Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προκυρηξεις ΑΣΕΠ απαιτούν άδεια άσκησης επαγγέλματος


Recommended Posts

Καλησπέρα,  είμαι  σε έναν  διαγωνισμό  του ΑΣΕΠ,  όπου  βγήκα επιτυχών  και πρέπει  τώρα  να καταθέσω  τα εξής  δικαιολογητικά : 1) Πτυχιο 2) άδεια  άσκησης  επαγγέλματος 

Εδωσα τον περασμένο  μήνα  εξετάσεις  στο Τεε , και πηρα βεβαίωση  εγγραφής  στο ΤΕΕ και αριθμό  μητρώου,  η άδεια  άσκησης  επαγγέλματος  μου είπαν  οτι θα αργήσει  να βγει  και θα είναι  μετα την προθεσμία  που εχω για να καταθέσω  τα δικαιολογητικά.  Αρκεί  αυτή  η βεβαίωση  μέλους  ΤΕΕ σαν δικαολογητικο για την άδεια  άσκησης  επαγγέλματος? 

Link to comment
Share on other sites

@Georgedx10 στο παράρτημα της ΣΟΧ που έκανες δεν αναφέρει πως απαιτείται «8. Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ ή λοιπές βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά ή επαγγελματικές ταυτότητες που προβλέπονται από την ανακοίνωση (μόνο για τις ειδικότητες που απαιτούνται)”;

Επίσης τι δικαιολογητικό σχετικό με την άδεια άσκησης έβαλες μέσα στην αίτηση που έκανες ώστε να το δουν, να το κάνουν δεκτό και να σε κρίνουν επιτυχών;

Σε κάθε περίπτωση, κατέθεσε τη βεβαίωση που ήδη έχεις, κάνε αν θες και μια υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την κατάσταση σου ως προς το θέμα σου & πως θα παραδώσεις αντίγραφο της άδειας με την έκδοσή της & ανέμενε, δε βλέπω άλλη λύση. Και ρώτα τους με ένα τηλέφωνο, έτσι και αλλιώς ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Edited by AntonisHLMHX
Link to comment
Share on other sites

Είχα κάνει ερώτηση στο ΤΕΕ για μια αντίστοιχη περίπτωση πριν από περίπου ένα χρόνο και μου είπαν ότι χωρίς να έχω την άδεια στα χέρια μου δεν μπορώ να συμμετέχω σε τέτοιους διαγωνισμούς (μιλάω και εγώ για την περίοδο που μεσολαβεί μεταξύ επιτυχίας στις "εξετάσεις" μέχρι να σου έρθει σπίτι το χαρτί). Σε κάθε περίπτωση στείλτους εσύ ό,τι έχεις στην κατοχή σου και ό,τι γίνει.

 

Υ.Γ. Για την άδεια και την "κάρτα μέλους" υπολόγιζε 1,5-2 μήνες μετά την ημερομηνία εξέτασης να τις έχεις σπίτι σου.

Edited by anasgeor
Link to comment
Share on other sites

Ελέγξτε στα ψηφιακά έγγραφα του ΤΕΕ μήπως έχει καταχωρηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η σύνδεση γίνεται με τους κωδικούς myTEE.

Link to comment
Share on other sites

Τον καιρό του ΤΣΜΕΔΕ μας λέγανε ότι από τη μέρα των εξετάσεων μετράνε οι εισφορές. Γιατί να μη μετράει και η άδεια;

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.