Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

15 χρόνια Michanikos.gr


Engineer

Recommended Posts

Τον Ιούλιο του 2020 η κοινότητα του Michanikos.gr κλείνει 15 χρόνια.

Ήταν 19 Ιουλίου 2005 όταν ανέβηκε για πρώτη φορά το φόρουμ online για να δημιουργήσει με την θεματολογία του μια κοινότητα μηχανικών που θα αλληλοσυμβάλουν στο να διευκολύνουν την επαγγελματική καθημερινότητά τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν καθημερινά αφιερώνοντας τον χρόνο, τις γνώσεις και τις πολύτιμες εμπειρίες τους για να στηρίξουν τον κάθε συνάδελφο και τον κάθε νέο μηχανικό που ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Συνεχίζουμε!


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά στην ιστοσελίδα που αποτελεί homepage εδώ και περίπου 12 χρόνια. Με την ευχή οι χρήστες να γίνονται περισσότεροι, η αλληλεγγύη να φτάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και με συμμετοχή από ακόμα περισσότερους σε ακόμη περισσότερα αμιγώς τεχνικά θέματα.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια ! Το michanikos έχει δημιουργήσει μια σημαντική πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών και συζήτησης μεταξύ συναδέλφων για τα θέματα που μας αφορούν. Πάρα πολλές απορίες έχουν λυθεί εδώ με την ευγενική συνδρομή και συμμετοχή όλων. Αναρωτιέμαι πως θα γινόταν χωρίς αυτή τη δυνατότητα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι απολύτως αντιληπτό πως η διαχείριση αυτού του φόρουμ απαιτεί πολλή δουλειά και χρόνο που αφιερώνεται από τους διαχειριστές. Ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Engineer said:

Τον Ιούλιο του 2020 η κοινότητα του Michanikos.gr κλείνει 15 χρόνια.

Από screenshot τρεις μήνες αργότερα του Ιουλίου 2005 ... με συνολικά 48 μέλη ... και ...με κάποιες ενδιαφέρουσες επισημάνσεις...

 

ScreenShoot_24-07-2020_00001.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.