Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τριγωνισμός με HEPOS


Recommended Posts

53 λεπτά πριν, nbr said:

...που εμείς αν γνωρίζουμε απαντάμε η όχι. Το άρθρο των καλών συν. Και φίλων , το σχετικό με το "hepos" δεν ήταν φυςικα η απάντηση στο θεμα.

....

Το δεδομένα τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό είναι ότι στα ζητήματα με Μετρήσεις, τι και πως κλπ. στις Τοπογραφικές εργασίες τον Α – Ω λόγο τον έχουν οι συνάδερφοι Τοπογράφοι….

Ειδικά Τοπογράφοι με μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά στον Δημόσιο διάλογο όταν γράφουν κάτι που με ενδιαφέρει θα δώσω την μέγιστη βαρύτητα.

Στην τελική αυτό σπούδασαν στο >90% των σπουδών τους, σ αυτό εντρυφούν σε >90% όλης της επαγγελματικής τους διαδρομής και συχνά πυκνά είναι τεράστιας αξίας αυτή η διαδρομή.

Τώρα σε ζητήματα γραφειοκρατικά, χωροταξικά, αξιοποιήσεις γης, περιβαλλοντικά κλπ.…. τα όποια ναι μεν συχνά πυκνά θα πρέπει να γίνει  και η τοπογραφική αποτύπωση ώστε να λειτουργεί ως βάση ή ως υπόβαθρο κλπ. κλπ. σίγουρα εμπλεκόμαστε και αρκετές άλλες ειδικότητες….

Link to comment
Share on other sites

 

2 ώρες πριν, peresiadis said:

Δυστυχώς ακόμη κι οι συντονιστές θίγοναι λόγω συντεχνιακού συμφέροντος.

Αντί να δουν ποιοι απαντάνε στο φόρουμ επί παντός επιστητού, λεονταρίζουν εναντίον ενός μέλους.

Ορίστε κύριοι, διαγράψτε με και φυσικά διαγράψτε και τα μηνύματα που εκφράζουν κριτική στους συντονιστές-πάπες...

Απλά θλιβερό.

Σας προτρέπω να με διαγράψετε. 

Να απαντάς-σχολιάζεις στο θέμα και να αφήσεις τις ειρωνείες προς άλλες ειδικότητες ή άλλους συναδέλφους οι οποίοι ασκούν νομίμως τα επαγγελματικά τους δικαιώματα βάσει των νόμων του ελληνικού κράτους στο οποίο ζεις και εργάζεσαι, εκτός και αν δεν εργάζεσαι στην Ελλάδα οπότε αγνόησε το μήνυμα αυτό. Σε ειδοποιώ για τελευταία φορά. Άλλαξε ρότα στον τρόπο που εκφράζεσαι και φρόντισε να  επανέλθεις στο σωστό και δημιουργικό διάλογο. Ένα νέο μέλος με μόλις 28 δημοσιεύσεις στο φόρουμ θα περιμέναμε να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά εδώ. Δεν σε αποβάλλω διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός. Όμως δεν θα ήθελα να μου δώσεις αυτή την μοναδική επιλογή να το κάνω. Τελευταία προειδοποίηση και σε ενημερώνω προτρέποντάς σε να διαβάσεις ξανά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ διαπιστώνοντας ποιους κανόνες παραβιάζεις.

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, peresiadis said:

β. ο curzondax έχει γράψει ένα σωρό ανακρίβειες σε πόσα θέματα...Οι συντονιστές -γνώστες υποτιθεται τον αφήνουν να παραπλανεί.

Σε συμφέρει να μετριάσεις τις προσωπικές επιθέσεις διότι προδίδουν εμπάθεια. Χώρος συζήτησης είναι και όχι λίστα βεβαιώσεων.

Είναι εμφανές ότι επιθυμείς την αφαίρεση δικαιωμάτων από άλλα Διπλώματα οπότε είναι υποκριτικό να κατηγορείς για συντεχνία.

Edited by curzondax
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα κλειδώνει μέχρι να το δει και να αποφασίσει ο αρμόδιος συντονιστής και κρίνει αν πρέπει να γίνει σκούπισμα τα οφφ τόπικ.

Έχει εξελιχθεί σε ζήτημα αντιπαράθεσης περί επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Για όποιον συνάδερφο έχει κρίσεις για ενέργειες συντονιστών να επικοινωνήσει με Π.Μ. με την Διαχείριση και να μη γράφει οφφ τόπικ επ αυτού στα θέματα ή υπάρχει και θέμα στο προτάσεις παρατηρήσεις για το Michanikos να τα διατυπώσει εκεί το όποιο ζήτημα του

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.