ένα post και άλλο να αλλάζει ο χαρακτήρας του νήματος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν αφορά πολεμικό εξοπλισμό η συζήτηση. Αφορά γενικώς την πολιτική συντήρησης και αντικατάστασης ενός οποιουδήποτε προϊόντος, αυτοκινήτου εν προκειμένω.

> Αυτό πάντως με τα χαρισμένα άρματα είναι λίγο μύθος. Μπορεί να είναι τσαμπέ το αρχικό όχημα, αλλά συνήθως δε στο δίνουν λειτουργικό και μπαίνεις σε έξοδα, συν τη συντήρηση που θα ακολουθήσει. Έγιναν τεχνο-οικονομικές μελέτες για όλα αυτά. Οι ίδιες που ισχύουν και στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Πχ κάτι μεγάλου κυβισμού πολυτελή αυτοκίνητα και τζάμπα να στα δώσουν σου έρχεται ακριβότερα από το να αγοράσεις ένα καινούριο πιο μετριοπαθές όμως.

 

Link to comment
Share on other sites

Το τελείως τσάμπα plug and play  εννοείται ότι δεν υπάρχει......!!!!

και όπως έλεγε ο περίφημος:.....

image.thumb.png.38af513c82c0317e33c1446d6b00f5df.png

.................

Και μόνο το κόστος βαφής με τα Ελληνικά χρώματα είναι >0.

Η πρόσφατη "τζάμπα" προμήθεια με μεταχειρισμένα 70 Αμερικανικά ελικόπτερα OH-58D Kiowa Warrior με το συμβολικό  κόστος των 44 εκ. δολαρίων,  στοίχισε όσο περίπου κοστίζει ένα ΑΗ-64  γιατί το ποσό αφορούσε μόνο στην αποσυναρμολόγηση, μεταφορά τους και επανασυναρμολόγηση εδώ + εκπαίδευση.

Ε..! αυτό το λες  τσάμπα....!!!  ακόμη και που, ως υπολογίζεται,  επιχειρησιακά πλήρως αξιόμαχα θα είναι τα 36, ενώ από τα υπόλοιπα θα έχουμε πλήθος ανταλλακτικών.....

Στην Αεροπορία Στρατού πάντως έχουν γιορτή για αυτά .......!!

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

19 ώρες πριν, loser said:

Εχουν ηδη στειλει    500  χιλιαδες  στο  εξωτερικο    αντικαθιστώντας  τους  με  ξενους  υπηκόους.  πραγματικα  είναι να  απορει  κανεις  πως  αυτό  το  κρατος  στέκεται  ακομα  και  εάν  στέκεται  για  ποσο  ακομα .  

Οι ευθύνες δεν είναι τόσο απλές. Πολλοί από αυτούς τους 500 χιλιάδες έφυγαν με χρήμα που μάζεψαν από τη φούσκα του χρέους της χώρας. Ας μη βγάζουμε άγιους όλους τους Έλληνες ή όλους τους Έλληνες με προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.