Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

18.000.000 τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα στους Δήμους


Engineer

Recommended Posts

Περισσότερα από 18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τις δηλώσεις που έχουν υποβάλει ιδιοκτήτες ακινήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τα αδήλωτα τετραγωνικά η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 27 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για επιφάνειες ακινήτων οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στους δήμους ή είχαν δηλωθεί ελλιπώς.

Με τον χρόνο να τρέχει και να λήγει στις 31 Αυγούστου για τη δήλωση της πραγματικής επιφάνειας των ακινήτων από τους ιδιοκτήτες τους αυξάνεται καθημερινά σημαντικά ο αριθμός των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων τα οποία θα φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία των δήμων.

Χωρίς την επίσκεψη στο γκισέ του κάθε Δήμου και με απλά βήματα μέσω της εφαρμογής έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 800.000 δηλώσεις και έχουν δηλωθεί επιπλέον άνω των 18 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων προς επεξεργασία στους Δήμους.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ https://tetragonika.govapp.gr/ όπου δηλώνεται συμπληρωματικά ή και αρχικά το πραγματικό σημερινό εμβαδόν κάθε ιδιοκτησίας που ηλεκτροδοτείται ή και που δεν ηλεκτροδοτείται, ή και δεν ηλεκτροδοτήθηκε ποτέ, τακτοποιημένο ή μη, το οποίο θα πρέπει να συμπίπτει με το εμβαδόν που είναι δηλωμένο στο Ε9.

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.