Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανω των 10 Ετών το 88% των Ι.Χ. στους Δρόμους της Ελλάδας


Engineer

Recommended Posts

   Απορώ πως μετά και από τόσες μέρες που έχουν περάσει δεν έχεις βγει να ξεδιαλύνεις αυτή τη Γκεμπελίστικη λάσπη  που έχεις αφήσει για Έλληνες επιστήμονες που αναγκάστηκαν σε μετανάστευση . Στο περιβάλλον μου γνωρίζω γιατρούς (κι από δημόσιο νοσοκομείο και ψυχολόγο από ίδρυμα για παιδιά ΑΜΕΑ) και μηχανικούς και κομπιουτερά από το anti-hacking team τράπεζας που  έχουν φύγει έξω να βρουν ως εργαζόμενοι μία επάξια απασχόληση.

Αυτοί όμως και οι οικογένειές τους  που  κατά κύριο λόγο πλούτισαν  από τη φούσκα του χρέους με τα cds και όλα τα άυλα τραπεζικά υποπροϊόντα ως εκ φύσεως εσώψυχα άυλοι και αγιογδύτες (μιάς και μιλάς για αγίους)  ήσαν κάποιοι  με την εσωτερική πληροφόρηση ή την χειραγωγική πολιτική δυνατότητα (λέγε με παιντί... λέγε με Γιάννο... κ.λ.π) και πάντα μπαινοβγαίνουν στην χώρα ως "internationals" ή και πρόσφατα στην φυλακή......  

  Ακόμη και σουπερμαρκετάδες που έριξαν "κανόνι",  αφήσαν απλήρωτους υπαλλήλους και προμηθευτές και πήγαν π.χ στην  Βουλγαρία με νέο πρόσωπο, έστω κι αν είχαν ένα πτυχίο , δεν συγκαταλέγονται στους επιστήμονες μετανάστες....

 Αντί να δεις την τραγικότητα της φυγής της πνευματικής ελίτ του τόπου και την αντικατάσταση της από τετραπλάσια πλέμπα μεθοδευμένα επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης, ρίχνεις αοριστόλογες λάσπες να θολώσει η πραγματικότητα.....

Μη μας θυμίζεις εκείνου το:  «Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος πάντα κάτι μένει» ......

 

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάλι σε μένα κάνει προσωπική επίθεση; Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά του με την αποφυγή της απόλυτης ισοπέδωσης των πάντων σε "Άγιους Έλληνες" και "Σατανικούς Ξένους" αφού αυτά τα πράγματα έπρεπε να είναι ξεκαθαρισμένα και από παιδιά.

Προσωπικά θα τον αγνοώ από τώρα αλλά παρακαλώ τη διεύθυνση να κάνει κάτι για τις προσωπικές επιθέσεις τύπου "είσαι Γκέμπελς".

Link to comment
Share on other sites

Οι "Άγιοι Έλληνες" και οι "Σατανικοί ξένοι" βρίσκονται ως προφάσεις ΜΟΝΟΝ στα λόγια σου (όχι στα δικά μου) και στα  παραμύθια που σου διάβαζαν και σου διαβάζουν ακόμα.....!    Αυτές οι επαγωγές περί τάχα απόλυτης ισοπέδωσης είναι το καταφύγιο αυτών που σκόπιμα θέλουν να παραγνωρίζουν την τραγική αλήθεια που περιέγραψα (και αν την κατάλαβες βέβαια...)

Για να στο πω αλλιώς και στην επιχειρηματική αντίληψη και ορολογία βάσει των οποίων όλα έχουν νεοφιλελέ-στρατευτεί πλέον,  αν οι ιθύνοντες  ελέγχοντο ως managers του human recources της χώρας, θα έπρεπε να έχουν απολυθεί έως μακράν εξοστρακιστεί...!

Τ΄άλλα συνέχισε να τα λες μήπως και θολώσεις ακόμη την εικόνα γι αυτούς που ούτως ή άλλως βλέπουν μέχρι τη μύτη τους.

Be my guest....!

Υ.Γ

Όσο για το "είσαι Γκέμπελς"  (!!!) ....που παραπονέθηκες ή που ονειρεύτηκες  ,....

μπορεί η λάσπη σου να είναι Γκαιμπελίστικη, αλλά κάθε τέτοια σου προσπάθεια δεν σε εξισώνει  δα και με ένα τόσο τραγικά δημοφιλές ιστορικό πρόσωπο,  ίσως χρειάζεσαι πολλή προσπάθεια ακόμη...!

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.