Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

"Τσιγαρίλα" στο υπνοδωμάτιο μας από το διπλανό διαμέρισμα


DanaeL

Recommended Posts

Καλησπέρα,

πριν από 2 χρόνια ανακαινίσαμε το νέο μας διαμέρισμα. Φτιάξαμε ένα υπέροχο master bedroom και πλέον απλά κοιμόμαστε σε ένα δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο μιας κ το master bedroom των ονείρων μας απλά μυρίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τσιγαρίλα από τους διπλανούς. Αυτό συμβαίνει με κλειστά παράθυρα κ κλειστά πατζουρια. Έχουμε εξαντλήσει κάθε λογική ιδέα για το πως μπορεί αυτό να συμβαίνει (η κρεβατοκάμαρα είναι μεσοτοιχία με τους διπλανούς κ οι διπλανοί κάθε άλλο από συνεργάσιμοι είναι....Έχουμε πλέον απελπιστεί! Ο τοίχος που συνορεύει με τους δίπλα που είναι όντως καπνιστές έχει μπροστά μια γυψοσανίδα με φώτα που λειτουργεί ως προσκεφάλι του κρεβατιού. Κατά τα άλλα παρκέ και τοίχοι μπετόν. 
Έχει τύχει σε κάποιον ή μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως γίνεται αυτό;;; 
Τη βοήθεια σας γιατί έχουμε πλέον απογοητευτεί που μετά από τόσα χρήματα κ δουλειά δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το σπίτι μας....

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας

Η λύση είναι να φτιάξετε νέο τοίχο από την πλευρά της δικής σας ιδιοκτησίας. Ο τοίχος δεν πρέπει να έχει κανένα απολύτως άνοιγμα, ούτε καν πρίζες. Αν θέλετε ανοίγματα για φωτιστικά ή πριζοδιακοπτες, τότε θα βάλετε μια επιπλέον στρώση μετά τη στεγανη. Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση γυψοσανίδα ή τσιμεντοσανιδα, με ενδιάμεσο υλικό τύπου πετροβάμβακα/υαλοβάμβακα/whatever. Θα χάσετε 8-12 εκατοστά πλάτους ωφέλιμης επιφανειας, αλλά θα κερδίσετε ανακούφιση στα οσφρητικα σας ερεθίσματα. Το συνολικό σας κόστος για την επέμβαση θα είναι κάτω από 500€, δηλαδή το 1/3 του ατομικού ετήσιου κόστους για αγορά τσιγάρων αν ξεκινήσετε να καπνίζετε. Νομίζω ότι είναι καλό deal.

 

Καλή συνεχεια

Edited by [email protected]
  • Like 2
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

ΧΑΧΑ Σας ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα για την απάντηση. Για κάποιο λόγο δεν έλαβα μεηλ και την είδα τώρα....4 χρόνια μετά και αφού πουλήσαμε το σπίτι και έχουμε νέα θέματα με το καινούριο......

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.