Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος Ταφής Απορριμάτων


Recommended Posts

"Η «ώρα της αλήθειας» για τα δημοτικά τέλη καθαριότητας, την ανακύκλωση και την ορθολογική διαχείριση  και αξιοποίηση των απορριμμάτων έρχεται με την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει, αρχής γενομένης από το 2021, τέλος ταφής απορριμμάτων ύψους 15 ευρώ ανά τόνο."

αποσπασμα

Η απόφαση αυτή σημαίνει πρακτικά ότι όσοι Δήμοι εξακολουθούν να διοχετεύουν τον μεγαλύτερο όγκο των απορριμμάτων σε χωματερές, αντί για μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων, θα επιβαρύνονται με το τέλος ταφής που θα μετακυλίεται στους δημότες, μέσω των τελών που εισπράττονται, όπως είναι γνωστό, με τους λογαριασμούς ρεύματος. Αντίθετα, όσοι εμφανίζουν υψηλές επιδόσεις στην ανακύκλωση – αξιοποίηση των απορριμμάτων θα έχουν πρόσθετο οικονομικό όφελος.

 

Και γιατι να πληρωνουν οι Δημότες  την ανικανοτητα του καθε Δημαρχου και να μην ευθυνεται προσωπικα αυτός μετα του Δημοτικού Συμβουλίου????

 

πηγη

https://ecopress.gr/ypen-etsi-tha-efarmostei-to-telos-tafis-aporrimmaton-stous-dimous/

 

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.