Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απογραφή Οικοδομοτεχνικού έργου Π.Ε.Μεσσηνίας


Recommended Posts

Καλησπέρα, 

για εργασίες μικρών επισκευών έκανα αίτηση με Πίνακα 3 στον ΕΦΚΑ Καλαμάτας στις 17/6. Μου είπαν την ημέρα εκείνη πως έχει πέσει το σύστημα απογραφών και δεν θα μπορέσω να πάρω κωδικούς εκείνη την μέρα. Έχει περάσει κοντά ένας μήνας και δεν έχουν ενημερώσει ούτε εμένα, ούτε τον ιδιοκτήτη για τους κωδικούς  ώστε να αρχίσουμε εργασίες. Έχω πάρει 4 φορές τηλέφωνο και μου λένε πως το πρόβλημα συνεχίζει. Μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν ξέρω πως να το κυνηγήσω γιατί τώρα εξοικειώνομαι με τα πράγματα. Είναι κανένας από Ν.Μεσσηνίας που να ασχολείται και να κάνει εργασίες; Μου φαίνεται περίεργο που ένα μήνα τώρα δεν μπορούν να κάνουν καμία απολύτως απογραφή. 

Εν τω μεταξύ, δεν μου απαντάνε υπευθύνως αν μπορώ να ξεκινήσω εργασίες. Τι τους νοιάζει θα μου πείτε....΄Oποιος έχει κάποια άποψη από ΕΦΚΑ καλαμάτας παρακαλώ να επικοινωνήσει

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.