Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια χρήσης ικριωμάτων


Recommended Posts

καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω πως υπολογιζουμε αμοιβες για αδεια χρησης ικριωματων για επιχρισματα. προφανως με αναλυτικο αλλα σε ποιες μελετες δηλωνω αμοιβη?

ευχαριστω εκ των προτερων.

 

 

Παρατήρηση:

Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους του forum.

Ευχαριστώ.

acnt

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παρά που έχει περάσει καιρός από τότε που έγινε το ποστάρισμα απαντώ για κάθε εκ των υστέρων ενδιαφερόμενο. Δεν υπάρχει άδεια χρήσης ικριωμάτων αλλά βγάζεις άδεια επισκευής όψεων (σ.σ. ελάχιστη αμοιβή συνήθως) και την σκαλωσιά την περνάς στον πίνακα αναλυτικού ως ποσότητα σε τετραγωνικά (επί όψεως λογικά και όχι κατοψικά!!!Μάλλον!Εγώ τη μετράω ύψος επί μήκος δηλαδή). Οπότε σου δίνει και τα αντίστοιχα ένσημα. Και φυσικά καλό είναι στη τεχνική σου έκθεση να περάσεις μέσα και την αντίστοιχη νομοθεσία βάσει της οποίας συναρμολογείται η σκαλωσιά. Όποτε παραστεί η ανάγκη, στείλτε μου μήνυμα και το στέλνω και σε ψηφιακή μορφή!

Link to comment
Share on other sites

Συνυπολογίστε σε ολα αυτά και την ταρίφα για άδεια χρήσης πεζοδρομίου απο τον αντίστοιχο δήμο.Εδώ όμως χρειάζεται το εμβαδό των σκαλωσιών σε κάτοψη....

Link to comment
Share on other sites

Άδεια για ικριώματα έχω βγάλει το 2005 ως" ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΒΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ" στην νομαρχία Πειραιά. Θα φανεί περιέργο αλλά ο μηχανικός εφαρμογής "δεν ήξερε" ότι ήθελε ένα απλό τοπογραφικό, τεχνική έκθεση & φωτογραφίες, και με έβαλε να κάνω αντιγραφή όλες τις κατόψεις και λέμε για σπίτι του 1960 τώρα....μόλις πέρασε από ΕΠΑΕ λόγο πλατείας, μου τις έσκισε μπροστά μου...και είπε δεν χρειαζόντουσαν τελικά...αφου δεν αλλάζει κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.