Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταμέτρηση ιδιωτικού υδρόμετρου .


Markos Vardas

Recommended Posts

Καλησπέρα σας . είμαι αδειούχος υδραυλικός και έχω μια πελάτισσα οι οποία διατηρεί 5 διαμερίσματα προς ενοικίαση. Όλα αυτά τροφοδοτούνταν από 1 υδρόμετρο του δήμου.  Πρόσφατα, ο ένας ενοικιαστής άρχισε να φυτεύει διάφορα κηπευτικά στην άυλη του με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση νερού. Η ιδιοκτήτρια θέλησε και της τοποθέτησα ένα δικό της υδρόμετρο στην παροχή του σπιτιού του για να βλέπει τη καταναλώνει ο ίδιος , όμως επειδή είναι κλιμακωτή η χρέωση και από το να του χρεώσει για παράδειγμα τα κυβικά που κατανάλωσε, θέλει να βρούμε πως να πληρώσει και την αύξηση της βαθμίδας που κάνει για να μην κλέβει τους άλλους ενοίκους.  Υπάρχει κάποιος τρόπος να το υπολογίσουμε αυτό ; 

Edited by Pavlos33
έγινε διόρθωση ορθογραφίας και σημείων στίξης στο κείμενο (βλ. κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ)
Link to comment
Share on other sites

Θα πρότεινα να βάλεις ένα τέτοιο υδρόμετρο σε κάθε διαμέρισμα και να πληρώνει ο καθένας ανάλογα με τα κυβικά του, με τιμή μονάδας πρώτης βαθμίδας. Όποιος ευθύνεται για την αύξηση της βαθμίδας να πληρώνει όλο το υπόλοιπο ποσό που γράφει ο λογαριασμός.

Να μπει επίσημο υδρόμετρο της εταιρείας σε κάθε διαμέρισμα δε γίνεται; Και να στέλνει στον καθένα το δικό του λογαριασμό χωρίς να γίνονται μοιρασιές και ρεφενέδες.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λες και βεβεα γίνεται , εχω αφησει κεντρικο κολεκτερ και οποτε χρειαστει μπορουν να τοποθετηθουν ξεχωριστα ομως δεν θελει η ιδιοκτητρια λογο των παγιων λεει και η αιτηση με το υδρομετρο μου ειπε της ζήτησαν 120 ευρώ .. και δικα της θα μπορουσαι να βαλει αλλα ... καταλαβενεις για μενα το μονο ευκολο ... 

Link to comment
Share on other sites

Ε αφού έχετε μόνο 2 υδρόμετρα, το γενικό και του ανθρώπου με τον κήπο, τότε κάνοντας την παραδοχή ότι όλοι οι άλλοι καταναλώνουν το ίδιο, αφαιρέστε την κατανάλωση αυτουνού με τον κήπο, μοιράστε την υπόλοιπη στους άλλους και χρεώστε αυτόν με τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.