Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Promark3


dimitzio2

Recommended Posts

Έχω ένα ζευγάρι promark3. Η οθόνη αφής του ενός ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των μετρήσεων να μην ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τα δεδομένα και φυσικά να χειριστώ το δέκτη. Να σημειωθεί πως το πληκτρολόγιο ανταποκρίνεται κανονικά και η οθόνη δουλεύει, πλην όμως δεν ανταποκρίνεται η αφή.

Δοκίμασα τους συνδυασμούς Power+Enter+Escape και Enter+Log+In για να κάνω reset το δέκτη αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Στη συνέχεια το σύνδεσα με υπολογιστή για να δοκιμάσω τη μεταφορά των δεδομένων, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω από το μενού το Surveying, οπότε άκυρο και από εκεί. Επίσης, δεν μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση του firmware, με την ελπίδα πως θα λυθεί κάτι.

Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος πιθανούς συνδυασμούς πληκτρολογίου για να πλοηγηθώ στο μενού ή κάποιο πιθανό τρόπο για να κατεβάσω τα δεδομένα; Όποιο φως δεκτό...!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την αμεσότητα, αλλά και πάλι δεν δουλεύει!

Το κακό είναι πως έχει αρκετά μετρημένα μέσα, αφού στο τελευταίο παρουσίασε το πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δυστυχώς όχι ακόμα. Δεν κατάφερα να βρω το συνδυασμό για να κάνω το reset! Προσανατολίζομαι σε αλλαγή εξοπλισμού, αν και με ενδιαφέρει να το φτιάξω. Καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Καλησπέρα στο φόρουμ. Σε Promark3 RTK προσπαθώντας να περάσω την καναβοποίηση του HEPOS συναντώ το παρακάτω πρόβλημα:

Η έκδοση του FastSurvey που είχε εξαρχής είναι η 2.1.3. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν υποστηρίζει το αρχείο HEPOS.cab που έχω (δεν φαίνεται στην projection list ενώ φορτώνεται κανονικά). Αναβαθμίζοντας το FastSurvey σε 2.3.4 αναγνωρίζεται κανονικά το προβολικό σύστημα και μπορεί να επιλεγεί, αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία με τον δέκτη, οπότε και δεν υπάρχει σήμα. Θεωρητικά το Promark3 παίρνει την έκδοση 2.3.4 όπως φαίνεται στα release notes της έκδοσης, αν και στη λίστα των δεκτών δεν υπάρχει η συσκευή.

Φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει δουλέψει με HEPOS. Με ποια version του FastSurvey; Έχει κάποιος το αρχείο του Grid για την 2.1.3 ή δουλεύει σε 2.3.4;

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.